• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem lazım..!

Merhaba canım. Boyun kaç? Disiplini elden birakmazsan olur..

Boylarimiz yakin.. ben de 84 e kadar ciktim dogum sonrasi. Simdi 69 lari gordum cok sukur. Dedigim gibi, disiplin cok onemli.. ben sadece cumartesileri tartiliyor yine o gun canim ne istiyorsa yiyorum. Onun disindaki gunler asla diyetimi bozmuyorum.. 11 haftada 10 kilo verdim bu sekilde. 65 de birakacagim ve 65-68 arasi olmaya ozen gosterecegim..

Boylarimiz yakin.. ben de 84 e kadar ciktim dogum sonrasi. Simdi 69 lari gordum cok sukur. Dedigim gibi, disiplin cok onemli.. ben sadece cumartesileri tartiliyor yine o gun canim ne istiyorsa yiyorum. Onun disindaki gunler asla diyetimi bozmuyorum.. 11 haftada 10 kilo verdim bu sekilde. 65 de birakacagim ve 65-68 arasi olmaya ozen gosterecegim..

65 kiloyu görsem sevincten cildirirdim heralde kilo versek bile o kiloyu korumakta cok zahmetli biz kadinlar olarak her seyimiz zor oluyor

Bu sabah ki kahvaltım light süt sekeri cikardim hayatimdan zeytinyağlı az tuzlu salatalar

Eklentiler

• IMG-20180409-WA0000.webp
    IMG-20180409-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
Back
X