artık gurur gelsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahcicek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

siyahcicek

Ziyaretçi
seviyosun ve sevildigini sanıyosun çıkıyosun cok büyük iliski yasıyosun ve yazmaya bile utanıyosun cünkü o zamanlar 16 yasındasın ona bekaretini veriyosun aradan 1 sene geciyor ve aldatıldıgını ögreniyorsun daha cocuksun anlamıyorsun affediyorsun o yasın kücük diye seni bırakmıyor sen sevdigini sanıyorsun 17 yasında ailenle tanıstırıyosun ama o ailesinin muhabbetini bile anlatmıyor tanıştırmak istemiyor o kadar cocuksun ki nedenini sormuyorsun 17 bitmeden japon bir hemcinsinle aldatıldıgını ögreniyorsun olgunlasmaya basladın artık ayrılıyorsun arkadas olarak görüsürüyorsun cünkü o kadar safsın ki onu görmek icin arkadaslıga bile boyun egiyosun fakat onun seninle arkadaslık yapma sebebinin hapse girmemek oldugunu bilmiyorsun derken 19 olmussun acı bir haber alıyorsun sana yalandanda namusumsun diyen adamın evlenmiş yıkılıyosun ama çignetmiş oldugun gururu kaldırman lazım biliyorsun unutmus havalarıyla yasıyorsun ve onunla bir seneye yakın görüsmüyorsun birden karsına cıkıyor sende umutlanıyorsun sana bir resim gösteriyor karısı kendisi ve yeni doğan bebegi...kalbin en büyük acıyı yasıyor gözlerin doluyor aglaman lazım ama olmuyor gururlu olman lazım ve onu yine 1 sene kadar aramıyorsun ve hatlarını degistirmissin ve bir hafta önce karsına cıkıyor ve pişmanım diyor bosanacagım diyor ve sen o zaman artık gurur gelsin diyosun tamir ettigin gururu sergiliyosun yüzüne bir tükürük gözlerin yaslı arkanı dönüp onu tamamen unutmaya and içiyosun.içimden bu tarzda anlatmak geldi canım cok acıyor bunca sene bosyere onu düsünerek yasadım off kalbim agrıyor allah kimseye yasatmasın bayanlar benim hikayemi

kötü bi durum ama boşver ALLAH ından bulsun adi herif unut onu ve ileride seni güzel günlerin beklediği inançıyla hayata sımsıkı sarıl inanmak başarmanın yarısıdır unutma...

kötü bi durum ama boşver ALLAH ından bulsun adi herif unut onu ve ileride seni güzel günlerin beklediği inançıyla hayata sımsıkı sarıl inanmak başarmanın yarısıdır unutma...

o adi herifin önde gideni benim ilerisimdi canım ya hani güllünün bi sarksı varya unut demek cok kolay gel bana sor birde diye ama inş unuturum güzel günlerimi ve gelecegimi mahfettigi için sarılamıyorum hayata...senağlama

Ya su kizlar su erkeklere hemen neden kanarki?

Canımsın gerçekten zor günler geçirmişsin

Ama sana öyle yalanlar söylemiş ki.....

ben derim ki unut. Hiç hayatına bir daha sokma. Bana burdan söylemek kolay tabi ama o senin hayatına girerse daha çok acı çektirir. Birde ailen o insanı istermi orası da var.

Allah yar ve yardımcın olsun ama şunu unutma insanın karşısına elbet düzgün biri çıkar

geleceğin daha güzel olacağını bilerek ve isteyerek yoluna devam etmelisin unutma herşey berkaret değil sen sırf bu yüzden hayata küsmüşsün hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.

canım benim o minik kalbin nasıl çrpınıyor ben çok iyi bilirim bende bu na benzer bir hikaem var ve ben 16 yaşindayken biriyle taniştim ve 20 yaşina kadar aci çektim .Ama hep bunu düşündüm ,bu koca dünyada o kadar erkek var ken mutlaka bana çok değer verecek kıymetimi bilecek beni bin kata daha çok sevebilecek biri var ve bekaret hayat değil o nu takma güçlü ol ve inatına yapman gerek .Ben sonuçta evlendi beni çok seven biriyle ben baştan eşime aşık değildi sadece onunla iyi hisediyordum onunla iyi anlaşıyordum ama şimdi deli gibi seviyorm o nu 2 tane çocuğum var.Hayat güzel.

Ama o kaç yıl ardan sonra beni gördüğünde :uhm: ve ağzı açik kaldı çünkü kandırdı çocuk değil olgun güzel bir kadın mutlu bir evlilik iyi bir karieyr sahibi bir bayan o yasa bir hiç ..:

canım sana başarılar diliyorum.güçlü ol biz onlardan daha güçlüyüz.a.s

neden seni yeni bir hayat beklemesin birtanem neden sen kandırılansınnnnn o adi herif utansınnn.ve neden biz kadınlar bu kadar cabuk kanıyoruz anlamıyorum...hayata sımsıkı sarıl birtanem dürüst ol karşındakine bak hayat sana ne güzel bir yaşam hazırlayacak mutsuz olan o olurrrrrrr kimsenin yaptığı yanına kalmaz birtanemmmmmmm hiç unutmaaaaaaŞeniz

zor bir durum. gelmelerine sölediklerine kanmamalısın.. ama bir yandan ona hisettiğin duyguların. bir yanda sana yaptıgı hakszılıklar bir yanda gururun. bu sefer iyi düşünmelisin. ona küçük kızın gittiğini yerine olgun genç bir kadının geldiğini göstermelisin...

