artık hamileyim demek istiyorum

beriss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
65
24
29
Kızlar 13 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum özel bi doktora gittim lh hormonun yüksek dedi yumurtan kalitesiz dedi rahim filmi istedi ben neye uğradığımi şaşırdım destek alman şart ben destekle bile olacağını düşünmüyorum dedi tüp bebek aşılması hepsini deneriz dedi yaşım daha 21 ben çıktım dr odasından ablami aradım ablam hemen rahim filmi cekemezler çektirme dedi ben eve geldim ama moralim çok bozuldu esimden sperm örneği filan hicbisey istemedi bende cahilim tabi bilmiyorum ne ister istemez sonra bikac kişiye sorunca esinden spermiogram testi istemesi lazım dedi bi kaç kişiye sordum bu gittiğim dr herkese kist var çocuğun olmaz tüp bebek yapalım aşılama yapalım diye tedaviye başlıyomus ama tabi insanlar aynı hastanede olan prof görünunce bi ilacla hamile kalmışlar sonra dün öğrendim ki dr hastaneden gitmis hastane bilgi vermiyo ama çoğu kişi sürülmüştr diyo bende bugün Hastalandım yineyarımn aynı hastenede olan yine özel olan prof gitcem kızlar bu doktorun söyledikleri beni psikolojik olarak çok yipratti Adetlerim çok düzenli kilom 63 herhangi bir aşırı Tüylenme filan yok hormon bozukluğunun hiçbir belirtisi yok sizce bu dr rahim filminden 1500 lira almak için beni de çok çocuk istediğimi bildiği için nasılsa yaptırır dediği için öyle demiş olabilir mi yarın prof gidicem nolur dua edin allah razı isteyen herkesin kucağıni doldurun gerçekten çok zor

canım en önemlisi kafana takmaman...yaşın daha çook küçük
birkaç doktora git ve sakin olmaya çalış...
bende çok istiyorum Allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler verir inşallah isteyen herkese..

Canım doktorun kandırmaya çalışmış resmen. Bence başka bir doktora git. Rahim filmi ve sperm testinide yaptırın onlar önemlidir. Tavsiyem başka bir doktora gidin

Arkadaslarin dedigi gibi baska bi doktora git. Daha cok gencsin. Boyle durumlarda en onemlisi sakin ve sabirli olman Allah gonlune gore versiN Insallah

Canım doktorun kandırmaya çalışmış resmen. Bence başka bir doktora git. Rahim filmi ve sperm testinide yaptırın onlar önemlidir. Tavsiyem başka bir doktora gidin
Yorumun için tsk sizce rahim filmini hemen mi cektirmem lazım çoğu kişi önce hormonun bozuksa ilaç verir dediler ama hormon bozukluğunun hicbi belirtisi yok hiç

canım en önemlisi kafana takmaman...yaşın daha çook küçük
birkaç doktora git ve sakin olmaya çalış...
bende çok istiyorum Allahım hayırlı ve sağlıklı bebekler verir inşallah isteyen herkese..
Sen kaç aydır istiyosn allah insallah hepimize nasip etsin

kendin çocuksun bu ne çocuk sevdası daha 13 ay olmuş. ben başka bir dünya da yaşıyorum galiba. evet evet kesin böyle olmalı.
Bunu herkes söylüyo ama olmadığı için takıntı yapıyorum hiç olmaz mı acaba diye zaten takıntılı bi insanım

Kızlar 13 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum özel bi doktora gittim lh hormonun yüksek dedi yumurtan kalitesiz dedi rahim filmi istedi ben neye uğradığımi şaşırdım destek alman şart ben destekle bile olacağını düşünmüyorum dedi tüp bebek aşılması hepsini deneriz dedi yaşım daha 21 ben çıktım dr odasından ablami aradım ablam hemen rahim filmi cekemezler çektirme dedi ben eve geldim ama moralim çok bozuldu esimden sperm örneği filan hicbisey istemedi bende cahilim tabi bilmiyorum ne ister istemez sonra bikac kişiye sorunca esinden spermiogram testi istemesi lazım dedi bi kaç kişiye sordum bu gittiğim dr herkese kist var çocuğun olmaz tüp bebek yapalım aşılama yapalım diye tedaviye başlıyomus ama tabi insanlar aynı hastanede olan prof görünunce bi ilacla hamile kalmışlar sonra dün öğrendim ki dr hastaneden gitmis hastane bilgi vermiyo ama çoğu kişi sürülmüştr diyo bende bugün Hastalandım yineyarımn aynı hastenede olan yine özel olan prof gitcem kızlar bu doktorun söyledikleri beni psikolojik olarak çok yipratti Adetlerim çok düzenli kilom 63 herhangi bir aşırı Tüylenme filan yok hormon bozukluğunun hiçbir belirtisi yok sizce bu dr rahim filminden 1500 lira almak için beni de çok çocuk istediğimi bildiği için nasılsa yaptırır dediği için öyle demiş olabilir mi yarın prof gidicem nolur dua edin allah razı isteyen herkesin kucağıni doldurun gerçekten çok zor

