artık gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

Zamanında yapmışsın bir hata ama artık silkelen ve kensine gel ayaklarının üzerinde dur kızını kimseye muhtaç etme ona senin yaptığın hataları yapmasın en iyi şekilde yetiştir kimsenin hayatı dört dörtlük değildir kendine inan ve güven canım kızın için ayaklarının üzerinde durmak zorundasın

Belli ki annen çok kızgın ve bunu yenememiş
Ancak anladığım kadarıyla pek de merhametli biri değil
Eğitim durumun ne bilemiyorum ama önce bir iş bak
Çocuğu kreşe vererek başla
İlk başlarda alacağın maaşla kreş masrafı fazla gelebilir ancak takılma buna
Annenin bu davranışları zamanla çocuğun psikolojisini bozar, ben çok fazla bir düzelme olacağını sanmıyorum
Bir müddet çalıştıktan sonra evini ayırmaya bak, o yavruya da yazık, şu an aklı ermiyor olabilir ama bir iki yıl sonra kendisine piç denildiğini anlayacak, yazıktır. Umutsuzluğa kapılma, ayaklarının üzerine basarsan hayat senin için daha güzel olacak inan bana, ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra rahat edersin, yeryüzünün en güzel şeyi evlattır derler ve sen ona sahipsin, onun için dik duracaksın, karşındaki annen bile olsa ezdirmeyeceksin kimseye. Anneni de kırma, yüzleme tabiki ama başının çaresine bakmanın yollarını ara, annenden bir beklenti içine girme, ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk unutma
inan en değeerlim kızım.kreşe vermeyi düşünüyorum ama şuan çok ufak.hani diğer çocuklar sataşırsa kollayamaz.birde çok ağlak.hani bakan kişiler ben annesiyim sabrediyorum ağlaasına am başka biri sinirini şiddete başvurarak çıkarabilir.ondan biraz daha beklemeyi düşünüyorum kreş için

arkadaşlr ben 17 yaşındayken aileme karşı gelerek sevdiğim kişiyle evlendim.ama eşim bana hep kötü davrandı dövdü evine bakmadı bir çocuğumuz oldu ama yine aynı devam etti.inanın dışarı bile çıkmıyordum akrabama gitsem hemen eve dönmem konusunda bana kızıyordu.artık dayanamadım ve boşandım.2 ay oldu boşanalı kızım 14 aylık.annemlerle kalıyorum.ama artık evde oturmaktan çok sıkıldım.çalışmak istiyorum annem ben senin çocuğuna bakamam.ver babasına bakmıcksan diyor.duşa girerken tut diye versem ben senin çocuğunamı bakıcam diye kızıyor.kızımda çok ağlıyor cidden.annem bana ben senin elinden neler çektim bebekken sen derdi eskiden.artık yok ilayda sen bu kadar değildin diyor.sürekli evdeyim süekli bi ağlama.zaten artık hayalini kurabilecğim bi geleceğimde yok inanın u son günlerde o kadar mutsuzumki sürekli boşş boş ağlıyorum.hep internetteyim ama artık internetten bile sıkıldım.ne yapıcağımıda hiç bilmiyorum.kızım dışarıyıda burnumdan getiriyor zaten gittiğimde.uslu uslu kucağımda oturan bir çocukta değil çünkü.beni çok yoruyor diye dışarıda gidemiyorum.napıyım hiç bilmiyorum.tek bildiğim artık sanki benim hiç hayatım olmıcakmış gibi hissettiğim.kendimi bi hiç gibi hissediyoorum kızlar. :KK43:
Ya ben Bebek bakan bile gördüm kreşte o çocuk ağlar tabiki gerginliği hissediyor o gerginlikte büyüyen çocukta sağlıklı olmuyor anneni Allah islah etsin ya bol dua et inana Allah dermanını verir.devlet zaten sana yardım eder kreş parası alırsın bi işe gir ağırda olsa gir annem motor sarmış bizi büyütürken tek başına abimle bakmış.ayrı binecek çıkarsın annelerle anlaşamıyorsan birde kocandan nafaka alırsın geçinip gidersin olmadı bi tanıdık bakıcı bul güvenebileceğin of kadın olmak çok zor çok bol dua et

Back
X