- 28 Aralık 2014
- 41
- 21
- 13
- 40
- Konu Sahibi cerenimo21
-
Kötü dusunme canım herseyde bi Hayır vardır belki zamanı deil transferin olsada bebek tutmuycakti nasip geç olsun güç olnasinBu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptalçikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
Cabuk isyan etme canım pek de fazla bi şey yasamanışsın bence..insanlar defalarca operasyon geçiriyo ben 3kez operasyon 3 kez rahim filmi çekildim..Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptalçikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
Canim benim dur bakalim bu neyin isyani. Sen bunu yazdin duygularin8 dile getirdin amenna anliyorum seni ayni yollardan gectik iyi kotu ama bir de bu yazdiklarini 11 kez tup bebek yapmis tutmamis 8 kez yapmis tutmamis hatta tup bebek bile yapamayip yapma sansi olmayip yurt disindan bir teknoloji gelecekmis diye bekleyenler napsin. Bunlar farazi degil. Tedavi surecimde 11 ve 8 kez denemis olanlari duydum kendimden utandim. Bir tanidigin kizinin yeni teknoloji vs. Beklemesini duydum kadinin yuzune bakamadim. Herkesin yasadigi kendine agir iyi bilirim. Ben 3. De pozitifi gordum. Daha once de yazdim ama iyi ki 2. Denememde olmamis cunku izin durumum sorun olacakti. Herseyin b8r zamani var . O zaman gelene kadar yasayacagimiz gorecegimiz seyler var.Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptalçikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
allah şifa versin tez zamanda...ama coğu arkadaşımında dediği gibi neler neler var ...benimde şimdiye kadar hep herşey üst üste geldi eşimle ilgili sorunlar hiç bitmedi birini düzeltik biri bozuldu ...4ncü tedavideyim şimdi bende coğu zaman dayanamıyacağımı düşündüm ama dayanıyosun mecbur işte ..Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptalçikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
Bu kadar zor olacagini bilmiyordum 2- 3 aydir basima gelmeyen kalmadi . önce 2 tane kocaman çikolata kisti ardından ameliyatmi tüp bebek mi derken kendimizi İstanbul da mustafa bahcecinin yaninda bulduk ameliyatsizda deneyebilecegimizi söyleyince basladik tedaviye kocaman 2 çikolata kistime rağmen baya iyi sayıda ve kalitede yumurta toplandi . büyük bi heyecanla transfer olacagimi zannederken bu ay kalsin embriyoları donduralim diğer ay dediler neyse vardır bi hayir tamam dedim memlekete döndük adetin ilk günü baslamam gereken estrofem e basladim ve şiddetli bas AĞRisi sonucu kendimi araştırma fakülte hastanelerinde o emar senin bu emar benim bu ilaç beyne giden damarlarda tikanikliga sebep oluyormuş günlerce bunla ugrastiktan sonra tekrar transfer ümidiyle İst a gittim hormonlar normal rahim istenilen kalinlikta bu seferde son dakika aaa biz sizden rahim filmi istememisiz rahimde polip gorunuyo apar topar git bu sefer rahim filmi cektir ve transfer yine iptalçikolata kisti ameliyatından kurtuldum derken polip ameliyatı cikti şimdide. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allahim bana yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?