artık elim kolun baglı şekilde oturmaktan cok yoruldum

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
37
İstanbul
arkadaşlar benim temuz ayında ilk tüp bebek denemem olmuştu ve sonuc (negatif)
ozamanlar özelde devletten yararlanmadan yaptırmıştık benim yaşım tutmadıgı için ve borç alarak hala onun borcunu oduyoruz maddi sebebplerden dolyı yaşımı beklemek zorundayım borç odemek cok zor ve bide o parayı bulmak ben biran once bebegime kavuşmak ve anne olmak istiyorum yaşımın dolmasınada 9 ay var ve elim kolum baglı ne yapcamı şaşırdım
arkadaşlar size sorum olacak illa yaşımın 23 olmasımı lazım devletten yararlanmak için ben ocakta sene olarak giriyorum ama ay olarak 23 yaşına girmiyorum ne olur beni bilgilendirin yoksa kafayı yicemsenağlama teşşekurler şimdiden

Bildiğim kadarıyla ay olarakta yaşını doldurmuş olman lazım. Madem yaşın daha 23 bile değil niye acele ediyorsun? Belki biraz rahatlasan kendiliğinden olacak herşey...

kaçlısınn canımm sennn???ben 85 liyimmm bende yaşımın ve evliliğiminn 3 yılı doldurmasını beklemiştimmm....eylül ayında 3 yıllık evli olmuştum...ve bendde senin gibi ilkini raporsuz yaptımm....ama benim şimdi dolduu zamanım ve 2.denememii raporla yapıcam......

arkadaşlar benim temuz ayında ilk tüp bebek denemem olmuştu ve sonuc (negatif)
ozamanlar özelde devletten yararlanmadan yaptırmıştık benim yaşım tutmadıgı için ve borç alarak hala onun borcunu oduyoruz maddi sebebplerden dolyı yaşımı beklemek zorundayım borç odemek cok zor ve bide o parayı bulmak ben biran once bebegime kavuşmak ve anne olmak istiyorum yaşımın dolmasınada 9 ay var ve elim kolum baglı ne yapcamı şaşırdım
arkadaşlar size sorum olacak illa yaşımın 23 olmasımı lazım devletten yararlanmak için ben ocakta sene olarak giriyorum ama ay olarak 23 yaşına girmiyorum ne olur beni bilgilendirin yoksa kafayı yicemsenağlama teşşekurler şimdiden

Acele neden edıyorsun canım yasın gencmış.bekle bişe olmyacak bebısıne kavusacaksın canım dualarım senınle senı anlıyorum bende maddı sıkıntılarda 3. bebısımı deneyemıyorum yanı tüp bebegı ne yapalım hayırlısı .Benım de yumurtam az benım acele etmemı söledı dr.ama gıdemıyorum.Bırde erken menopoza gıracekmışım su an33 yasındayım.Ve hala eskı tüp borçlarımı ödüyorum.1senedır ödüyorum.SSSK hakkım dabıttı ustelık canım :bbo::bbo:

yaşın küçük olmasına bakılmıyor işteee...bende aynı şeyleri yaşadımm ve bennn çok sitres yaşadımm....zamanım gelsedee yaptırsam dedim....yanii tüpden başka yol yoksaa yaşın kaç oursa olsunn insan beklemek istemiyorr......bende nerdeyse 1 yıl bekledimm ve ondan sonra özelde tüp denedimm.....neyse beklemekten başka çare yoksa mecburen bekliyosuunnn...kafandan çıkarmaya çalışş yinede eminee yoksa zamann daha zorr geçerr....

çok teşekurler arkadaşlar desteginiz için ben 87 liyim benimde tumurta rezervim az dr iyiki erken başlamışsın diyor yaşıma gore cok az rezervi oluyormuş ama napımm elimde degil biran once bende o tadı yaşamak istiyorum bazen insanlar sorunca ne cevap verecegimi bile duşunemiyorum ilk evlendigimizde 2 sene cocuk yapmıcaz die soleniyodum aradan 3 ay geçince insan benimde bi evldım bi cocugum olsun istiyo bende o mutlulugu tadıyım istiyo ama bırak 3 ayı 3 yıl geçti mevlam nasip etmedi ama her zamn şunu duşunuyorum demekki rabbim nasip etmediyse vardır bunda bi hayır inşallah rabbim isteyen herkeze verir

bende evlenmeden önce eşime 1 yıl çocuk yapmıyalım demiştimm....ama 4 ay sonra ben çocuk istiyorum diyee korunmayı bıraktıkk fakat olmadı işteee.....ama herşeyy nasipp daha evlatlarımıza kavuşmamızın vakti gelmemişş....dediğin gibi rabbim tüm istyen herkese evlatt nasip etsin inşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Yasl ne ilgisi var ya tupten başka yol yoksa beklemenin anlamı yoktur bende 87liyim 21 yasında ilk denemeyi yaptık olmadı ikinciyi 22de alaha şükür 7 Aylin hamileyim

Back
X