artık dayanamıyorum

eşim kadınla çalışmak zorunda çok fazla da tepki göstermiyor aslında ama kadın ya yaparsa yapacağını.bn yorruldum inanın bana dayanılamaz.kadın tahmamül edilemez.

İyi de çalışmak zorunda diye lakayt tavırlarına katlanmak zorunda değil ki
Bir iki kere tersledim mi sert oldum mu bak bakalım yapabiliyor mu?
Siz güçlü durun, Gülümseyin
Onu tiye almadığınızı hissettirin
Allah yardımcınız olsun
Ama eşinizin rolü önemli

Ben eşimle aynı işyerinde değilim ama eşim kozmetik sektöründe çalışıyo tüm iş arkadaşlarının %99 kadın ve gaylerden oluşuyo.. Bi eğlence düzenliyolar 400-500 kadın ve gay 5-10 tane erkek var işyerinde çalışan, e kozmetik sektörü olduğu için de haliyle çoğu genç güzel ve bakımlı kadınlar, rahatlıklarını ve gevşekliklerini de hiç söylemeye bile gerek duymuyorum..Ama sonuç itibariyle eşim mesafesini koruyor hepsiyle de buna çok eminim ve gözüm arkada değil.. Samimler ama mesafeliler de bu çok önemli.. Ayrıca tüm müşterilerinin de kadınlardan oluştuğunu tahmin edersiniz o da artı parantez..Ben asla hiçbir iş arkadaşından onu kıskanmadım..Müşterilerinden de keza öyle.. Rahatsız olacağım şeyler zaman zaman oluyo ama eşim tavrını koruduğu için kesinlikle rahatsızlığımı bile belli etmiyorum.. Sonuç itibariyle eşim de her gün ayakları poposuna vura vura eve koşuyo mu koşuyo, bana sevgisini ilgisini gösteriyo mu gösteriyo, ben buna bakarım.. Bunlarda sorun olmadığı sürece yok yere kavga çıkarmamanızı biraz kendinizi kontrol etmenizi öneririm.. Mesela ben sizin yerinizde olsam o kadına uyarıda bulunmak yerine kanka olurdum.. Bi de aynı işyerindesiniz ki çok büyük şansınız var.. aklınızı kullanırsanız bu olayı çözersiniz :KK66:
Vallah bravo size. Ben hayatta yapamazdım

Vallah bravo size. Ben hayatta yapamazdım
:)) Yapardın yapardın, benim eşim gibi biri olsa yaparsın ;) Ben de ileri derecede kıskanç bi insanımdır.. Ama kıskanmam için bi sebebim olursa kıskanırım.. Eşimin tavrı duruşu zaten benim böyle rahat olmama sebep.. Şunu bilir şunu söylerim, bence kadınların kıskanması erkeklerin tavırlarıyla ilgili oluyo.. Gevşek insana hiç tahammül edemem..

:)) Yapardın yapardın, benim eşim gibi biri olsa yaparsın :KK66: Ben de ileri derecede kıskanç bi insanımdır.. Ama kıskanmam için bi sebebim olursa kıskanırım.. Eşimin tavrı duruşu zaten benim böyle rahat olmama sebep.. Şunu bilir şunu söylerim, bence kadınların kıskanması erkeklerin tavırlarıyla ilgili oluyo.. Gevşek insana hiç tahammül edemem..
Çoğu Zaman evet. Ama ben hasta gibi kıskancımdır))). Eşimin çalıştığı yerde çevresinde fazla bayan olmadığı halde gözaçdırmıyorum zavallıya)). Olsa bile benim eşim de mesafesini korur her zaman. Ne kocalar varmış ama üzüldüm arkadaşa ((

Çoğu Zaman evet. Ama ben hasta gibi kıskancımdır))). Eşimin çalıştığı yerde çevresinde fazla bayan olmadığı halde gözaçdırmıyorum zavallıya)). Olsa bile benim eşim de mesafesini korur her zaman. Ne kocalar varmış ama üzüldüm arkadaşa ((
O derecesi sana da zarar verir ama hayatın ne getiriceği belli olmaz belki işi değişir bişey olur, hastalık olur valla biraz kendini kontrol etmekte fayda var canım.. Biraz kurnaz olmak gerekiyo böyle konularda.. Benim eşim bana adımını haber verir ama ben istediğim için değil kendi öyle.. Ben rahat gibi takılan biriyim.. Ama aslında içimde çok da öyle değilim.. Erkeklere böyle şeyleri fazla belli etmek iyi bişey değil.. Kendilerini bişey zannediyolar sonra.. Belki de ondan eşim peşimde pervane bilmiyorum ;) cool takılmak iyidir ;)

O derecesi sana da zarar verir ama hayatın ne getiriceği belli olmaz belki işi değişir bişey olur, hastalık olur valla biraz kendini kontrol etmekte fayda var canım.. Biraz kurnaz olmak gerekiyo böyle konularda.. Benim eşim bana adımını haber verir ama ben istediğim için değil kendi öyle.. Ben rahat gibi takılan biriyim.. Ama aslında içimde çok da öyle değilim.. Erkeklere böyle şeyleri fazla belli etmek iyi bişey değil.. Kendilerini bişey zannediyolar sonra.. Belki de ondan eşim peşimde pervane bilmiyorum :KK66: cool takılmak iyidir :KK66:
Hahaha böyle devam et hep cool takıl canım ))). Respect sizin gibi kadınlara)))

Sen kadınla tuvalette konuştum deyince aklıma geldi, kadın kendini bişey zanneder, bir tarafı kalkar.
Kadınların sezgileri kuvvetlidir ben kocanızın mesafe koymasından yanayım

neden bi süre tepkisiz kalmayı denemiyorsunuz
uzaktan eşinizle o kadının görüntülerini çekip eşinize izletin eğer tuhaf karşılamıyorsa ama bence belli bir süre susmayı deneyin tepkisiz kalın bir şeyler değişiyor mu değişecek mi diye.

Hicx tahammulum yoktur benim de öyle insanlara. Eşine arana mesafe koymanı istiyorum is ile ilgili olmayan en ufak bir sey bile soylemeni istemiyorum. Yok diyosan da madem o kadinin hal ve hareketleri hoşuna gidiyor ben de is yerinde herkese öyle olurum desen?
DEDİM TEHDİT EDEMEZSİN SEN BENİ UZAKLAŞTIRIRSIN BNEİ KENDİNDEN BÖYLE DEDİ

oros..puu !! elın yokmu senın o tuvalette dovemedın mı onu..tühh senin kalıbına kız :KK14:

valla kocana bak az yuz verıyosa ben olsam butun sırkette adını kaşara cıkarırım.ama kocanın tavrına bak..

ulan katıl olan demekkı boyle oluyo

BEN DE BİLİRİM ONU KLOZETİN İÇİNE SOKMAYI ELİM KOLUM DA VAR AMA AYNI İŞYERİNDE ÇLAIŞINCA İŞİN İÇİNDE KOCAN DA OLUNCA OLMUYO MALESEF CANIM

DEDİM TEHDİT EDEMEZSİN SEN BENİ UZAKLAŞTIRIRSIN BNEİ KENDİNDEN BÖYLE DEDİ
Canım kusura bakma senin eşin de senden uzaklaşmaya bir bahane arıyor sanki. Bu ne ya hem başka kadına taviz ver hemde karın bişey dediğinde de onu psikopatsın diye suçla. Demekki onun da hoşuna gidiyordur o kadının hareketleri aksi halde senden önce kendisi onu durdururdu. Bence sen bu durumda kendin mesafe koy eşine ona soğuk davran kırıldığını görsün. Eğer sana değer veriyorsa arayı düzeltmeye çalışacak vermiyorsa seni haketmiyordur demekki gitsin o kadın gibileriyle eğlensin. Böyle birine başka nasıl davranılır

merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.
Ben olsam derim ki bacım sen ne diyorsun benim kimsenin yuvasında gözüm olmaz, sözlerine dikkat et
Ama kadının sözlerinden özgüven akıyor, böyle yaparsan esini kaybedersin demis, sana ne be sana ne
Esimi kaybetmemin tasası sana mı düsmüs, agzıma alamayacagım küfürleri buradan o kadına gönderiyorum
Kocana ayar cek, kadından uzak dursun.

Ben olsam derim ki bacım sen ne diyorsun benim kimsenin yuvasında gözüm olmaz, sözlerine dikkat et
Ama kadının sözlerinden özgüven akıyor, böyle yaparsan esini kaybedersin demis, sana ne be sana ne
Esimi kaybetmemin tasası sana mı düsmüs, agzıma alamayacagım küfürleri buradan o kadına gönderiyorum
Kocana ayar cek, kadından uzak dursun.

KOCAMA KARŞI MESAFELİYİM ARTIK UZAK DURUYORUM KISA CEVAPLAR YAZIYORUM PEK İLGİLENMİYORUM FALAN ZAMNLA BUNLARI DAHA DA ARTTIRARAK YOLA GELİR İNŞALLAH

Back
X