Artık eşimi sevmiyorum

Aslına bakarsanız evlenirken de bir anlık boşluk ile evlendim. Annemi kaybetmiştim duygusal bir boşluktaydım. Uygun muyuz gerçek isteğim bu mu diye düşünmeden 23 yasında evleniverdim... Ne büyük hata ve sanırım ömrüm boyunca bunun için pişman olmaya devam edeceğim...
Belkide siz bastan beri bu " zorla gibi" evlendiginizi cok belli ettiniz birazda oz elestiri yapin.bir aile kolay kurulmuyor eldede iyisi yok bir aile terapistine gidebilirsiniz siz biraz suprizlerle hayatinizi rennklendirebilirsiniz.insan gecinmek icin de bin tane sebep bulabilir bosanmak icinde tercih sizin.

Merhaba hanımlar 12 yıllık evliyim. Eşim bendrn 10 ywş büyük ben 36 yım o 46 yaşında. Durgun keyifsiz bezgin bir hali var hep. Ben önermezsem ne gezmeye gideriz ne dışarı çıkarız. Dışarda sessiz pısırık evde en küçük şeylerden tartışır. İkimizde aynı işi yapıyoruz gelirler aynı işten gelir direk yatar yorgunum der durur evi işi çocuk bakımı her yük bendedir. Böyle ruhsuz sorunlu sıkıntılı gibi bir hali var hep ayrılmak istiyorum ama cesaret de edemiyorum ama galiba ben artık bu adamı sevmiyorum sadece alışkanlıklar ve çocuk için süren bir evlilik. Hiç mutlu değilim ve artık bıktım ama boşanmak da bir çözüm mü bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum
Aranızdaki yaş farklı gerçekten çok gibi.. Hele ki 23 yaşında evlenmşsiniz gencecik bir kızken 33 yaşında biriyle 🙄 33 de yaşlı değil ama 23 yaş ne bileyim daha oturmamış deli dolufalan filan. Kaldı ki şuan o 50 yaşına merdiven dayamış 50 yaş artık ortalama bir yaş fakat siz hala gençsiniz.. Size ayak uydurması hayata bakışınız bilemedim yaaa zor gerçekten.. Şimdi onun kafasında biri olsaydınız o yaşta biri olsaydınız belki şuan derdiniz çok farklı olacaktı bu sizin için dert bile olmayacaktı.. Bence gencecik yaşınızda sizi anlamayan içi geçmiş bir adama kadınlık yaparak hayatınızı ertelemeyin.. İşiniz de varmış aileniz de size destek olursa işiniz kolaylaşır.. Daha mutlu olmak için bir adım atın bence.. İyi anlaşıyor sizi el üstünde tutuyor olsaydı böyle düşünmezdim . Sizn mutluluğunuz öenmli olan

Back