• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARTIK DEPRESYONA GİRDİM

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
BIKTIM ARTIK BIKTIM 15 YAŞIMDAN BERİ BU SİVİLECELRDEN KURTULAMADIM KURTULMAK İSTİYORUM DENEYİMİ KURTULAN VARMI ARTIK BİTSİNLER İSTİYORUM YARDIM EDİMNNN

Canım çok basit bak bende senin gibiydim biraz ilgilendim araştırdım kurtuldum .
Sağlıklı beslen
Spor yap
Bakım yap

Cilt tipin nedir? Ona göre sana öneride bulunabilirim.

annem estetısyen ondan gorduklerıme gore sıralıyım
1 once cıldıyeye gıtmelısın tahlıl yapmalı
2 sabun tonık kozmetık gıbı seylerı kafana gore kullanmamalısın cıldın ph bıkere bozuldu mu toparlanması zor oluyor
3 sıvılceyle asla oynamamalısın bılıncsız noktadan oynanan sıkılan sıvılceler basına ıs acar ya temızleme yontemını ıyı ogrenıp sık yada hıc dokunma :KK66:
4 kapatıcı veya bılıncsız kullanılan nemlendırıcı de aynı sekılde zararlı
sen once doktora gıt tahlıl yapılsın cınko ve demır agırlıklı beslen boool su ıc ve gunde 2 kayısı ye
5 sacını kuruladıgın havluyu yuzune degdırme mesela o bıle sıvılce yapar
6 yastık nevresımını hergun degıstır

çünkü hoşuma gitti ne yapacaksın ki gülüyoruz isteee
neden gülüyorsunuz? Komık bırsey göremedım ben yaptıgınız ayıp neden ınsanların kusurlarıyla dalga geçilsin ki .

Roaccutane hapı var...bilinçsiz alman imkansız zaten..imza karşılığında alıyorsun...bu hap iyi geliyor sanırım..kullanan arkadaşlarım var..yüzleri gayet iyi durumda şuan..

fondoten kullanmaman lazım ben mineralli pudra kullanıyorum..benimde cildim yağlı..sivilce siyah nokta yapıyor..özel cildiye uzmanına bile gittim..dünya para verdim..ama bana en iyi gelen otacının sabunu oldu..

tabiki bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir...doktora gitmek en iyi çözüm..ama verilen kremler yüzeysel geçiriyor bir süre sonra tekrar çıkıyor...önemli olan sorunu içten halletmek..

birde sivilce yapan bünye hiçbir zaman tam anlamıyla düzelmez..mucize bekleme kafana taktıkça stresten daha çok çıkar sivilcen..minimuma indirmeye çalış...sana özel yüz havlun olsun..yastık kılıfını sürekli değiştir..

annem estetısyen ondan gorduklerıme gore sıralıyım
1 once cıldıyeye gıtmelısın tahlıl yapmalı
2 sabun tonık kozmetık gıbı seylerı kafana gore kullanmamalısın cıldın ph bıkere bozuldu mu toparlanması zor oluyor
3 sıvılceyle asla oynamamalısın bılıncsız noktadan oynanan sıkılan sıvılceler basına ıs acar ya temızleme yontemını ıyı ogrenıp sık yada hıc dokunma :KK66:
4 kapatıcı veya bılıncsız kullanılan nemlendırıcı de aynı sekılde zararlı
sen once doktora gıt tahlıl yapılsın cınko ve demır agırlıklı beslen boool su ıc ve gunde 2 kayısı ye
5 sacını kuruladıgın havluyu yuzune degdırme mesela o bıle sıvılce yapar
6 yastık nevresımını hergun degıstır
teşşekkür ederim deneyeceğim hepsini demir ve çinko düşük bendfe

Roaccutane hapı var...bilinçsiz alman imkansız zaten..imza karşılığında alıyorsun...bu hap iyi geliyor sanırım..kullanan arkadaşlarım var..yüzleri gayet iyi durumda şuan..

fondoten kullanmaman lazım ben mineralli pudra kullanıyorum..benimde cildim yağlı..sivilce siyah nokta yapıyor..özel cildiye uzmanına bile gittim..dünya para verdim..ama bana en iyi gelen otacının sabunu oldu..

tabiki bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir...doktora gitmek en iyi çözüm..ama verilen kremler yüzeysel geçiriyor bir süre sonra tekrar çıkıyor...önemli olan sorunu içten halletmek..

birde sivilce yapan bünya hiçbir zaman tam anlamıyla düzelmez..mucize bekleme kafana taktıkça stresten daha çok çıkar sivilcen..minimuma indirmeye çalış...sana özel yüz havlun olsun..yastık kılıfını sürekli değiştir..
o ilacı sadece 2 hafta kullanabildim çok kötü

Back
X