- 28 Aralık 2014
- 41
- 21
- 13
- 40
- Konu Sahibi cerenimo21
Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptal
çikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et