Artık delirmek üzereyim !

Eşinin sen bunu söylediğinde direk küfretmesi elbette eski sevgilisi olmadığı anlamına gelmiyor...Erkeklerin eski sevgililerinin ardından olur olmaz konuşmaları,küfretmeleri daha önce rastlanmadık bir durum değil..
Ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi takma... Gereken cevabı söylersin yine aynı muhabbeti yaparsa o kişi... Eşin onu değil seni seçmiş..

Bir de garibime giden insan neden eski sevgilisinin düğününe gidip şakır şakır oynar ki..Komiğime gitti bu :))

tabiki küfür etmesi değil anlamına gelmıyor cok haklısın , bir daha muhattap bıle olmak istemıyorum. komiğine gıden olayda benim baya bir psikolojimi bozdu düğün cd mizi doya doya ızleyemıyoruz cunku k......r her yerde var ! birde utanmadan karsıma gectı oynuyor nerden bıleyım oldugunu bılseydım ne yapacagımıda bılırdim . tırnagım olamaz o ayrı konuda ama yine sinirlerimi bozmaya yetti. izlemıyoruz cd yi izlemicezde.

En nefret ettiğim insan tipi. Hiç tahammülüm yoktur, açacaksın ağzını yumacaksın gözünü. Böyleleri kibarlıktan edepten anlamaz. Ama o anki şokla insan ister istemez donup kalabiliyor. Ve yine böylelerinin tek derdi germektir. Tuzağa düşmeyeceksin. Bu örneği aklında tutarak böyle insanlara daha soğuk kanlılıkla hakettikleri cevabı vermeye çalış.

en nefret ettiğim insan tipi. Hiç tahammülüm yoktur, açacaksın ağzını yumacaksın gözünü. Böyleleri kibarlıktan edepten anlamaz. Ama o anki şokla insan ister istemez donup kalabiliyor. Ve yine böylelerinin tek derdi germektir. Tuzağa düşmeyeceksin. Bu örneği aklında tutarak böyle insanlara daha soğuk kanlılıkla hakettikleri cevabı vermeye çalış.

benimde tahammülüm yok malesef bu insanlarla karşılaşıyorum umarım bir daha karşılaşmam. . . Karşılaşsamda yüzüne bakmam

Bir de böyle insanların gerçekten çok kıskanç ve kompleksli olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir insan niye başkalarına böyle davransın...

Son düzenleme:
Eşinize söyleyin, çerini çöpünü toparlasın ve sizin yolunuzdan çeksin

Herkese desturunu versin ve eskiyi kapatsın

Herkes haddini bilsin.

Eski eskide kalmalı, ikide bir de ayağınıza dolanmamalı

Bu tip davranışlar , size yapılan saygısızlık, ama şaka ama ciddi böyle bir şeyin bahsi olmamalı

Bu da eşinizin elinde, siz kimseyle muhatap olmayın.

bir de böyle insanların gerçekten çok kıskanç ve kompleksli olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir insan niye başkalarına böyle davransın...

bilemiyorum benim fikrimde hepsi edepsiz patavatsız ne dediğini bilmeyen yaratıklar. Başka hiç bir sey degıl

eşinize söyleyin, çerini çöpünü toparlasın ve sizin yolunuzdan çeksin

herkese desturunu versin ve eskiyi kapatsın

herkes haddini bilsin.

Eski eskide kalmalı, ikide bir de ayağınıza dolanmamalı

bu tip davranışlar , size yapılan saygısızlık, ama şaka ama ciddi böyle bir şeyin bahsi olmamalı

bu da eşinizin elinde, siz kimseyle muhatap olmayın.
o kadar haklısın kı aynı şekilde düşünüyorum , o yaşa gelmiş edep ne bilmiyor öğrenemiş ama herkesin bir sırası vardır elbet zamanını bekliyorum.

Kızlar eşimin yiğenine yani büyük eltimin kızına msj attım piknik çok güzeldi patavatsız akrabalar olmasaydı daha iyi olabilirdi diye yiğende cevap olarak evet öyle bazıları dedi. Annesine söyler kesin ben istemedğim kişilerle asla görüşmem beni biliyorsun yengen i tanıdın az cok dedım . Eşime de bundan sonra beni patavatsız akrabalrınla muhattap etme kendin hallet sorunu dedim konuyu kapattık böylece. Ama tabi o kadına kinim oluştu. O ayrı konu

Back
X