artık hamile olmak istiyorum:(:(:(

Happy12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
585
318
ne yapsak olmuyo allahım bızlere de nasıp et bebek :KK43:

artık çevremde herkes hamıle cıdden çok üzücü bu ya

1.5 senedır denıyorz. Hıc bır sıkıntı yoktu sımdı cıkolata kıstı cıktı daha once varsa da gormedı doktor bılmıorum. Ama ınat gıbı ıstedıkce sen harıc herkes hamıle kalıo ve bu ınsanı cıdden tıpratıyo kıskanmıorum ama ımrenıyorum:KK43:

1.5 senedır denıyorz. Hıc bır sıkıntı yoktu sımdı cıkolata kıstı cıktı daha once varsa da gormedı doktor bılmıorum. Ama ınat gıbı ıstedıkce sen harıc herkes hamıle kalıo ve bu ınsanı cıdden tıpratıyo kıskanmıorum ama ımrenıyorum:KK43:

bende ıstıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah :KK43:

Isteyen herkese nasıp etsın allh bızlerede etsın ısyan etmek hıc ıstemıyorum nasıp olmasında ama cok uzuluyorum artık:KK43:

üç yıl bitti bekliyorum bu işler nasib kısmet hayırlısı için dua etmek lazım . . .

Bugun sabah ise gittim 3 kisinin hamile oldugunu ogrendim.Onlar icin sevindim.Kendime uzuldum.
.Insanlar nasil bole kolay hamile kalio sasiriyorum.Bendede cikolata kisti var..

Bugun sabah ise gittim 3 kisinin hamile oldugunu ogrendim.Onlar icin sevindim.Kendime uzuldum.
.Insanlar nasil bole kolay hamile kalio sasiriyorum.Bendede cikolata kisti var..
aynen yanı bende aynı seyı düsünüyorm ınsanlar ne kolay hemıle kalıo evlenelı 4/5 ay olan ıkı arkadasım hamıle....
evet veren allah çok ıyı bılıyorum ama ınsanın elınde deıl neden dıye sorguluyosun :Sçok sevnıyorum onlara ama artık bende ıstıyorum

aynen yanı bende aynı seyı düsünüyorm ınsanlar ne kolay hemıle kalıo evlenelı 4/5 ay olan ıkı arkadasım hamıle....
evet veren allah çok ıyı bılıyorum ama ınsanın elınde deıl neden dıye sorguluyosun :Sçok sevnıyorum onlara ama artık bende ıstıyorum
bende 5 yıldır istiyorum ve bugün itibariyle yine hüsran canım adet oldum rabbim bizlerede tatırsın o duyguyu inşallah çok zor ve yıpratıcı bir süreç:KK43:

bende 5 yıldır istiyorum ve bugün itibariyle yine hüsran canım adet oldum rabbim bizlerede tatırsın o duyguyu inşallah çok zor ve yıpratıcı bir süreç:KK43:
Kesinlikle cok zor ama allah daha kotusunu yasatmasın nedıyım baska bsy denmıyokı:KK43: ınşallah bızde o heycanı tez zamanda yasarız ınsallah

inşallah arkadaşlar hepimiz birbirimize dua edelim.bende en son prolaktinim yüksek olduğunu öğrenndim şimdi dostinex kullanıyorum aynı zamanda testere dişli aslan pençesi içmeye başladım bugün.inşallah tek sorun o dur ve bu ay hamişşşşşşşş olurum artık.1 senedir uğraşıyoruz.çok yorucu yıpratıcı. zaman geçtikçe heyecan ve stres artıyor. rabbşm yüzümüze gülsün inşallah. adetin 12. günündeyim. mart 10 unda hamiş olduğumu öğrenmek istiyorum :KK43:

X