• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık geri adım atmak istemiyorum yardım edin.:s

samozlem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
886
1.733
313
aslında nerden başlıcamı bilmiyorum. 5yıldır süren bi ilişkim vardı. mutlu sorunsuz bir çift değildik.sürekli benim çabalarımla fedakarlıklarımla bi yerlere geldik. dün yine bi tartışma yaşadık ve bana inanın çok zoruma giden şeyler söyledi en büyük pişmanlığımsın başıma gelen en kötü şeysin gibi şeyler hazmetmeye çalışıyorum ama çok yoruldum artık ve ben bunların sonucunda hiçbirşey diyememdim.cevap vermedim susuyorum yutmaya çalışıyorum. ve nasıl bişeydir bu ki bilmiyorum ben onu gerçekten seviyorum kendime yaptığım en büyük saygısızlık farkındayım ama engel olamıyorum:( aramasını bekliyorum beklemicem diyorum ama bekliyorum. ve arkadaşlar bende anksiyete bozukluğuda var endişe ve kaygı yani sürekli. bu da çok etkiliyo onsuz yapamıcakmışım çaresizmişim gbi hissediyorum.sizce artık nasıl davranmalıyım yalnızım lütfen bana birşeyler söyleyin..

arkadaşlar yardım edicek birşeyler dicek olan yok mu:S

Kendinle ilgileneceksin, cevap bu kadar basit. Bakım yaptırt mesela bugun ama uzun uzun bir bakım saatlerini alsın. saclarını boya, ugras birseylerle...beraber misin, aynı evde mi yasıyorsunuz, calisiyor musunuz biliyorum. tek onerecegim sey kendinizle ilgilenmeniz. Bu cok ise yarıyor, hem karsı taraf biraz nefes alıyor (gitmeye niyeti yoksa) hem siz biraz dinlenmis oluyorsunuz. gitmeye niyeti de varsa zaten gider. :(

teşekkür ederim cevabın için. hayır aynı evde yaşamıyoruz lisede tanıştık daha 22 yaşındayım zaten. kendimi onun gözünde değerli hissetmek istiyorum. beni sevmediğini düşünmüyorum ama bnde yoruldum artık. :( çok mücadele ettim birazda onun etmesini istiyorum. kabullenemiyorum dediklerini sürekli aklımda beynimde napıcamı şaşırdım:(

Umarım çalışıyorsunuzdur.
Kendinizi işe güce verin derim,iyi geliyor.
Unutulmasa bile alışılıyor.
Ayrıca söylediği acı cümleleri de aklınıza getirdikçe soğumanız kolaylaşır.

hayır çalışmıyorum sürekli evdeyim ve tekim kimse yok sınava hazırlanıyorum kpss ye tabi bu durumlardan dolayı dersde çalışamıyorum. öyle bişey ki yemek yiyemiyorum uyuamıyorum çok sinir bozucu şeyler. sizce ararsa napmalıyım şu saatten sonra

Adam sana, en büyük pişmanlığımsın demiş... Hayır anlayamadım, zorla mı ilişki yaşatıyorlar ? Saçma cümleler.

Sen ararsa ne diyeyim demişsin ya, ararsa şunu de: "En büyük pişmanlığın olduğumu söyledin. Artık pişman olmana gerek yok, çünkü bundan sonraki hayatında yokum.O lafından sonra sen de benim en büyük pişmanlığım oldun. Değmezmiş, yazık. Hadi iyi günler" de ve kapat yüzüne.

Ama sakın o aramadan sen arama. Ona sosyal paylaşım sitelerinden gönderme filan yapma. Onu beklediğini ona gösterme yani.

Kaç yaşındasın merak ettim ?

bu zamana kadar hep ben aradım hep ben adım attım aramak istemiyorum zaten artık tutmak istiyorum kendimi ama bu gücü bulamıyorum kendimde. 22 yaşındayım o da 22 yaşında.böyle söylemesinin sebebi bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama birlikte olduk belki o yüzden bilmiyorum:(

