Artık düşünmek istemiyorum :(((

heybeli ada

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
38
5
Inanın
o kadar daralıyorum
ki, bu Obsesif Kompulsif Bozukluğum Yüzünden en güzel zamanlarım hastalığımın verdiği azab sıkıntısıyla geçiyor. Çok şükür sağlığım yerinde, sokaklara düşmedim başımı sokabileceğim bir evimiz var kirada olsa. Aç kalmıyorum kendi yağımızda kavruluyoruz. Ailevi sorunlarım elbetteki var ama çok Sevdiğim bir annem var. Arkadaş çevrem geniş değil ama herşeyim diyebileceğim bir sevgilim var. 21 yasindayim bazen umutsuzluğa kapılsamda gelecekten beklentilerim var. İstediğim meslekte olmasamda şuan en azından bir işim var. Ama gelin görün ki beynimi kemiren takıntılarım beni hayattan soğutuyor artık. Yıllardır sabrediyorum ama artık bıktım :KK43: 10 aydır ilaç tedavisi görüyorum azalttı ancak yinede Kötünün iyisi diyebileceğim kadar bile olmadı. Babamla evde tek kalamıyorum "ya babama tecavüz edersem- ya babamı öldürürsem" "ya erkek kardeşime tecavüz edersem yada ettiysem- yada zarar verirsem" gibi düşüncelerle geçiyor yiyor beynimi :KK43: emin olamıyorum yaptıysam ya olduysa diye bitiyorum :KK43: hayvanlarla bile dört duvar Arasında tek kalamıyorum "ya hayvanlara bişey yaparsam cinsel yönden yada öldürürsem" yoksa Yaptım mı acaba diye ömrüm gitti artık :KK43: aids miyim, hepatit b miyim, yok acaba kanserimiyim falan filan :KK43:sizce ne yapayım bayanlar :KK43:

Doktorun verdiği ilaca devam et, bana az geliyor tam geçmedi diye doktorunu bilgilendir. Psikoloğa da gitmeni öneririm terapiler insanı cidden rahatlatıyor.

Bende okb'liyim, söylenen kötü sözleri, olab kötü olayları öyle takarım ki , sürekli düşünür dururum. Güzellik kompleksim var hat safada, bu konuda iyi kötü her deneni takarım kafama. Benim de aklıma gelir bazı kötü şeyleri istemsiz yapmak. Yada şunu şöyle yapmassam annem ölür gibi, istemsiz olarak düşünceler geçiyor aklımdan. Kendimi de suçluyorum ama bizim elimizde olan bişey değil. İlaç kullandım bir dönem, gerçekten iyi geldi ama benim de geçmedi, 0'a inemdi takıntılarım..

neden babaniza tecavuz edeceginizi, veya kardesinize ettiginizi, onlari oldureceginizi dusunuyorsunuz?

Ne biliyim İstanbul'da iyi bi doktor varmı bilgisi olan falan :KK43: OKB'yi azaltmış yada hafifletmiş vs :KK43:

BU
o kadar daralıyorum
ki, bu Obsesif Kompulsif Bozukluğum Yüzünden en güzel zamanlarım hastalığımın verdiği azab sıkıntısıyla geçiyor. Çok şükür sağlığım yerinde, sokaklara düşmedim başımı sokabileceğim bir evimiz var kirada olsa. Aç kalmıyorum kendi yağımızda kavruluyoruz. Ailevi sorunlarım elbetteki var ama çok Sevdiğim bir annem var. Arkadaş çevrem geniş değil ama herşeyim diyebileceğim bir sevgilim var. 21 yasindayim bazen umutsuzluğa kapılsamda gelecekten beklentilerim var. İstediğim meslekte olmasamda şuan en azından bir işim var. Ama gelin görün ki beynimi kemiren takıntılarım beni hayattan soğutuyor artık. Yıllardır sabrediyorum ama artık bıktım :KK43: 10 aydır ilaç tedavisi görüyorum azalttı ancak yinede Kötünün iyisi diyebileceğim kadar bile olmadı. Babamla evde tek kalamıyorum "ya babama tecavüz edersem- ya babamı öldürürsem" "ya erkek kardeşime tecavüz edersem yada ettiysem- yada zarar verirsem" gibi düşüncelerle geçiyor yiyor beynimi :KK43: emin olamıyorum yaptıysam ya olduysa diye bitiyorum :KK43: hayvanlarla bile dört duvar Arasında tek kalamıyorum "ya hayvanlara bişey yaparsam cinsel yönden yada öldürürsem" yoksa Yaptım mı acaba diye ömrüm gitti artık :KK43: aids miyim, hepatit b miyim, yok acaba kanserimiyim falan filan :KK43:sizce ne yapayım bayanlar :KK43:

bu sorunu sadece Piskiyatri çözer, muhtemelen verdiği ilaçlar sizde tutmadı. bu durumları anlatarak gereken kararı doktorunuz verir.ilaçlarınızı kullanmayı ihmal etmeyin.bu hastalık sabır ve itina ister.ilaçların yanında terapi almanız da faydanıza olur.aylık olarak düzenli kontrollere gidin ihmal etmeyin.OKB iyileşme süreci herkes de iyileşme süreci değişik seyrediyor.ömür boyu ilaç kullanan raporlu hastalarda var.geçmiş olsun...

20 yasinda genc bir kizim. Cocuklugumdan beri suregelen takintilarim var ama son 5-6 yildir hic aklimdan cikmiyorlar dayanilmaz bi hal aldilar.. Beynimin icinde konusan ve hic susmayan sesler..
"Ya babama,kardesime tecavuz edersem, ya onlari oldurursem.. Acaba oldurdum de ben mi hatirlamiyorum gibi.. Arkadaslarim icinde gecerli bu. Hatta yolda yururken onumden gecen biri icinde acaba ben ona bisey yaptimmi.. Karsidaki gozden kayboluncada acaba oldurdum mu diyorum :-/ bebekleri cocuklari cok sevmeme ragmen onlara dokunmuyorum artik. Neymis ya ben sapiksam.... Ya eline koluna dokununca aklimdan kotu bisey gecerse diye . Uzaktan seviyorum artik onlari. Arada sirada da ya aids olursam,kansersem vs. Cok skldim artik.. Yillardir bitmiyolar. İki gun onceye kadar yogun tempolu bir iste calisiyordum isten ayrildim. O yogunlukta bile aklima gelebiliyorlardi dusunun artik :KK43: pazartesi gunu icin psikiyatriden randevu aldim acaba ise yararmi.kizlar napcam ben
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/psikolojim-mi-bozuk.745246/

X