Artık delirmek üzereyim !

DaisyB

Meleğim beni bırakma
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.936
9
66
İstanbul
Akrabadan bir kadınla tanıştım dün dernek pikniğinde neden aa karısımısın bende eski sevgilisiyim diye şaka yapar sizce ?? Veya yapılır mı böyle aptalca bir şaka ne demeğe getiriyorlar... Aslında bu kadar çok etkilendiğimi düşünmemiştim fakat dün gece rüyamda cidden eski sevgilisini gördüm ve ağlayarak kalkttım eşim beni sakinleştirmeey çalışmış . Fikirlerinizi bekliyorum lütfen ve eşimin gerçekten eski sevgilisi akrabaydı düğünüme bile geldi hiç oturmadan oynamıştı pislik.

canım tercıhler bellı esın senı ısdemıs senı tercıh etmıs onu sevseydı o olurdu yanında takma kafana sallaaa qıtsın

canım tercıhler bellı esın senı ısdemıs senı tercıh etmıs onu sevseydı o olurdu yanında takma kafana sallaaa qıtsın

ama neden bu şekilde bir şaka yapıyorlar ??? Anlayamıyorum inan çok sinirliyim biliyorum benim olduğunu ama çok sinirlerimi bozdu

eşine sor bakalım o ne diyecek
ama bence önemsenecek bir konu değil eşine sorduktan sonra evet dese de adama dünyayı dar etme yani
sonuçta seninle evlenmiş bitmiş gitmiş

Eskiye ragbet olaydi bit pazarina ragbet yagardi:)
Bu kadar kafaniza takip kendinizi mutsuz etmeyin.
En önemlisi bunu kafaniza taktiginizi esinizede belli ederek, güvensiz, ezik bir kadin pofili cizmeyin gözünde.
Belli ki kadin sizi huzursuz etmek istemis, basarmista.
Biraz hazir cevap olun.
Madem kadin size böyle birsey söyledi, sizde aninda " aaa gercekten mi? Su esimin daha önce sevgililerim olmustu ama hicbiri evlenilecek kadar önemli, degerli olmamisti" dediklerindensiniz sizde hea? deseydiniz.

Saka oldugunu zannetmiyor, eger akilsiz degilse kadin.

Son düzenleme:
keşke o kendini bılmeze "eski oldugun belli" deseydın cnm hahah dıe gulseydın sonrada ama ıste ınsanın aklına gelmıo o pat dıe solenınce sasrıp kalıo ınsan:(

ben olsam bende kudururdum vallai.zaten bu erkeklerin eski sevgilileri habire karşına çıkar olmadık zamanlarda deli oluyorum.belliki o kadının da sana garezi var ve seviyesinin bilmeyen bi insan yoksa söylenicek laf mı bu.onun çiğ bi insan olduğunu gösterir bu yaptığı niye muhatap alasın ki böyle bi insanı.

valla akrabaymış falan ama tam bır gerizekalıymış

ağzının payını vermeye değer mı değmez mı ona karar veremedım

aptal kadın
şakaya bak.

o sana sözde şaka yapıyor sende aynı onun gibi
'''aaaa eski sevgilisiysen yolarım seni bak ''' de. saçma muhabbete saçma cevap vermek lazım bence... susmak karşındaki insana o an ancak zevk verir,bişey söyle işte,mantıklı bişey bulmak zor o anlarda

Son düzenleme:
qecenlerde evın kapısı caldı bı bakdım kocamın eskı sevqılısı saşa kaldım noldu dedım esımın abısını sordu evde yok dedım nosu yokmu sende ara dedım tersledım qıttı hemen hemen heryerde bı sevqılısı cıkıyo karsıma evet morelım bozuluyo ama tercıhler bellı esım benı sevdı benı ısdedı adı usdunde eskııı sevqılısıı

