• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum

ay sapık mıdır nedir ya? anladık sen büyüttün de 'saçımı okşardın da artık baharın saçını okşayacaksın da onu seveceksin de' bilmem ne. insan söylerken utanır ya. koskoca kadınsın. oğlunun turşusunu mu kurucan. gece birde arayıp söylenecek laflar mı bunlar.

nişanlanana kadar farketmediniz mi? iyi düşünün bence çok çekersiniz.

ilk tanıstırdıgı donemde vaermıs ama ben normal karsılayıp buyutmemısım ama yapboz otuturur ya benmde zamanla neyın nıye yapıldıgı oturdu her dedıklerını buyutmedım takmadım olsun olur dedım kendısı k.validesini bakım evıne attırp bır su vermıs deıl bunu herkes soluyo ..ben nısanlıyken bıle ona bakmıs ınsanım hastalıgnda ama hıcbırını haketmıyoms daha evlenmeden yatak odama karısıyo 2 gun o yatıckmıs benm ıplerımın koptugu nokta bu oldu

tm ben ztn sevmesını ılk donemler paylasamamasınu normal karsılıyorum...ama ka.validesini bakım evine atan bir insan bana gelip oğlumla 2 gün ben yatıcm sen annende yat deme hakkında sahıp deıl. evet susarım anlayısla karsılarım cogu seyı ama bu kadarı deil herkez k.valide oluyo herkezin evladı var ben kımsede gormedım bunu benm ılıskımı gectım haftada kaç gun evde kalıcagıma o hıcbırsekılde karar veremez bence yerini bilip bi resmiyet olmalı arada yanı bunları tek bu olayda solemıyorum ınanın anlattıcagım okdr olay varkı şaşıp kalırsınız ev sabrım doldu dünden beri ne yapıcm dıye aglamaktan heba oldum
Inan şaşırmıyorum. Günde yedi kere annesine ile konuşan bir adamın ne hissettidiğini çok iyi bilirim. Evimiz sadece 10 Dakka uzaktayken 3 gün arka arkaya onlar ile aynı evde kalmak üstelik kız kardeşi ile aynı odada yatmak . Üçümüz . Bak bu sorun annelik duygusu ile falan açıklanmaz. Ozaman evlendirmiycrk böyle insanlar ayrılamıyorsa. Sorun gerçekten büyük . Çok üzülürsün . Nişanlın ile Konuş ve çözmüyorsa gerçekten evlenme. Sonra benim gibi boşanırsın . Malesef görünen köy klavuz istemiyor .

ilk tanıstırdıgı donemde vaermıs ama ben normal karsılayıp buyutmemısım ama yapboz otuturur ya benmde zamanla neyın nıye yapıldıgı oturdu her dedıklerını buyutmedım takmadım olsun olur dedım kendısı k.validesini bakım evıne attırp bır su vermıs deıl bunu herkes soluyo ..ben nısanlıyken bıle ona bakmıs ınsanım hastalıgnda ama hıcbırını haketmıyoms daha evlenmeden yatak odama karısıyo 2 gun o yatıckmıs benm ıplerımın koptugu nokta bu oldu

sevgilinizle konuştunuz mu? o aradaki dengeyi bulabilecek yapıda mı?

Evlendikten sonra aman da ne kadar cok seviyorum diye birseyin onemi kalmiyor inan, insan baska seylere bakiyor, sana ve sozlerine deger veriyor mu?anasinin totisinden cikabilmis mi? Bunlar onemli

kesınlıkle cok haklısın bunu bana söylerdı herkes bır kulagımdan gırer bır kulagımdan cıkardı sımdı herseyın okadar net farkına varıyorum kı

Önemli olan nişanlının tepkileri. Annesi haftada 2 gün bende kalırsın dediğinde, "saçmalama anne" mi diyor, "evet kalırım anneciğim" mi diyor.

ne dıosun anne dıo ama normal tavırla hanı ınsan bı anda sen ne dıosun ya der ya öle deıl cok rahat oda benm sınırımı bozuyor

sevgilinizle konuştunuz mu? o aradaki dengeyi bulabilecek yapıda mı?

halledıcm dıyo ama 1 yıldır bu sorunları yasıyoruz ne zaman anne ıle konusuck dılı tutuluyo bırsey soleyemıyor
açıkcası ınanmak ıstıyorum cok sevıyorum ama ınanamıyorum bugune kdr yapsa yapardı bu raddeye gelmezdı napıcm ben sımdı

