Artık gönül rahatlığı ile tuvalete gidebilirsiniz..

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
tuvay2.jpg

Resme baktığınızda ilk aklınıza gelen şey bunun ısıtmalı bir klozet oturağı olduğu ve oturağın rengine göre sıcakmı soğukmu olduğunun anlaşaılacağı idi, böylece sıcak bir klozete oturacağımızı biliyor olacaktık. Ama durum tam olarak öyle değil. "Thermochromatic Toilet Seat" sayesinde sizden önceki kişi işini hallettikten sonra çok zaman geçtip geçmediğini öğrenebiliyorsunuz. Özellikle halka açık kullanıma alanlarında (okul,devlet dairesi,sinema,tiyatro...) kullanılabilecek .Zaten kim birisi tuvaletten çıktıktan sonra aynı tuvaleti kullanmak ister ki...Oturağın sarı rengi tuvaletin çok kısa bir süre önce kullanıldığını gösteriyor, kullanımdan sonra sarı olan renk kırmızıya dönüşmeye başlıyor bu da bize tuvaletin son kullanımın uzun bir süre önce olduğunu gösteriyor..

klozetten nefret ediyorum.....almanyada kaldığım iki yıl boyunca benim için resmen işkenceydi...inş bu heryerde kullanılırda oradaki inş rahat ederler...

valla çok güzel bir buluş olmuşş resmen diğerleri mikrop taşıyor yaaaa keşfedenden allah razı olsun.

Valla sağda solda temizlik malzemesi,firça çamaşir suyu olmadiktan sonra ne farkaderki her şekilde mikrop kayniyor oralar.

kafamçokkarıştıMümkün olduğunca klozet kullanmamaya çalışıyorum.
İğrenç geliyor bana!!

benim için problem yok halka açık terlerde ki tuvaletleri kullanmıyorum uyuza düşerim heralde-tatlicadiarzu-

Back
X