aslında nerden başlıcamı bilmiyorum. 5yıldır süren bi ilişkim vardı. mutlu sorunsuz bir çift değildik.sürekli benim çabalarımla fedakarlıklarımla bi yerlere geldik. dün yine bi tartışma yaşadık ve bana inanın çok zoruma giden şeyler söyledi en büyük pişmanlığımsın başıma gelen en kötü şeysin gibi şeyler hazmetmeye çalışıyorum ama çok yoruldum artık ve ben bunların sonucunda hiçbirşey diyememdim.cevap vermedim susuyorum yutmaya çalışıyorum. ve nasıl bişeydir bu ki bilmiyorum ben onu gerçekten seviyorum kendime yaptığım en büyük saygısızlık farkındayım ama engel olamıyorum:( aramasını bekliyorum beklemicem diyorum ama bekliyorum. ve arkadaşlar bende anksiyete bozukluğuda var endişe ve kaygı yani sürekli. bu da çok etkiliyo onsuz yapamıcakmışım çaresizmişim gbi hissediyorum.sizce artık nasıl davranmalıyım yalnızım lütfen bana birşeyler söyleyin..
canım bence destek almalısın anksiyete az çok toplumun her kesiminde var bu durumu çok fazla gözünde büyütme fakat bir psikolojik yardım almanı tavsiye ederim aile ve evlilik danışmanlığı yapan bir uzman olarak senin yazdııklarına göre bir neden sonuç ilişkisi çıkardım lütfen yanliş anlama ama erkek arkadaşın senin ona olan zafiyetini çok iyi biliyor sana ne söylerse söylesin hiç gitmeyeceğini düşünüyor erkekler çoğu zaman birlikte oldukları kadının hep bıraktıkları yerde olduğunu bilmenin rehavetine kapılırlar senin partnerindede aynı rehavet söz konusu aranızda cinsel paylaşımlarda mevcut ise bu rehavet iki katı fazlalaşıyor olabilir asıl soru sen neden onsuz yapamayacağını ve neden onsuz çaresiz hissediyorsun? kendini bunun özüne inmek gerekir kökeninde yatan şey kendine güven eksikliğimi ? bu cevapları sende kendine dürüstçe verebilirsen bütün problemlerini çözebilirsin sevgiler...

çok sağolun yazdıklarınız için. evet beni çok iyi tanıyor ve bunu kullanıyor bunun da farkındayım naparsa yapsın gitmicemi düşünüyor. rahatsızlığıma gelince uzun yıllardır tedavi görüyorum şuanda da öyle ilaç kullanıyorum. ben seviyorum onu bu çok saçma belki ama mutlu olmak istiyorum onunla. onsuz paniğe kapılıyorum dediğim gbi çaresiz hissediyorum kendimi belki hayatımın merkezine koyduğum çok önemseyip benimsediğim için olabilir ama artık böyle olmak istemiyorum.:( artık ona karşı güçlü olmak istiyorum.

çok sağolun yazdıklarınız için. evet beni çok iyi tanıyor ve bunu kullanıyor bunun da farkındayım naparsa yapsın gitmicemi düşünüyor. rahatsızlığıma gelince uzun yıllardır tedavi görüyorum şuanda da öyle ilaç kullanıyorum. ben seviyorum onu bu çok saçma belki ama mutlu olmak istiyorum onunla. onsuz paniğe kapılıyorum dediğim gbi çaresiz hissediyorum kendimi belki hayatımın merkezine koyduğum çok önemseyip benimsediğim için olabilir ama artık böyle olmak istemiyorum.:( artık ona karşı güçlü olmak istiyorum.

Güçlü olmak kendi elinizde.
Siz böyle zayıf durursanız bu adam gider,başkası gelir yine ezer sizi.
Önemli olan kendinizsiniz. Bunu kabul etmezseniz daha çok üzülürsünüz.

5 yıllık bir ilişkiyi bitirmek belki kolay değil ama eğer kırıldıysanız ve ilerdede böyle olcağını düşünüyorsanız bence güçlü olmalısınız bendede olur arada sanki onsuz yapamıycam onsuz yaşayamıycam gibi düşünüyorum ama hayat devam etmek zorunda bunuda anlıyorum ve güçlü olmaya çalışıyorum...

bu zamana kadar hep ben aradım hep ben adım attım aramak istemiyorum zaten artık tutmak istiyorum kendimi ama bu gücü bulamıyorum kendimde. 22 yaşındayım o da 22 yaşında.böyle söylemesinin sebebi bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama birlikte olduk belki o yüzden bilmiyorum:(

Anladım. Zaten bunu söylemesinin tek bir nedeni , anca birlikte olmanız olabilirdi. Yani bu şu demek, eğer birlikte olmasaydık seni bırakırdım.

Şeye benzedi bu, Öyle Bir Geçer Zaman ki de, Soner Aylin'in hamile olduğunu öğrenince , Aylin'e dönmek istiyor. Aylin de diyor du: Benim için, beni sevdiği için değil hamile olduğum için bana geri geldi.