kilom 48, tüylenme sivilce vs problemim yok, insülin direncim yok, 26 yaşıma kadar gayet düzenli adet gördüm ve 28 yaşındayım şu anda, 2 senedir hormonlarım altüst olmuş.
lh yüksek geliyor.
yani anlayacağın belirti olmasına gerek yok, sonuçta tahlilde çıkmış yani.
ayrıca benim eşim de daha test vermedi.
tedavi aşamasına gelince sperm isterler, eşte sıkıntı var mı diye.
ayrıca günümüzde kisti olmayan kadın nerdeyse yok, çevremde o kadar pcos ya da tek kisti olan var ki.

Öncelikle rahim filmini ben özelde 600 tl ye çektirdim. Ve rahim filminden sonra hemen hamile kaldım. Öncesinde 9 ay kalamamıştım.
Doktor saçmalamış sakın onun söylediklerine takılmayın. Benim doktorum önce yumurtlama günlerimi takip ederek devam etmemi istedi. Hormon tahlihlerimde benimde lh hormonum yüksekti.
Sonra biz 5 ay daha denedik üstelik ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi belirledim yine olmadı. Sonra hiç doktora gitmeden eşime sperm testi yaptırdık sonuçları doktorumuza götürdük her şey normal çıktı ve benden rahim filmi istedi. Rahim filminden sonra bana 3 ay verdi 3 içinde olmasaydı aşılama yapacaktı ama Allah'a şükür 1 ay sonra hamile kaldım.

Normalde 600 lira ama bu hastane yarı özel değil sigorta geçerli değil o yüzden 1500 dediler rahim filmi zor mu canım

LH hormonu erkeklerde sperm üretememe kadınlarda da yumurtada problem olacağını düşünüyorum bunu ilaçlarla düzeltilebilir diye düşünüyorum şimdi sakin olmalısın rahim filmi 1,500tl değildir çok abartmış devlette de yapılıyor rahim filmi ama uzun zaman alıyor bence önce tedavi olunacak durumdaysan ol hemen tüp bebek aşılamaya geçme problem neymiş çözülsün yoksa eğer 23 yaşını doldurunca devletten rapor alıp aşılama tüp bebeğe geçebilirsin ve küçüksün daha canım vardır bunda da hayır

Birde ben doktora yüksek deyince kaç dedim tanıdık dr un mu var dedi Hayır ne alakası var dedim ben int araştırcam dedim söylemedi yüksek işte dedi sonra hastaneyi aradım faks gönderin sonuçları dedim gelip kendiniz alın onca işin içinde size nasıl faks gönderym dedi sonra tekrar doktoru aradım 60. 7 dedi sadece bunu dedi kapattı oysa 500 liraya yakın para verdim o dr a

rahim filmi gerekli ama önce eşine test yaptırın. ben 10 ay önce özelde 350ye yaptırdım.1500 ne ya

LH hormonu erkeklerde sperm üretememe kadınlarda da yumurtada problem olacağını düşünüyorum bunu ilaçlarla düzeltilebilir diye düşünüyorum şimdi sakin olmalısın rahim filmi 1,500tl değildir çok abartmış devlette de yapılıyor rahim filmi ama uzun zaman alıyor bence önce tedavi olunacak durumdaysan ol hemen tüp bebek aşılamaya geçme problem neymiş çözülsün yoksa eğer 23 yaşını doldurunca devletten rapor alıp aşılama tüp bebeğe geçebilirsin ve küçüksün daha canım vardır bunda da hayır
Tabikide vardır bi Hayır ben inanıyorum Hayırlisi bu ama dr beni çok korkuttugu için panik yaptım dr bişeyin yok deseydi ben allah ne zaman nasip ederse deyip bekleyecektim

canım ben tüp bebek tedavisi görüyorum. daha bebek düşünmezken durumumdan haberdar oldum. öncelikle kendi dr umun söylediğini söyleyeyim sana hiç bi dr hemen tüp bebeğe yönlendirmez. internette yazılanlardan da anlarsın zaten acemi dr takipsiz tüp bebek demez. benim bile pek çok şey ortadayken 2 ay takip etti. spermografa gelince evet istemeliydi. dr değiştir öncelikle. yaşın genç. yumurta kalitesizliği tek bir hormon ile sadece tahmin edilebilir. :KK66: sakin olmaya çalış.

rahim filmine gelince tedavide olmama rağmen mecburi kürtajım olmasına rağmen daha hoca çektirmedi. tekrarlayan düşükler be tüp bebekte tutunmama problemlerinde çekiyor benim drum.

X