artık deliricemm

bnde aynen bu fıkırdeyım ama yalnız ben bu fkrdeyım ne yazıkkı esım ole deıl ylnızken ınsan gbı soluyorum n kdr kızarsan kız ewde ac knuyu dııyorum tmm dıyo ama degsen bıse yok

bana ılk kufr ettgnde toplandım annemın ewne gdıyodum daha sert tepkı nasıl olurdukı

bana ılk kufr ettgnde toplandım annemın ewne gdıyodum daha sert tepkı nasıl olurdukı

Sizde haklısınız ama etrafımda gördüğüm kadarıyla ilk tepki çok önemli oluyor ama sizin ki bunu dahi anlamayacak karakterde.
Aslında erkeklerin büyük bir kesimi böyle özellikle eski erkekler.
Sanırım dışarıya karşı bir güç gösterisinde bulunuyorlar 'bakın ben kılıbık değilim' edasında.
Benim yinede size tavsiyem dediğim gibi ufak yaptırımlarla sürekli uyarıda bulunmak.
Hani bir anda valizleri toplamak değilde her bunu yaptığında uyarmak.
Ne denir mermeri delen suyun çokluğu değil, sürekliliğidir.
Allah yardımcınız olsun.
İnşAllah biran önce sorunlarınız hallolur.

Ama işte erkekler öyle değişik varlıklar ki ne laf ne kötek fayda etmiyor bazen ve küfür etmek olayı daha kötüye sürüklemekten başka bir işe yaramaz.
Ben hakikaten hayatımda küfür etmedim ve bir bayanda yada erkekte duydugum anda ırıte oluyorum.

gerçekten tepkini koysaydın , uzun bi müddet affetmeseydin. seni kaybetme korkusunu ona verseydin bu süreklilik haline gelemezdi. biraz gewşek bırakmıssın kavga uzamasın diye. ama yinede hala bunları yapabilirsin. sende onu rencide et mesela kendi ailenin yanında nasıl oluomuş görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…