Artık gücüm kalmadı.Kaldıramıyorum...

Birde su acıdan bak çalışacağı okulun müdürü belki ordan merak etti..
bnce kiskancsanda gösterme kocana icinde yasa....yoksa kıskandırın kadının kocanın gözünde bı degeri yoksada olur
Ayrıca kıskançlık öz güven eksikliğinden olur kendine herzaman güvenin tam olsun
Esın orda çalısmaya başladımi giyin süslene kocanı ziyaret et
Kadını ez geç:)))))yani sekerim
Birazda tanı kadını ama caktirmadan:))[/I]

dün konuştuk bana bağırdı çağırdı üste çıktı.suçlu da ben oldum.okul müdürlerinin ikisi de bayandı ikisini de sevmiyordu güya biz ikisi yüzünden kavga ettk hep.arkadaşları aramış biri gitti demişler o da güya diğeri de gtmiş mi diye merak etmiş.o yüzden bakmış

Yeni kk'nın modası; facebook'ta arama geçmişi taratmak.
Ne çok konu açıldı bu yüzden son zamanlarda. Kişilerin başka bir kadını ya da erkeği aratmasını normal karşılamıyorum elbet, bazen kırıcıda olabilir fakat bu kadar büyütülecek bir durum değil diye düşünüyorum.
Eğer defalarca merak edilmediyse, çiftlerden biri şüphe duymuyorsa yaşanılanlardan sorun edilmemeli.
Hatta özellikle kadınlar hakim olabiliyorsa kendine bakmamalı bu geçmişe.

daha önceki konularımdan bilenler olur biraz kıskanç bir yapım var.eşim askere gitmeden okulundaki bayanlar sivil hayatında sürekli aradığı için kıskançlıklar yapmıştım.ama eşim askerdeyken hatayı kendimde bulmuştum.dün gece eşimin arattığı isimlere baktım.okulundaki bi bayanın ismini aratıp profiline bakmış.o kadar üzüldüm ki hala kendimde değilim.acaba kadınların hisleri kuvvetlidir derlerya zamnında hissetmişmiydim acaba .o zamanlar diyorduki ordaki hiçbir kadın umrumda değil madem umrunda değil neden facede arattın .bunu sorduğumda dediği cevap her zamanki gibi üste çıkmak oldu.2 hafta önce teyzemin oğlu beni facede eklemişti ben de doğal olarak kabul etmiştim.şimdi bana bunu öne sürüyor neymiş ben eklemişim de bana inat olsun diye kızın profiline girmiş bakmış.tamamen yalan hadi dese ki ekledim dese sana inat olsun diye anlarımda.kızın profiline girmiş bakmış çıkmış.eşim bu face işlerinden hiç anlamaz yani hani kim kimi aratmış görünüryo ya benim anlayabileyeceğimi tahmin etmez.kızlar sizce bi erkek durup dururken neden girip bakar okulundaki bekar bir bayanın profiline neyi merak eder.madem teyzemin oğlunu eklediğimde kızdın neden bana o zaman söylemedin dedim.ben bu kızı sorana kadar hiç bişey demedi bana.işin özü o kızın profiline girip baktığımı benim anlayacağımı tahmin edemezdi.sonuç ne oldu her zamanki gibi üste çıktı ben hiç değişmemişim felan bağırdı bana ve yüzüme kapattı.ben de kartımı kırdım çöpe attım.o kadar kötüyüm ki.en çok zoruma giden normalde eşim gerçekten umursamazdır kolay kolay kimsenin profiline girip bakmaz.işte biraz da bu yüzden sinir oldum sen bu kızı ne kadar önemsedin de girip profiline baktın.sizce ne yapayım.lütfen çok kıskançsın demeyin napayım böyleyim kıskanç olduğumu biliyor.başka bi kıza girse baksa bu kadar kızmam biz bu kız için bir yıl kavga ettik.bu kız için konular açtım.acaba ilgisi mi var acaba hoşlanıyor mu

Iyi misiniz...facebook yuzunden kavga eden ciftleri de ilk defa burda goruyuorum..Facebook,sadece sosyal hobi..insanlar arkadasta arar, eski sevgilisini de merak eder, akrabasina da gozatar..insanin dogasinda olan birseyi sen engelleyemezsin..kendine zarar edersin..o zaman hickimse Google ile hic birsey aramasin..ya baskasi gorurse !!!!..

Son düzenleme:
ya oldu mu şimdi? neyi paylaşamıyorsun? sen hiçmi profilinden erkek görünce bakmıyorsun. ben arkadaşıma biri yorum yapmışsa kız yada erkek farketmez bkıyorum canım sıkılırken. tanısamda tanımasamda yani ne var bunda. bi bunla boşanacaksan seni gerçekten aldatsa napıcaksın merak ediyorum. ha sana inattan baktım demesi çok çok yanlış ikisi birbiriyle bağdaştırılamaz ama bence öylede dememiştir sen yanlış anlamışsındır. sende o erkeği ekledin ben bişey dedimmi demiştir. çünkü erkekler bizim gibi öfkelerini saklamazlar neyse o anda söylerler. bizimse öfkeden gözümüz döner deli oluruz ve deli ederiz.

