Artik dusunemiyorum

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Insan hayatinda ne zorlu surecler var.cocuklugumdan beri her seyi ite kalka yaptim.hicbir istedigim cabalamadn gelmedi ailevi problemlerim travmalarla dolu bir hayat...hani su romanlara konu olur derler ya oyle..yutmam gereken o kadar sey vardi ve hala var ki..

Ozel hayati geciyorum.. karsima turlu turlu adamlar cikti..sevildim diyemedim hic..sadece elde edilmek icin ugrasildim.

hayatima biri girdi sonra her seyimi anlayan bilen dinleyen..soluklandim,guvendim..2yildir bir seyleri oldurmaya calisirken aslinda yorgundum.surekli is guc toparlamaya calisiyoruz..uzaktan uzaga iliski yurutuyoruz ve cok hirpalandik.kpss sureci ve bu surecte ilgisizlik,uzaklik iliskimizi zedeledi bazen 2 ayda bir gorustuk..evlenme teklifi etti 1 ay sonra isten ayrildi bir araya gelme hayallerimiz yine suya dustu..

Dun kpss vardi bir hafta sonrada alani var..o kadr kotuydumki sinav sonrasi birbirine sarilanlari gordukce daha kotu oldum. eve geldim agzimi 2 gundur bicak acmiyo,Onada yansittim..yaninda bile olamiyorum..destek olamiyorum artik..kotuyum diyorum gececek demesi az geliyo. konusamiyoruz sanki ayni dili..acip eski msjlari okuyorum mutlu olmak icin, konusmaya calistikca bende bunaldim diyo ikimizinde gucu kalmadi..son 1 hafta belki cok iyi seyler olacak belki baska bir iste basarili olacak ama bir gun daha tahamulum kalmamis halde..sinavdan sonra gel konusalim dedim ilk kez tamam dedi..kendime bile hayrim kalmamis sanki mutsuzluk sacmaktan baska bir ise yaramiyorum.beni anlamadiginda hircinlasiyorum daha da uzuyorum..

Eve geliyorum anne babayla sorunlar.tek bir arkadasim kalmadi etrafimda kiskancliklar dizboyu hepsinde herbirinden sogudum en yakinim dedigim dostlarim arkamdan turlu isler cevirdi.insanlarin yuzune bakarken midem bulanir oldu.sigamiyorum her sey dar geliyo..tek cocugum derdimi anlatck bir tek insanim yok anlayanimda yok gerci..nerde huzur bulucam inanin bilmiyorum..ne gecmisimde ne gelecegimde umut goremez oldum ben nasil ayaga kalkicam ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin amin. Ama bu kadar melankolik olma canim. Bilemezsinki herşerde bir hayir vardir. Umutsuzluk mutsuzluk doğurur mutsuzlukta hastaliklari.

Amin amin. Ama bu kadar melankolik olma canim. Bilemezsinki herşerde bir hayir vardir. Umutsuzluk mutsuzluk doğurur mutsuzlukta hastaliklari.
Iyi degilim zaten bunu anlatmaya calistim onada.dislerimi sıkyorum gece uyurken gicirdatmama uyaniyorum resmen..gece yarisi4 te aciyorum gozlrrimi icimde bir korku hali..elimde degil yani..destek aldim daha once de yine ayni yollari gecmek yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…