canım zor gunler geçirmişin.umarım karşına seni hak eden iyi ve seni çok seven biri çıkar sana geçmişi unutturur .herşeyde bir hayır vardır bunu hiç bır zaman unutma sen ALLAH a dayan o herşeyı gerekdıgı gibi yapar buna emın ol

bence artık onunla görüsmemelısın yolunu cızmelısın bılıorm cok zor bır durum senı cok ıı anlıyorum ama hayatta neler unutuluyor bende cok sevdıgım ınsanı unutmaya calısıorm yapacak bısey yok

canım inşallah unutursun,Allah karşına hakeden birilerini çıkarır da bu mevzu aklına bile gelmez inşallahh

hayatta hiç bir erkek hayata küstüğüne değmez.o hayatını yaşamış aradığını bulamayınca yine sana gelmiş ,yine aynı acıları yaşamak istemiyorsan sakın kapılarını açma ona.sizcede kredisini tüketmemişmi arkadaşlar.

Yazın beni çok duygulandırdı.İnsanı olgunlaştıran dersimizi aldıran yaşadıklarımız değilmi?Yaşaman gerekiyormuş yaşamışsın.Sana bıraktığı derslerden payını al gururla yoluna seni bekliyen güzellikler yürü. Başın dimdik.Hayat arkanda kalan acılara bakmayacak kadar kısa.

Yazın beni çok duygulandırdı. Yaşadıklarımız değilmi bizi olgunlaştıran ders veren. Yaşaman gerekiyormuş.Sana kalan,bu dersten aldığın payla geleceğine güzel günlerine yürümek.Takdir ettiğim gururunla...Hayat arkanda kalan Acılara bakmayacak kadar kısa.Güzel günlerin önünde.Yürüme hatta koş...

biraz ağır konuşucam cahillik etmişsin çocukluk zaten ama o adama iki çift lafım var kala kala senin bakireliğenemi kalmış ne diye sana gelmiş evli bir adam yaa Allah ım sen koru bizi bölelerinden canım çok geçmiş olsun dicem fayda etmicek içindeki acıyı yaşayan bilir :teselli:

Allah kimseye yaşatmasın be güzelim ne diyimki başka ama üzülme değmez...

seviyosun ve sevildigini sanıyosun çıkıyosun cok büyük iliski yasıyosun ve yazmaya bile utanıyosun cünkü o zamanlar 16 yasındasın ona bekaretini veriyosun aradan 1 sene geciyor ve aldatıldıgını ögreniyorsun daha cocuksun anlamıyorsun affediyorsun o yasın kücük diye seni bırakmıyor sen sevdigini sanıyorsun 17 yasında ailenle tanıstırıyosun ama o ailesinin muhabbetini bile anlatmıyor tanıştırmak istemiyor o kadar cocuksun ki nedenini sormuyorsun 17 bitmeden japon bir hemcinsinle aldatıldıgını ögreniyorsun olgunlasmaya basladın artık ayrılıyorsun arkadas olarak görüsürüyorsun cünkü o kadar safsın ki onu görmek icin arkadaslıga bile boyun egiyosun fakat onun seninle arkadaslık yapma sebebinin hapse girmemek oldugunu bilmiyorsun derken 19 olmussun acı bir haber alıyorsun sana yalandanda namusumsun diyen adamın evlenmiş yıkılıyosun ama çignetmiş oldugun gururu kaldırman lazım biliyorsun unutmus havalarıyla yasıyorsun ve onunla bir seneye yakın görüsmüyorsun birden karsına cıkıyor sende umutlanıyorsun sana bir resim gösteriyor karısı kendisi ve yeni doğan bebegi...kalbin en büyük acıyı yasıyor gözlerin doluyor aglaman lazım ama olmuyor gururlu olman lazım ve onu yine 1 sene kadar aramıyorsun ve hatlarını degistirmissin ve bir hafta önce karsına cıkıyor ve pişmanım diyor bosanacagım diyor ve sen o zaman artık gurur gelsin diyosun tamir ettigin gururu sergiliyosun yüzüne bir tükürük gözlerin yaslı arkanı dönüp onu tamamen unutmaya and içiyosun.içimden bu tarzda anlatmak geldi canım cok acıyor bunca sene bosyere onu düsünerek yasadım off kalbim agrıyor allah kimseye yasatmasın bayanlar benim hikayemi

yazını ağlayarak okudum. Anne olarak okudum. 12 yaşında kızım var. tüm bunları duyunca diyorum ki, sığdırabilsem de yüreğimde saklasam bebeğimi. kimse dokunmasın, kimse canını yakmasın. sımsıkı sarmaya çalışıyorum kuzumu. çelik bir yelek gibiyim kuzumun etrafında, kurşun işlemesin yavrumun yüreğine...

canım benim. sakın yüz verme o pislik herife. o masum yüreğini nasılda acıtmış. tüm olanları unut ve hayata yeniden başla.
hepimizin yavruları, körpe yürekler böyle şerefsizlere rastlamasın...

canım ya çok kötü hikayen okurken içim acıdı bende aşk acısı çekiyorum ama senin yaşadığın durum farklı allah sabır verir oda allahından bulsun

Back
X