Artık gerçekten yoruldum:(

elifey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
210
4
46
Antalya
Şu anda tek istediğim biraz içimi dökmek,dertleşmek ve sizin yorumlarınızla gaza gelebilmek..Hep birilerinin iteklemesiyle mi bişeyler başarmak zorundayım .Bu siteye lise 1 den beri giriyorum diyetle ilgili okumadığım topik denemediğim diyet yöntemi kalmadı..Aslında diyet yaptıkan sonra kilo veremeyen bi insan değilim hatta tam tersi bi diyet yaptığımda 1 haftada 4 kilo bile vermişiliğim var. Ama olay onu sürdürebilmekte iradede bitiyo ve ne yazık ki en uzun süren diyetim 1 hafta:/
şu an üniversitedeym çook yakışıklı uzunboylu kaslı bi sevgilim var ve ben 155 boyunda 59 kilo bi kızım:( Öyle biri nasıl sevgilim olabilir hayret ediyorum ama oda yuz güzelliği benim için önemli olan desede arada kiloma takılıyo ve bu çookk moralimi bozuyo . Bu yaşa geldim özgüvenim yok ne istediğimi giyebiliyorum ne istediğim gibi gülebiliyorum(yanaklarım şişiyo diye)..Bir başladığım diyeti enn fazla 1 hafta sürdürebiliyorum hatta dün başladım bugün yine bozdum. Ve ayın 17 sine kadar 50 kilo olmam lazım . Bu kadar hızlı kilo vermemem gerek ama cidden sevgilimle iddiaya girdik ve kazanmam lazım benim:/ Nolur motive olmam için yardımcı olun sizde bana katılın hatta bildiğiniz hızlı kilo verdiren diyet varsa paylaşın birlikte yapalım ama nolur bana yardım edin kızlarr:43::43:

slm cnm aslında ben de seninle benzer durumdayım vermem gereken 7 kilom var ve diyetlere uyamıyorum geçen hafta diyetisyene gittim verdiği diyet listesi haftada 2 kilo verdiromuş ben yapamadım ama yapanlar vermişler senin için yazayım yapması kolay bi diyet aslında
kahvaltı
30 gr (bir kibrit kutusu) yarım yağlı peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 ceviz
salatalık domates marul sınırsız
cay sekersiz

kahvaltıdan 1 saat sonra 1 porsiyon meyve

öğlen
6 yemek kasığı suyu süzülmüs zeytin yağlı sebze yemeği
3 yemek kasığı yarm yağlı yoğurt bol salata

1 saat sonra 1 porsiyn meyve 1 bardak ayram

aksam 6 kasık suyu suzulmüş zeytin yağlı veya yine 6 kasık suyu süzülmüş baklagil veya avuç içi kadar et tavuk balık ve bir kase çorba bol salata yağsız

1-2 saat sonra 2 porsiyon meyve ve yatmadan önce 1 cay bardağı yarım yağlı süt

Şu anda tek istediğim biraz içimi dökmek,dertleşmek ve sizin yorumlarınızla gaza gelebilmek..Hep birilerinin iteklemesiyle mi bişeyler başarmak zorundayım .Bu siteye lise 1 den beri giriyorum diyetle ilgili okumadığım topik denemediğim diyet yöntemi kalmadı..Aslında diyet yaptıkan sonra kilo veremeyen bi insan değilim hatta tam tersi bi diyet yaptığımda 1 haftada 4 kilo bile vermişiliğim var. Ama olay onu sürdürebilmekte iradede bitiyo ve ne yazık ki en uzun süren diyetim 1 hafta:/
şu an üniversitedeym çook yakışıklı uzunboylu kaslı bi sevgilim var ve ben 155 boyunda 59 kilo bi kızım:( Öyle biri nasıl sevgilim olabilir hayret ediyorum ama oda yuz güzelliği benim için önemli olan desede arada kiloma takılıyo ve bu çookk moralimi bozuyo . Bu yaşa geldim özgüvenim yok ne istediğimi giyebiliyorum ne istediğim gibi gülebiliyorum(yanaklarım şişiyo diye)..Bir başladığım diyeti enn fazla 1 hafta sürdürebiliyorum hatta dün başladım bugün yine bozdum. Ve ayın 17 sine kadar 50 kilo olmam lazım . Bu kadar hızlı kilo vermemem gerek ama cidden sevgilimle iddiaya girdik ve kazanmam lazım benim:/ Nolur motive olmam için yardımcı olun sizde bana katılın hatta bildiğiniz hızlı kilo verdiren diyet varsa paylaşın birlikte yapalım ama nolur bana yardım edin kızlarr:43::43:

merabalar. öncelikle şunu yazayım;kilonuz normal kilo seviyesine çook yakın.acaba orantısız mı duruyor vücudunuzda.yoksa bki niz normalin az üstünde.öyle sizin üzüldüğünüz kadar kilonuz yokk.bir pedometre alın ve 1 ay yürüyün.deneyin bakalım.kiloyu hızlı verseniz de hızlı alırsınız yazık olur emeğinize.yaşınız çok genç.hareket,bol su( alkalin),zencefil-zerdecal-tarçın yoğurt takfiyesiyle 4-5 kiloyu zorlanmadan verirsiniz bence.kolay gelsin.

Back
X