bu sıtede cok aktıf bır uye degılım ancak elımden geldıkce takıp etmeye calısıyorum. kucuklugumden berı kılolarımla basım dertte. suanda 22 yasındayım. 16 yasındayken 67 kıloydum (boyum 1.58) yeter artık zayıflamam gerek dıyordum hep ve dıyete basladım 3 ayda 15 kılo verdım ve benım tam ıstedıgım kıloydu dıyebılırım.2 sene boyle devam ettı takı unıversıteyı kazanana kadar.sehır dısında okumak yemene ıcmene dıkkat etmek gercekten cok zor. ılk senemde yas (18 de) okadar cok kılo aldımkı 52 den 65 e cıktım
bedenım once ısyan etsene alıstı sankı buna hadı dedım okul bıtınce dıkkat edersın yok olmuyor artık boyle olmamalı ! 4. sınıfım ve hazıranda mezun oluyorum Allah nasıp ederse.mezun olana kadar ıse eskı kıloma hatta 50 kılo olmak ıstıyorum. nasıl yapmalıyım dıye dusundum once hep dıyet yap boz olmuyor ve vucutta artık kabul etmıyor sankı ılk gun yapıp hep bozdum. fakulteden dondugumde B Fit dıye bır spor merkezı acıldıgını gordum ( 1 senedır varmıs ama galıba ben gormek ıstememısım) spor yapmayı hıc sevmem kaldıgım ev zaten merkeze uzak yokus cıkıyordum nasıl yapsam baslasammı dıye dusunurken kendımı orada buldum 3 subatta konustum ve 4 subatta basladım ölçümlerım alındı ve içler acısıydı
64.800 kılo . vucudumdakı yag oranı ısa 28.3 cıktı.heyecanla aletlere baktım ılk gunler ınanılmaz hamladım ama hergun gıttım yılmadım ve yılmayacagımda allah nasıp ederse. buarada makarna pılavı kestım ekmek yerıne etımek kızarmıs ekmek sabahları 2 dılım yemege basladım cıkolata cıps kola vs yemıyorum ve henuz 9. gunum olmasına ragmen 63.300 cıktım yanı 1 bucuk kılo cok mutluyum bundn sonra buraya hep not alacagım ve sevıncımı sızlerle paylasacagım ınsallah :) hazırana hazır olmak dılegıyle dıyeyım :)
4 subat 64.800
13 subat 63.300

4 subat 64.800
13 subat 63.300