Merhaba hanımlar.Hepiniz biliyorsunuz artık hikayemi.Ben 7 aylık evliyim dün de konu açmıştım eşim ilgisiz,kv ve kp ayrı dert diye.Bugun kv aradı beni Bi saat olmadı daha.Aradim geri napiyosunuz hiç sesiniz çıkmıyor yemek yaptın mı ne yiyeceksiniz vs dedi.Yaptm dedim yemeği de söyledim.Yukari çağırdı çıktım.Bize hiç gelmiyorsunuz vs yine klasik söylendi.Ben de sinavlarim yakın filan dedim ohoo daha 7 gün var yaparsın daha filan dedi.Naptin bugün filan dedi.Ben de dedim ki perdeleri filan yikadim neden diyor Sanane işte istediğim zaman yıkarım durmadan bisey buluyor.Biz yalnız sıkılıyoruz gelin bize diyip durdu.Yalniz sıkılırsinız diyor.Onlar sıkılıyormus.evleri niye ayırmışız vs.Ya kadın biktim senden diye bağırmak istiyorum artık.çünkü biz yukardayken iftarimizi bile burnumuzdan getirirdi yemekte illa bi tartışma bulurdu yemek yiyemezdik.Konusmazdi kimse birbiriyle gündüz.Bize ettiği eziyetler bambaşka yani.Kp ile kavga etti diye bana suraya gidiyorum ya da gidiyorum bile demeden pat diye girmeler uzun sure gelmemeler filan.yalniz kalsak rahatlıycaz diyodu şimdi de durmadan çağırıyor.Ve ben şu an sinir küpü oldum.Adam hala oyun oynuyor su an.Ben de hala kitap okuyorum.Biktim artık ciddi manada Ciddi ciddi ayrılalım diyorum kabul etmiyor.Bana da ilgi gostermiyor bi de bu kv valla delircem.Nolur benim sakinlesmeme yardımcı olacak bisey diyin ve sizce haksız mıyım