artık dayanamıyorum

Esiniz n'apiyor hanim masaya uzaninca?
Guzelce bir azarlayacagina bir de size psikopat muamelesi mi yapiyor?

Bu arada yerinizde olsam asla hanimla muhatap olmam.
Bir daha bunu yapmayin.
Tepki vermesi gereken kisi esiniz.

Bu erkeklerin laflarida hep mi birbirine benzer yahu.
Yok paranoyaksin yok hastasin diye sucu size atiyor... cogu erkek gibi.
Bence bosuna süphelenmiyorsunuz ama kadina laf anlatmaniz yanlis olmus. Ne olursa olsun esinizi uyarmaliydiniz.. o mesafesini korumali kadinin öyle civik hareketlerine izin vermemeli.
Aslinda siz esinizi uyarmasaniz dahi esiniz izin vermemeli... ne demek masaya uzaniyor yahu..esiniz ne yapiyor izliyor mu?

Esiniz n'apiyor hanim masaya uzaninca?
Guzelce bir azarlayacagina bir de size psikopat muamelesi mi yapiyor?

Bu arada yerinizde olsam asla hanimla muhatap olmam.
Bir daha bunu yapmayin.
Tepki vermesi gereken kisi esiniz.
eşim biraz geri kaçıyor ama bn de dayanamayıp ağzıma geleni sayıyorum.yanımda sonradan da arkadaş arkadaş diye konuşuyor kadın bişi yokmuş gibi

Bu erkeklerin laflarida hep mi birbirine benzer yahu.
Yok paranoyaksin yok hastasin diye sucu size atiyor... cogu erkek gibi.
Bence bosuna süphelenmiyorsunuz ama kadina laf anlatmaniz yanlis olmus. Ne olursa olsun esinizi uyarmaliydiniz.. o mesafesini korumali kadinin öyle civik hareketlerine izin vermemeli.
Aslinda siz esinizi uyarmasaniz dahi esiniz izin vermemeli... ne demek masaya uzaniyor yahu..esiniz ne yapiyor izliyor mu?
geri çekliyor mesafe korumaya çalışıyor ama bn yoruldum artık :((((

Kadınla konuşarak hata yapmışsın. Ama genelde kadınlar hisseder. Eşine güvenmelisin. Kadın ne yaparsa yapsın eşin istemiyorsa bir durum oluşmaz.

Kıskanmanızın sebebi ne?
Kadının güzelliğinden dolayı mı,kendini yetersiz görüyorsun?
Eşine mi güvenmiyorsun?
Zorla aklında olmasa bile eşinin aklına sokuyorsun.Eşinin karakterinde varsa düzgün giyinse bile bakar.
Dürüstse kadının kıyafeti Onu ilgilendirmez.Gözüne perde mi çeksin adam.
Tek çalışan erkek sizin eşiniz mi o iş yerinde?
Erkeği kıskandığını çok belli etmeyeceksin.Sonra kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar.

Kıskanmanızın sebebi ne?
Kadının güzelliğinden dolayı mı,kendini yetersiz görüyorsun?
Eşine mi güvenmiyorsun?
Zorla aklında olmasa bile eşinin aklına sokuyorsun.Eşinin karakterinde varsa düzgün giyinse bile bakar.
Dürüstse kadının kıyafeti Onu ilgilendirmez.Gözüne perde mi çeksin adam.
Tek çalışan erkek sizin eşiniz mi o iş yerinde?
Erkeği kıskandığını çok belli etmeyeceksin.Sonra kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar.

kendimi sanıırım yetersiz görüyorum ya knadırırsa onu diyorum eşim düzgün ama kadını görmeniz lazım tahammül edilemez biri

şimdi senin rahatsız olduğu bildiği için daha çok yapacaktır..keşke konuşmasaydın..eşinle konuşup mesafe koyması gerektiğini söyleseydin..
ama bu durumda eşinde mesafe koymalı...

şimdi senin rahatsız olduğu bildiği için daha çok yapacaktır..keşke konuşmasaydın..eşinle konuşup mesafe koyması gerektiğini söyleseydin..
ama bu durumda eşinde mesafe koymalı...

peki şimdi ne yapmalıyım .
bnden başkasını gözü görmesin eşimin dahada bağlansın istiyorum malum bu tartışmalardan dolayı uzaklaştı bnden baya

merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.

çok haklısın bende olsam tepki verirdim ne demek evli barklı adama cilveleşmek
kadınla konuşarak çok büyük hata yapmışsın şimdi senin gözüne soka soka ,inadına inadına yapacak bundan emin ol:KK14:

çok haklısın bende olsam tepki verirdim ne demek evli barklı adama cilveleşmek
kadınla konuşarak çok büyük hata yapmışsın şimdi senin gözüne soka soka ,inadına inadına yapacak bundan emin ol:KK14:

işler sarpa sardı her gün kendimi tutamamyıp ağzıma geleni söylüyorum gece eşim küsünce özür dileyen bn oluyorum.bna uzak dvrsnıyorr.saygısızmışım ama oldum çünkü artık ölücem yani

Back
X