aman kıskan arkadaşım devam et hayatı ikinize de zehir et çok güzel, sonra da adam senden usansın, gerçek hayatta kadın profillerine baksın,

ne varki profile baktıysa, ben bir foto görüyorum mesela arkadaşın arkadaşı oluyo profiline bakıyorum, eski üniv arkadaşlarımın ara ara profillerine de bakarım, hatta kocamın arkadaşları arasında eski sevgilisi de var, onu arattığını da gördüm ama ses çıkarmadım, bir kere de birlikte baktık, gayet doğal.. eğer eşinden şüpheleniyorsan onu bilemem ama acele etmişsin, bekleyip sürekli o bayanı aratıyor mu görseydin o zaman farklı konuşurduk..

merhaba canım.sen şimdi bu sebepten dolayı boşanma kelimesini ağzına alırsan 1 yıla kalmaz bu sebep olmasa başka sebepten boşanırsın zaten.bende evliyim ve eşimi çok seviyorum ama geçen gün tesatüf oldu ve eki sevgiliminin profiline bakıodum tam ama eşim geçmişi falan görür die bakmadım.evet kıskanman normal ama gereksiz yere kendini üzüyorsun.

konu sahibi arkadaşım bence eşin sadece meraktan baktı bende onlarca adamınkine baktım eski eş eski sevgili de hepsine ne yani şimdi bu eşimi aldatacağım anlamınamı geliyor eşinin aldatma durumu olsa habire başka kadınlarınkine girer bakar eski bi tanıdığınkine bence meraktan bakılır acaba ne yapıyor kimle evli nişanlı yada sevgili diye adamları bu kadar sıkboğaz etmeyin huzurunuzu kaçırmayın ne güze:49:l ba aşk sözcükleri yazıyormuş eşin sana lütfen böyle şeyleri takıp mutsuz olmayın

daha önceki konularımdan bilenler olur biraz kıskanç bir yapım var.eşim askere gitmeden okulundaki bayanlar sivil hayatında sürekli aradığı için kıskançlıklar yapmıştım.ama eşim askerdeyken hatayı kendimde bulmuştum.dün gece eşimin arattığı isimlere baktım.okulundaki bi bayanın ismini aratıp profiline bakmış.o kadar üzüldüm ki hala kendimde değilim.acaba kadınların hisleri kuvvetlidir derlerya zamnında hissetmişmiydim acaba .o zamanlar diyorduki ordaki hiçbir kadın umrumda değil madem umrunda değil neden facede arattın .bunu sorduğumda dediği cevap her zamanki gibi üste çıkmak oldu.2 hafta önce teyzemin oğlu beni facede eklemişti ben de doğal olarak kabul etmiştim.şimdi bana bunu öne sürüyor neymiş ben eklemişim de bana inat olsun diye kızın profiline girmiş bakmış.tamamen yalan hadi dese ki ekledim dese sana inat olsun diye anlarımda.kızın profiline girmiş bakmış çıkmış.eşim bu face işlerinden hiç anlamaz yani hani kim kimi aratmış görünüryo ya benim anlayabileyeceğimi tahmin etmez.kızlar sizce bi erkek durup dururken neden girip bakar okulundaki bekar bir bayanın profiline neyi merak eder.madem teyzemin oğlunu eklediğimde kızdın neden bana o zaman söylemedin dedim.ben bu kızı sorana kadar hiç bişey demedi bana.işin özü o kızın profiline girip baktığımı benim anlayacağımı tahmin edemezdi.sonuç ne oldu her zamanki gibi üste çıktı ben hiç değişmemişim felan bağırdı bana ve yüzüme kapattı.ben de kartımı kırdım çöpe attım.o kadar kötüyüm ki.en çok zoruma giden normalde eşim gerçekten umursamazdır kolay kolay kimsenin profiline girip bakmaz.işte biraz da bu yüzden sinir oldum sen bu kızı ne kadar önemsedin de girip profiline baktın.sizce ne yapayım.lütfen çok kıskançsın demeyin napayım böyleyim kıskanç olduğumu biliyor.başka bi kıza girse baksa bu kadar kızmam biz bu kız için bir yıl kavga ettik.bu kız için konular açtım.acaba ilgisi mi var acaba hoşlanıyor mu

her şeyden nem kapar hale mi geldik yoksa siz mi çok hassasınız diyeceğim ama başında zaten kıskanç olduğunuzu yazmışsınız.
birincisi face ten eski arkadaşını aratması, profoline bakması son derece normal. ben bana aklıma gelen isimlere bakıyorum okuldan oradan, buradan, eşimin iş arkadaşının eşi vs vs merak yani.. bunda ne kötü niyet olabilir ki. sadece kıvırma şekli hoşuma gitmedi: sana inat yaptım demesi. yalana meyilli bir yapısı var gibi sezinledim. bunun dışında olanlar bence sadece senin sorunun eğer şüphelendiğin başka şeyler yoksa.

arkadaşlar kendimi anlatamamışım sanırım.eşim sadece o kıza değil esk işyerinden bi kıza da bakmış geçen haftalarda ama ona hiçbişey demedim sormadım bile çünkü benim de tandgm bı kız ha merak edebilir diye düşündm.ama bu kız yüzünden biz bir yıl boynca birbirimize girdik ne kavgalar ettik.çünkü sürekli eşimi arıyordu bu kız.ve sen bütün yaşadıklarımızı unut gir kıza bak.ben o zamanlar sürekli eşimi aradığı için eşimle kavga ediyodum sen yüz vermesen aramaz dıyordum eşime kızıyordum nye sürekli arıyor dıye

Back
X