Hpv tip 6 kapmış olabilir miyim

homegrrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
54
7
86
Arkadaşlar merhaba,
Bu ay erkek arkadaşım ile ilk defa bir cinsel birliktelik yaşadık. Herhangi bir hastalığımız yoktu ancak dün urolojiye sperm kontrolü için gitti çünkü ben de de amh düşüklüğü çıktı. Doktor kendisine cinsel organında siğiller olduğunu ki asla görmedim bu sebeple Hpv olduğunu söylemiş. İğne ve ilaç verdi. Ben de bugün smear ve Hpv dna testi oldum. En yakın zamanda aşı ve ahcc kullanmaya başlayacağım. Sizce ben de mi virüsü kaptım? Doktor testin negatif gelebileceğini herhangi bir siğil görmediğini söyledi ama iki gündür pert haldeyim. Hpv 6-11 en risksizmiş. Daha önce geçiren var mı? Süreç nasıl ilerledi?

Arkadaşlar merhaba,
Bu ay erkek arkadaşım ile ilk defa bir cinsel birliktelik yaşadık. Herhangi bir hastalığımız yoktu ancak dün urolojiye sperm kontrolü için gitti çünkü ben de de amh düşüklüğü çıktı. Doktor kendisine cinsel organında siğiller olduğunu ki asla görmedim bu sebeple Hpv olduğunu söylemiş. İğne ve ilaç verdi. Ben de bugün smear ve Hpv dna testi oldum. En yakın zamanda aşı ve ahcc kullanmaya başlayacağım. Sizce ben de mi virüsü kaptım? Doktor testin negatif gelebileceğini herhangi bir siğil görmediğini söyledi ama iki gündür pert haldeyim. Hpv 6-11 en risksizmiş. Daha önce geçiren var mı? Süreç nasıl ilerledi
Yeni beraber olmuşsunuz henüz belirti vermeyebilir testte de çıkmayabilir.Kendinizi gözlemleyip ilerleyen zamanda yine test verin

Back
X