Saç Rengi ve Saç Boyama Artık Dışarı çıkamammm

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Kızlar ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden buraya yazıyorumm.
Saçlarımm küllü kahveydi doğaldı. Siyah saç merakım başladı. Hadi boyayım dedim.
3 saat önce boyadım herşey iyi güzel hoş saçlarımı bir kuruttum kabusss
Parlak garip bir siyahh eski saçlarımı istiyorum tekrar boyatsam sim siyah nasıl eskiye dönücek bilmiyorum
Kahküllerimde var peruk gibi duruyor. Lütfen kızlar yardımm edin

yeni olduğu için o kadar siyah gelmiştir. beyaz sabunla sık yıkayın, hatta yıkamadan önce yağlayın akıtıyor.

Uzgunum siyahtan kurtulus imkansıza yakın. Kumral kahve vs tonlar icin sacınızı actırmanız lazım ya da boya silici ozel islemler... Bu arada sacınız mahvolacak. Biraz bekleyin derim ben belki size kotu geliyordur. Boya zamanla yıkana yıkana akar daha dogal bi renk olusur. Unutmadan beyaz sabunla yıkayın sacınızı, boyayı akıtıyor. Netten bi arastırın

Ayyy siyah öyle maalesef. Bende bi kere heves ettim,bin pişman oldum. Sindy bebek saçı gibi oldu,plastik gibi parliyo. Çok kotuyduuu. O günlere döndüm tekrar psikolojim bozuldu senin yüzünden:63:
Ne yaptın peki

Önündeki 50 banyoda akacak o boya maalesef. Ben 2 kere boyadım siyaha şu an 1 ay oldu son boyadan beri yanlarım sarı nerdeyse. Kahverengiden de açık saçlarım. Bekle iyice açılsın kendiliğinden yoksa yanar.

En yakın iyi bi kuaföre gidin doğal akıtma yaptırın boyanırsa güzel boyatın

Foto koyma imkanınız varmı merak ettim bende düşünüyordum çünkü şuan vazgeçtim

Eklentiler

• IMG_20150124_190949.webp
    IMG_20150124_190949.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 210
O yıkandıkça akar sana alışkın olmadığın için öle gelmiştir ben çok seviorum siyahı özellikle palettenin mavi siyahını siyahtan kurtulmanın yolu kuaför ben öyle açtırdım.

Back
X