- Konu Sahibi PembeHelvam
Kizlar merhaba 1.5 senelik evliyim ve adetim bu kadar ilk defa gecikti çocuk istiyoruz 6gun geciktim bugün gebelik testi aldm negatif cikti gebelik testi için erkenmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bsbgm35. Gebelik testleri yanıtla biliyor. Bir defasında bende olmadığı halde çift çıkmıştı bir seferde ise boş çıktı. Sen garanti olsun en yakın sağlık ocağında bir kan testi yaptır . Zaten 6 gün geçmiş . Eğer her ay düzenli bir adet döngün varsa kesin çıkacaktır. Eğer çıkmazsa moralini bozma tekrar yumurtlama döneminde şansını yine denemeni öneririm.Kizlarmerhaba 1.5 senelik evliyim ve adetim bu kadar ilk defa gecikti çocuk istiyoruz 6gun geciktim bugün gebelik testi aldm negatif cikti gebelik testi için erkenmi acaba
Ver tahlilleri testleri,allah korusun önceden bilip tedavisi mümkün herşeyin. Tam çocuk yapmaya karar verdim kistin var olmaz dedi dr.arkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
Hayıt suyu nedir ilk defa duydumkızlar hayıt suyunu deneyin birde ben önce soğan suyu sonraki ay hayıt suyu içtim bu vesileyle rabbim cocuk nasip etti doğumuma bir ay falan var Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah.
kızlar hayıt suyunu deneyin birde ben önce soğan suyu sonraki ay hayıt suyu içtim bu vesileyle rabbim cocuk nasip etti doğumuma bir ay falan var Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah.
bende bir sorun yoktu çok az kist varmış adetlerim kendi gelirdiSaglikla kavus cnm ins.sendemi pkoydun?birde adetlerin kendimi gelirdi yoksa haplami?
hayıt suyu aktarlarda satılıyorHayıt suyu nedir ilk defa duydum
Allah tamamına erdirsin inşallah bu hayit suyunu ne zamanlar iciyoruz yani regli dönemi bitince mi soğan kürü kullandım henüz bi müjde yok birde hayit suyunu deneyeyim birinde daha okumustum birde tadı nasıl acabakızlar hayıt suyu çok faydalı bayanlar için ben çok şükür hayıt suyu vesilesiyle hamile kaldım tabi dua da ederek