• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik gucum kalmadi:(

cerenimo21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
41
21
13
40
Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptal:( çikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et

çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış, Rabbim tez zamanda şifanızı versin.
inşallah tüm bunları atlatır bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptal:KK43: çikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
Kötü dusunme canım herseyde bi Hayır vardır belki zamanı deil transferin olsada bebek tutmuycakti nasip geç olsun güç olnasin

GEÇMİŞ OLSUN ÇARESİZ DEĞİLSİN ALLAH VAR SABRET CANIM ÜMİDİNİ KESME

DEMESİ KOLAY DERSİN AMA YAPABİLECEK BAŞKA BİRŞEY VAR MI SABRET HAKKINIZIN HAYIRLISI OLSUN TEZ VAKİTTE RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAH BÜYÜK

Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptal:KK43: çikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
Cabuk isyan etme canım pek de fazla bi şey yasamanışsın bence..insanlar defalarca operasyon geçiriyo ben 3kez operasyon 3 kez rahim filmi çekildim..
Şükret ki tedavi olma şansın var Allah yardım eder mutlaka ama sen güçlü olmalısın..bizden kötü durumda olan tüp bebek bile deneyemeyenler var geç olsun güç olmasın..
rahim filmi sormadan tüp tedavsine başlayan merkeze de doktora da şaşırdım pes ..

Evet Rabbim bizim sabrimizi olcuyor ama daha hic transfer yapilamadi ve Esim benden çokuüzülüyor ve her gittiğimizde ona bu hayal kirliliğini yaşatmak beni daha da uzuyor benim için dua edin lutfennn:(

Canim benim dur bakalim bu neyin isyani. Sen bunu yazdin duygularin8 dile getirdin amenna anliyorum seni ayni yollardan gectik iyi kotu ama bir de bu yazdiklarini 11 kez tup bebek yapmis tutmamis 8 kez yapmis tutmamis hatta tup bebek bile yapamayip yapma sansi olmayip yurt disindan bir teknoloji gelecekmis diye bekleyenler napsin. Bunlar farazi degil. Tedavi surecimde 11 ve 8 kez denemis olanlari duydum kendimden utandim. Bir tanidigin kizinin yeni teknoloji vs. Beklemesini duydum kadinin yuzune bakamadim. Herkesin yasadigi kendine agir iyi bilirim. Ben 3. De pozitifi gordum. Daha once de yazdim ama iyi ki 2. Denememde olmamis cunku izin durumum sorun olacakti. Herseyin b8r zamani var . O zaman gelene kadar yasayacagimiz gorecegimiz seyler var.

sana kendimden bir ornek vereyim Gecen ay grip oldum ilac kullanamiyorum kulagim disim boynum bogazim heryerim agiryor oluyorum diye inliyorum. ya bebeklere bisey olursa ya grip onlari etkilerse falan filan bir suru hayiflanma. Kotuyum ya aman cok hastayim ya zaman geciremiyorum tv karsina gectim haberler var. bir haber cikti kadin hamile 7. Ya da 8. Ayi filan ve kadin kanser yatiyor yerinden kalkamiyor. Ev harabe ev denmez. Adam karisina bakabilmek icin isten cikmis para yok pul yok yoksulluk diz boyu adamin isi yok o ev denilmeyecek yere kira oduyorlarmis. Kadin kanser yahu hastayim oluyorum demiyor. nasil utandigimi bilemezsin. Lutfen derdine dert deme. Biz hicbiseyiz neleri var kendinden daha kotuleri var. Soyle dusun miniklerin seni orada bekliyor. Er ya da gec alacaksin. Rabbim de hayirlisyla nasib edecek ama sabir.
Bir de sabir ver diye dua etme verdigin sikintilara karsi sabrimi artir diye dua et. Sabir musibet aninda verilir. Sabir istersen bir musibet de gelir ki sabir versin Rabbim anlatabildim mi.

cok uzun yazdim uzmek istemem sizi asla ama bunlar manevi tarfi bir de bilimsel tarafi var. Transferi beklerken bahceciden baska bir yere de muayenenizi olmanizi tavsiye ederim. Baska bir tup bebek merkezine muayene olun mutlaka. Belki onparin gormedigi birseyi size soylerler. Ben de de kist olusmustu tedaviye engel degil dediler(catlamamis yumurta kistiymis) tedavi sirasinda buyumeye basladi. Yumurta toplanirken onu da aldilar. Mdem ameliyat olacaksiniz polip le birlikte kistlerinizi de alamiyorlar mi

allah şifa versin tez zamanda...ama coğu arkadaşımında dediği gibi neler neler var ...benimde şimdiye kadar hep herşey üst üste geldi eşimle ilgili sorunlar hiç bitmedi birini düzeltik biri bozuldu ...4ncü tedavideyim şimdi bende coğu zaman dayanamıyacağımı düşündüm ama dayanıyosun mecbur işte ..
geç olsunda güç olmasın sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim....

Canım burda o kadar degısık hıkayeler varkı dınlesen yıne kendı derdını tercıh edersın ben 1 senelık evlılıkden sonra cocuk ıcın doktora gıttım çikolata kisti oldugunu soyledı rahim filmi istedı cektırdım bınde bır kısıde olacak ış bana geldı fılmden enfeksıyon kaptım ve tüpler alındınsorun yokken mecbur tup bebeğe kaldı umutlarım tup bebek yaptırdım 1. Tutmadı 2.tuttu ama 17 haftalıkken düştü ve yıne sebep bulamadılar az kışıde olur senı bulmuş dedıler şımdı o kadar korkuyorumki bı umudum var onunda elımden gıtmesınden hastaneden elımız dolu çıkmak daha nasıp olmadı uzulme sen tek degılsın

Evet allah daha büyük dert vermesin ama o kadar çokistiyorum ki iste iinsan hemen olsun istiyor ama çok zor her istediğimiz hemen olsaydi zaten hayat çok anlamsizlasirdi bunu biliyorum ama evliliği çok etkiliyor çocuk olmaması:(

Bu yola giren girmek zorunda kalan herkes malesef çok sıkıntılar yaşıyor cnm.. seni çok iyi anliyorum ben 8 seneye öyle çok şey sığdırdim ki.. arkadaşların da söylediği gibi hep kendimden kötü durumda olanlara bakıyorum. . Ve hep şükrediyorum. . Ama öyle zamanlar geliyor ki boğazın düğümleniyor yüreğine koca bir taş oturuyor.. Rabbim bu yoldaki herkese dayanma gücü versin..

geçmiş osun cnm.. ilk transferin heyecanı, telaşı, mutluluğu ve ne yazıkki negatif olursada üzüntüsü bambaşkadır.. ben hiçbir tedavimde ilki kadar heyecanlanmamış vede üzülmemiştim.. hep aklımda ilki kaldı diğerleri rüzgar gibi geldi geçti.. o yüzden bu telaşını çok iyi anlıyorum..inşallah tez zamanda transfer aşamasına gelir sonunda güzel haberler alırsın..
cnm düzinelerce tedavide olsan Allahım yenisi için hep bi güç veriyor.

Back
X