Arkadaşlar merhaba. Buraya derdimi yazmak sizlerden tavsiye veya iç rahatlatan şeyler duymak çok güzel çok teşekkür ederim. Lütfen kırıcı şeyler yazmayın çok müsaitim depresyona girmeye. Ben biraz hatta baya takıntılı biriyim elimde olan bişey değil. Daha önceleride konu açtım insan ilişkilerindeki sıkıntılarımdan bahsettim. Benim uzun süren ilişkim var ben 22 o 23 yaşında başlangıcımız büyülüydü imkansızı başarmıştık beni çok seviyodu hala daha öyle tabi sevgisinden şüphem yok fakat kavgalı bi dönemden geçtik ikimizdede hatalar vardı onarılmayacak şeyler değildi. Sancılı süreçten sonra bir hafta falan tamam dedim herşey çok güzel ama yine iki üç gündür içimde bi his oluştu. Eski heyecan kalmadımı sıkıldımı tamam seviyo görüyorum ama o ilk büyü gittimi eşyalardan bile çok çabuk sıkılır iki üç yakın arkadaşı dışında arkadaşlarından sıkılır benden sıkıldımı o süreçte acaba veya pandemi yüzünden monotonlaştık heyecan arıyomu gibi sorular beynimi kemirmeye başladı atıyorum aşkımmm yazacağına aşkım yazdıysa bile diyorumki ne oldu. siz şimdi haklı olarak ne bekliyosun sıkma onu diyeceksiniz zaten sıkmuyorum ona belli etmiyorum. Sizden istediğim ilişkilerdeki iniş çıkışlarla ilgili bilgiler. Uzun süreli gayet güzel anlaşırken birden anlaşmamaya başlayıp tekrar düzeltmek normalmi ne yapmalıyım monotonluk sıkarmı gibi öneriler