ARTIK HABER OKUMAKTAN KORKUYORUM :(

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
405
285
53
35
Merhaba arkadaşlar,

Sizde rastladınız mı bilmiyorum ama hurriyet.com da bir haber var.Üvey anne 2 küçük çocuğa şiddet uyguluyor ve cinsel istirmar da bulunuyor diye..Görüntüleri izleyeyim dedim yüreğim kaldırmadı..
Şuan dokunsalar ağlayacak durumdayım..46 yıl hapis cezasına çarptırılmış ama yetmez bence aynı işkenceleri o kadının da görmesi gerek..

Nasıl bir dünya oldu burası insanların içinde hiç mi merhamet kalmadı..Dünyanın sonu mu geliyor acaba :(

Çocuklarımızı emanet edemeyecek miyiz kimseye :(

Çok kötüyüm kızlar :(

Az önce okudum,izleyemedim.ama yapılanları okumam bile ona içimden bin türlü kötü düşünce geçmesine yetti de arttı.Rabbim versin müstehakkını

Merhaba arkadaşlar,

Sizde rastladınız mı bilmiyorum ama hurriyet.com da bir haber var.Üvey anne 2 küçük çocuğa şiddet uyguluyor ve cinsel istirmar da bulunuyor diye..Görüntüleri izleyeyim dedim yüreğim kaldırmadı..
Şuan dokunsalar ağlayacak durumdayım..46 yıl hapis cezasına çarptırılmış ama yetmez bence aynı işkenceleri o kadının da görmesi gerek..

Nasıl bir dünya oldu burası insanların içinde hiç mi merhamet kalmadı..Dünyanın sonu mu geliyor acaba :KK43:

Çocuklarımızı emanet edemeyecek miyiz kimseye :KK43:

Çok kötüyüm kızlar :KK43:

Merak etmeyin elbet bulacak cezasını yaptığı yanına kalmaz.

Niye izledim yaa. Kurtulamıyorum etkisinden. Ciddi anlamda elim ayağım titredi.

Ben okumuyorum ve seyretmiyorum canım, psikoloğum yasakladı, hemen empati kuruyormuşum ve acıyı empoze ediyormuşum kendime çünkü... Burada bi üyenin de bebeği vefat etmişti, konusunu okumuştum, aylardır kızıma sarılırken içim parçalanıyor yeni yeni atlatıyorum o psikolojiyi...

Rabbime havale ettim bende..
Çocukların babası kamera yerleştirip öğrenmiş bunları yaptığını..
Nasıl elinde kalmadı o kadın acaba :KK43:

Allahından bulsun yavrucaklara kalkan eli kırılsın ne denilir başka,

''Kime ne yaptıysan aynısını yaşamadan bu dünyada da aynısını çeker öyle gidersin ''diye boşa söylenmemiştir.

Evet inanın etkisinden çıkamıyorum
15 aylık bir kızım var ve çalışıyorum
Şuan koşa koşa ona gidip sarılasım var :KK43:
Çocuğum olmadığı halde içim cayır cayır yandı,iş yerinde olmasam ağlayacağım o derece.Yakınlarımda falan olsa aynısını yapmak isterdim o pisliğe

Uzun yaşasın bu cani hemen ölmesin.
46 yıl az bile ona.

Çocuk o ya çocuk. Hiç mi merhamet yok içinde. Hiç mi acımadı için. Allahım isyan etmek istemiyorum ama yavruları böyle pisliklerin eşine düşürme. Aynı yaşlarda oğlum var. Şimdi okulda koşa koşa gidip bağrıma basasım geldi.

Ben de öyle.Çocuklar ,yaşlılar,hayvanlar.Kısacası aciz olan herkes.
off ya hemde nasıl :( geçen facebook'da gördüm hamile ineğin bacağına ip bağlayıp makine ile havaya kaldırıyorlardı izleyemedim kapattım :'( salağınn şerefsizin biride köpeğin ağzına dinamit koyup patlatmış allah belalarını versiin inşallah cehennemin 7 kat dibinde cayır cayır yanarlar :'( kanun yasa bir şey çıksın artık şu hayvanlara yapılan işkenceler eziyetler bitsin :'( içim paramparça :'( kıyamam dilleride yokki konuşsunlar :'( insanlara yapılanlar zateeennn beni mahvediyor.. :'( kim bilir daha görmediğimiz hangi insan veya hayvan şuan eziyet görmekte :(

Ben okumuyorum ve seyretmiyorum canım, psikoloğum yasakladı, hemen empati kuruyormuşum ve acıyı empoze ediyormuşum kendime çünkü... Burada bi üyenin de bebeği vefat etmişti, konusunu okumuştum, aylardır kızıma sarılırken içim parçalanıyor yeni yeni atlatıyorum o psikolojiyi...

bende öyleyim işte fenalaştım şuan yüzüm bembeyaz oldu
görmezden gelmekte çözüm değil ki..
Umarım öbür dünyada hakettiğini bulur pislik kadın :(

46 yıl mı ne ya mükafat gibi,gerçi içeride böylelerini hiç de barındırmazlar ama neyse.

Allah'ım bu ne.
Nasıl bir insanlıktan çıkmışlıktır bu.Elim ayağım yüreğim titriyor ya.
46 yıl neki ya neki.O çocuğun bozulan psikolojisi ne olcak.
Unutacak mı?
daha fazla yazamayacağım kızlar gerçekte çok kötüyüm.

Allah'ım bu ne.
Nasıl bir insanlıktan çıkmışlıktır bu.Elim ayağım yüreğim titriyor ya.
46 yıl neki ya neki.O çocuğun bozulan psikolojisi ne olcak.
Unutacak mı?
daha fazla yazamayacağım kızlar gerçekte çok kötüyüm.
Çok ağladım,ağladıkça dua ettim Rabbim böyle merhametsizlerin eline düşürmesin yavruları.

Back
X