Arkadaşlar merhaba ,daha yeni üye oldum inanın şuan çok doluyum ne anlatabilcek biri var ne bisi..
Ben bir yıldır nişanlı yim çok kısa bir süre sonra düğünüm oluçak
Sorunum biz arkadaş grubumuzda bi kaç günlüğüne biryere gittiK nisanlımda geldi tatil amaçlı hemde düğün stresinden kafamız dağılır dedik fakat tatil boyunca K.vlde sürekli nisanlimi aradı ertesi günü oldu Geziyoruz babası aradı anneni ara arada bi fln dedi oda günde 5 defa ariyo beni bn daha nie arım dedi .. ardından akşam oldu herkes yattı biz lobide baş başA kalalım sohbet edelim dedik gece 1 K. Validen aradı bahar yattımi yan yanami yatiosunz odalariniz aynı kattamı yada bunları sorun nisaNlim kızdı sonra annesi ben seni çok özledim sen küçükken biz hep ikimiz yatardik saçımla oynardin baharı okadar seviomusnnn bnm kdr dedi..
Öyle yüksek sesle konusuyo ki ben bunların hepsini duydum nisanlima bakıyorum durmuş dinlio..susmasan diorum bu ne böle ya gece 1 saat ne cesaret ...sonra annesi devam edio evlenince haftada 2 gün bende kalırsn oğlum baharda annesinde kalsn ben bunu duydum çıldırdım ..nisanlima sn sus dinle böyle ddi çıktım odamA

Annesine hiçbişi diyemio bana anlatırken oo konuşur artık biter saçma şeyler diorum onun yanına gittiğinde saçma sapan konusuyo ben nasıl baş edicem bi fikir verinnnn uzun süredir böyle sinirlerim yiprandi
Ohaa yani

kızla şuan nişanlımlada sorun yaşadık okdr yanlız hıssedıorumkı kendımı ne dertlesebılcegeım bıırı vr ne bısı... işteyım kendımı ısıme veremıyorum allak bullak oldum burdan yazmak benı bıraz olsun rahatlatıooo en azından bırıne sesımı duyurabılıp rahatlıorum :(

halledıcm dıyo ama 1 yıldır bu sorunları yasıyoruz ne zaman anne ıle konusuck dılı tutuluyo bırsey soleyemıyor
açıkcası ınanmak ıstıyorum cok sevıyorum ama ınanamıyorum bugune kdr yapsa yapardı bu raddeye gelmezdı napıcm ben sımdı

1 yıldır devam ediyorsa düzelmez yani. insanın annesine dur diyebilmesi de zor. burda neler neler okuyoruz.

Bak ama şöyle düşün ben bugün oğlumu koklarken ah dedim ah ben bukadar üstüne titriyorum yarın evlenip gidicek belkide başka kadını önemseyip beni 2.plana Atıcak diyorum.gelinimi sevsemde oğlumdan Nasıl ayrılırım diyorum sizde anne olucaksınız bakın ben öyle olmam demeyin yavaş yavaş alışıcak çok üzülmeyin empati yapın bazı anneler çocuklarına çok düşkün ayarını bilemiyor diye sinirlenmeyin.

İyide bu düşündüğünü neden hep erkek anneleri düşünüyor? Bende bir kız annesiyim, "ayy bizi 2.plana atacak, ayy ben neler yapıyorum onun için başkasını önemseyecek" demiyorum. Allah'ım karşısına hayırlı insanlar çıkar, inşallah kıymetini bilecek insanlar çıkar , üzmesinler,kırmasınlar" diyorum. Neden erkek annesinin düşüncesi "ayy beni 2.plana itecek, başka kadını sevecek" şeklindeyken kız annesinin düşüncesi "gittiği yerde mutlu olsun, üzülmesin,kırılmasın " şeklinde oluyor.

kesınlıkle cok haklısın bunu bana söylerdı herkes bır kulagımdan gırer bır kulagımdan cıkardı sımdı herseyın okadar net farkına varıyorum kı
Canim cok iyi dusun ve esinin davranislarina gore kararini ver
Evlenince siz bir aile olacaksiniz, esinin anasi surekli herseye burnunu sokarsa o evlilik yurumez.

Canim cok iyi dusun ve esinin davranislarina gore kararini ver
Evlenince siz bir aile olacaksiniz, esinin anasi surekli herseye burnunu sokarsa o evlilik yurumez.

nişanlım bana karsı ıyı kımse mudahale etmedıgı zaman cok ıyıyız ama o devreye gırdıgı zmn nısanlımın dılı tutuluooo yazık olcak hersey hazırken herseyı yok etmeye hakkı yok buna

nişanlım bana karsı ıyı kımse mudahale etmedıgı zaman cok ıyıyız ama o devreye gırdıgı zmn nısanlımın dılı tutuluooo yazık olcak hersey hazırken herseyı yok etmeye hakkı yok buna
Canim iste nisanlin kapiyi net sekilde kapayamadigi surece sorun yasayacaksin anlamina geliyor bu

Başına gelecekleri bil öyle yoluna devam et
bu hep olacak hayatında, zor günler Allah yardımcın olsun
Eşinin dik durması lazım

Back
X