Aynı o hesap. Seni sevdiği için değil, vicdanı daha sonraları azap çekmesin diye seninle.

Bence, bekaret i sorun etme. Her şeyin bir yolu var. Ama seni sevmeyen adamla evlenemezsin....

Sevgilinin soyledigi kelimeleri hep aklina getir.
Sakin arama sorma, eger geri adim atarsan bu kelimelerden daha kotulerini duyarsin ondan.

Benim sahsen, bana boyle seyler soyleyen adamla hic isim olmaz.
Askindan gebersemde ne hali varsa gorsun.

ne yazık kı uzun surelı ılıskılerın bır yerden sonra gercekten cıvıgı cıkıyor .

ne saygı ne sevgı bırsey kalmıyor artık .sevgıden ote alıskanlık kalıyor.

alıskanlık da gercekten sevgıden daha beter bır duygu oluyor .

cunku ınsanın kendısıne olan saygısını da yıtırmesıne sebep oluyor .

tıpkı suan sızın durumunuz gıbı .

bellı kı sızde onu unutmak hayatınızdan cıkarmak ıstıyorsunuz ama ,alıskanlıgın

vermıs oldugu endıse ve korkular var .emınım cok zordur ,ayrıl bıtsın deyıp kestır at

dıyemeyecegım ama ,bu ılıskının sıze zarar verdıgını soyleyebılırım .

Biliyorum kolay değil, beş yıllık bir ilişki ama sen kendin yazmışsın bu zamana kadar kendi çabalarınla getirttiğini;
ama bence o ağır sözler ki "sen benim pişmanlığımsın vs." hazmedilir cümleler değil, bence daha fazla uzatmanın manası yok,bilmiyorum gelecekle,evlilikle ilgili planlar yapıyor muydunuz,yapmışsanız da bence yol yakınken dönün, insan yanında huzur bulabileceği, güvenebileceği biriyle yola çıkmak ister, başlarda zor gelir ama zaman her şeyin ilacıdır unutma!

bu çok acımasız oldu:) :S ben sadece benle birlikte olduğu için devam ettirmeye çalıştığını düşünmüyorum çok fazla tabiki etkisi var. şuan sadece aramasını bekliyorum ve acaba aradığında neler dicek yada diyebilcek merak ediyorum zaten aramazsa yapacak bişeyim kalmadı.

tatlmm bana kalırsa biriyle bi birliktelk demek, pişmanlık gbi bi hissiyata sürüklüosa insanı,o ilişki yürümuyordur güzelim.. sürüklenıyordur.. bişeyler bitmiştir.. en başta da saygı .. ki bu en önemlı faktör. bnmde 8 yıllık bir ilşkm var ama yıllardır bn sevglımden ne kdr tartısısrsak tartsalm bu sekılde cumleler duymadım.. :nazar:sen olsan napardın dersen.. ben olsam burnunu cok feci sürttürürdm :))):52: ve şunu unutmaaa sen onu düşündgnde "İYİKİ TANIMIŞIM" diye düşünurken o bnm herseym onsuz yapamam derken o sana pişmanlık cumlelerı kuruyorr.. ilşkıde "İYİKİ" olmalı "KEŞKE" olmamalı... bence bu hemen yumsama derm ben.. burnunu sürttur kiii bırdaha sana bu sekılde konusamasın.. aksi takdırde sen hemen affedersen hatasını anlamaz ve en ufak bı tartsmada bu sözlerı hatta belkı daha fazlasını da söyler sana.. ağırlıgını koy derım benn.. hata yaptgnı anlasın ;)

bazı sözlerin geri dönüşü olmaz canım kesinlikle adım atma en büyük pişmanlığımsın ne demek,ne kadar sorun yaşarsa yaşasın ve ne kadar kavga ederse etsin insan sevdiği insana bu cümleyi sarfetmez.zaten sen de söylüyorsun benim çabalarımla yürüdü diye.onsuz da niye yapamayacakmışsın o sensiz yapabilecekse senin de onsuz mutlu olabileceğini ona göstermen lazım kendine yeni meşgaleler bul arkadaşlarınla daha çok zaman geçir bak bahar da geldi bol bol gez dolaş arkadaşlarınla hava ve ortam değişiklikleri seni açacaktır inan bana ve başarabildiğini görmek seni güçlendirir.

Back
X