Kızlar çok sinirlendim ama belli etmedim gülerek öyle olsaydı o zaman bir şeyler düşünürdük dedim. tabi bakışlarım anlatmışkı yanimda ki başka bir kadın gözlerden ateş çıktı dedi geçmiş geçmişde kalmıştır dedi güldü yok kız amcamın kızı dedi. ama cidden eski sevgilisi akrabadan biri ve ben o gerizekalıyla karsılıklı oynamışım abi abi diye hitap ediyor eşime hepsi bir acayip inanın baska bir akrabası da msj atmıstı sözlüyken kıyafetlerımın oraya gelmesı lazım gel beni al diye hepsi cok fenalar. sözlüyken de bana düğün olmadan kız gelmez erkek evine demişti kaynanamda biz kızı aldık dedi oda olsun ya olmazsa demişti o zaman cevap veremıyordum tabi kayınvalıdeye saygıdan hepsi pislik nefret ediyorum:47:

qecenlerde evın kapısı caldı bı bakdım kocamın eskı sevqılısı saşa kaldım noldu dedım esımın abısını sordu evde yok dedım nosu yokmu sende ara dedım tersledım qıttı hemen hemen heryerde bı sevqılısı cıkıyo karsıma evet morelım bozuluyo ama tercıhler bellı esım benı sevdı benı ısdedı adı usdunde eskııı sevqılısıı

öyle bir şey olursa işte o zaman farklı olurum eşime söyledim küfür etti direk

adı üstünde ESKİ...

ama madem akrabalar bu denli patavatsız, görüşmeyin.

eşinizede söyleyin. eski sevgililerinin malzemesi olmak istemiyorum.
senin birisi karşına gelse, ben eski sevgilisiyim dese hoşuna gider mi?
bir daha o ortamda olmak ister misin?

insanlar ne kadar fesat... huzurunuzu bozmuşlar, müsade etmeyin.

adı üstünde ESKİ...

ama madem akrabalar bu denli patavatsız, görüşmeyin.

eşinizede söyleyin. eski sevgililerinin malzemesi olmak istemiyorum.
senin birisi karşına gelse, ben eski sevgilisiyim dese hoşuna gider mi?
bir daha o ortamda olmak ister misin?

insanlar ne kadar fesat... huzurunuzu bozmuşlar, müsade etmeyin.

Evet malesef huzurumu kacırdılar izin vermediğimi sanıyordum ama gece nasıl etkilenmişimki rüyama girdi eski sevgilisi :47:

Eski sevgilisi miymiş peki?
Eğer öyleyse susturun.
Değilse takmayın. Densiz deyin geçin...

Eski sevgilisi miymiş peki?
Eğer öyleyse susturun.
Değilse takmayın. Densiz deyin geçin...

Değilmiş tabiki ama neden yapıyor uzakdan akraba yapar mı bunu köylüsü tam bir pislik sonrada eşler birbirine benzermiş ya benziyorsun eşine dedi falan filan

kuyruk acısı var onda.
eşine hiç konu etme. durduk yere aklına düşürmene gerek yok.
unutulamayan adam olmak hoşuna gidebilir.

O kadın neden gerek duymuş ki kendini belli etmeyi,ben kocanın eski sevgilisiydim demeyi....Amaç belli seni huzursuz etmek...Ve bence yalan da söylemiyor eski sevgili olduğu konusunda.......Eşinin de sen daha fazla üzülüp gerilmeyesin diye hayır o değildi dediğini düşünüyorum.... Bence o kadına fazla yüz vermeyin ve mümkün olduğunca aynı ortama girmeyin..Her fırsatta huzurunuzu kaçıracak bir şeyler söyleyebilir....

O kadın neden gerek duymuş ki kendini belli etmeyi,ben kocanın eski sevgilisiydim demeyi....Amaç belli seni huzursuz etmek...Ve bence yalan da söylemiyor eski sevgili olduğu konusunda.......Eşinin de sen daha fazla üzülüp gerilmeyesin diye hayır o değildi dediğini düşünüyorum.... Bence o kadına fazla yüz vermeyin ve mümkün olduğunca aynı ortama girmeyin..Her fırsatta huzurunuzu kaçıracak bir şeyler söyleyebilir....

Bilmiyorum eşim küfür etti hayır değil dedi ki eşime inanıyorum çünkü sevgililerini biliyorum yoksa onuda söylemezdi o akraba olanıda karsılıklı oynatmıslar düğünde birde eşimin beline sarılmıs tabi kocası hiç bir resimde yok bilse eminim getirmezdi kocası onu düğüne neyse onu geçtim de böyle şakalardan hoşlanmıyorum çok sinirimi bozuyorlar

Back
X