artık hamile kalmak istiyorum

Kizlar merhaba 1.5 senelik evliyim ve adetim bu kadar ilk defa gecikti çocuk istiyoruz 6gun geciktim bugün gebelik testi aldm negatif cikti gebelik testi için erkenmi acaba

Kizlarmerhaba 1.5 senelik evliyim ve adetim bu kadar ilk defa gecikti çocuk istiyoruz 6gun geciktim bugün gebelik testi aldm negatif cikti gebelik testi için erkenmi acaba

Kizlarmerhaba 1.5 senelik evliyim ve adetim bu kadar ilk defa gecikti çocuk istiyoruz 6gun geciktim bugün gebelik testi aldm negatif cikti gebelik testi için erkenmi acaba
Merhaba bsbgm35. Gebelik testleri yanıtla biliyor. Bir defasında bende olmadığı halde çift çıkmıştı bir seferde ise boş çıktı. Sen garanti olsun en yakın sağlık ocağında bir kan testi yaptır . Zaten 6 gün geçmiş . Eğer her ay düzenli bir adet döngün varsa kesin çıkacaktır. Eğer çıkmazsa moralini bozma tekrar yumurtlama döneminde şansını yine denemeni öneririm.

Merhaba. Az önce üye oldum. Uzun süredir KK. Okuyucusuyum çok şey öğrendim sizlerden. Az önce kan testim 76hcg çıktı pozitif. Belki işinize yarar diye yazmak istedim. Ovulasyon günü ilişki olduktan sonra 6 gün geçti meraktan kan testi yaptım 1,2 hcg çıktı negatif. Reglime 1 hafta kala dr a gittim tedaviye başlayalım dedim kistin var 4cm olmaz dedi kist varken ilaca da başlayamayız sesi. Bende soğan suyu içtim düne kadar yani toplam 4 akşam içtim. Bugün silik bir çizgi çıktı yanlış mı diye 3 tane daha yaptım silik hepsi ama çift:)kan testiyle tescillendi. Yani erken test yapıp sakın yok demeyin birden aa varmış Nasıl çıkmadı ki kanda Nasıl olur dedik biz

arkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
Ver tahlilleri testleri,allah korusun önceden bilip tedavisi mümkün herşeyin. Tam çocuk yapmaya karar verdim kistin var olmaz dedi dr.

herkese selamlar :) ben de daha yeni denemeye başladım, her seferinde acaba bu o sefer mi diye düşünüyorum :( :) çok stresli bir süreçmiş...

Bende yeni üye oldum galiba insan çaresiz kalınca ne yapacağını bilmiyor.ya da birilerine derdini anlatmak yerine kendisiyle aynı durumda olanları yani burasını tercih ediyor .bugün adet olunca bütün dünyam başıma yıkıldı .resmen adet olmaktan nefret ettim. Gittim ovulasyon testi aldim.adetim geçtikten sonra deniycem.sizler sayesinde birçok şey öğrendim.sabirli olmakta bunlardan biri.umarim bu kotu günler geçer

kızlar hayıt suyunu deneyin birde ben önce soğan suyu sonraki ay hayıt suyu içtim bu vesileyle rabbim cocuk nasip etti doğumuma bir ay falan var Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah.

kızlar hayıt suyunu deneyin birde ben önce soğan suyu sonraki ay hayıt suyu içtim bu vesileyle rabbim cocuk nasip etti doğumuma bir ay falan var Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah.

Saglikla kavus cnm ins.sendemi pkoydun?birde adetlerin kendimi gelirdi yoksa haplami?

kızlar hayıt suyu çok faydalı bayanlar için ben çok şükür hayıt suyu vesilesiyle hamile kaldım tabi dua da ederek
Allah tamamına erdirsin inşallah bu hayit suyunu ne zamanlar iciyoruz yani regli dönemi bitince mi soğan kürü kullandım henüz bi müjde yok birde hayit suyunu deneyeyim birinde daha okumustum birde tadı nasıl acaba

İyi geceler kızlar bende yeni katıldım kk ye. Bendr 5 aydır evlıyım yaklasık 3,5 aydır denıyorum ama sonuç hüsran kafayı rahat tutmaya calısıyorum ama bi türlü beceremıyorum. Bana biraz ovulasyon testindrn bahsedebilir misiniz basıl birsey ne zaman yapılması gerekıyor yapılınca neye göre ilişki yaşamak gerekıyor ? Bu arada benı le aynı zamanda evlenen kuzenımle aynı zamanlarda cocuk düşünmeye başladık geçen ay adeti bittikten sonraki 3 gün düzenli ilişkiye girmiş daha sonrasında tek tük ilişki yaşamış yumurtalama. Vs.. günlerde ilişkiye gir emiş bu ay hamile çok şükür :) sanırım adet bittijten sonraki 2 gün yımurtalar sıcak oluyomuş oda öle dedi bu konudada bilgilendirmek istedim sizleri

Back
X