- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi liymonatta
o kız evli olduğunu biliyor. hatta benim iş yerimi aradı sesimi dinledi kapattı numarası telefona düştüğünü galiba bilmiyordu. bu olay üzerine şüphelendim zaten. o kızı aradım bunun üstüne sadece arkadaş olarak yazamazmıymış bnm normal erkek arkadaşım hiç olmamış mı ben neden eşime dedektiflik yapıyormuşum. hem onun sevgilisi varmış falan dedi. bu dediklerine inandım saf gibi. Sonra mesajlaşmadan iş yerine görüştüklerini duydum.
Hep öyle olur. Normal arkadaş, iş arkadaşı. Hatta bir de nedense ya nişanlı olurlar ya da erkek arkadaşları olur bunların. Külli yalan. Çocuk kandırıyorlar. Bu arada en zoru karar vermek. Boşanmak o kadar zor değil inan bana. En iyi kararı vermişsin. Sadakati şimdiye kadar öğrenmeyen biri bundan sonra hiç öğrenemez. O kız da aldatılacak, bekle ve gör. Çünkü eşinin karakteri bozuk, tıpkı benim eşim gibi.
BU arada YUVA YIKMANIN BEDELİNİ O KIZA DA ÖDETMELİSİN. O KIZA DA TAZMİNAT DAVASI AÇMALISIN. SENİN CANINI YAKTI, BAŞKALARININ CANINI YAKMASIN. BEDELİNİ AĞIR ÖDESİN Kİ GÖRSÜN BAKALIM. BAŞKA TÜRLÜ ANLAMAZ BU TİPLER ÇÜNKÜ.
Son düzenleme: