- 16 Nisan 2015
- 65
- 24
- 29
Kızlar 13 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum özel bi doktora gittim lh hormonun yüksek dedi yumurtan kalitesiz dedi rahim filmi istedi ben neye uğradığımi şaşırdım destek alman şart ben destekle bile olacağını düşünmüyorum dedi tüp bebek aşılması hepsini deneriz dedi yaşım daha 21 ben çıktım dr odasından ablami aradım ablam hemen rahim filmi cekemezler çektirme dedi ben eve geldim ama moralim çok bozuldu esimden sperm örneği filan hicbisey istemedi bende cahilim tabi bilmiyorum ne ister istemez sonra bikac kişiye sorunca esinden spermiogram testi istemesi lazım dedi bi kaç kişiye sordum bu gittiğim dr herkese kist var çocuğun olmaz tüp bebek yapalım aşılama yapalım diye tedaviye başlıyomus ama tabi insanlar aynı hastanede olan prof görünunce bi ilacla hamile kalmışlar sonra dün öğrendim ki dr hastaneden gitmis hastane bilgi vermiyo ama çoğu kişi sürülmüştr diyo bende bugün Hastalandım yineyarımn aynı hastenede olan yine özel olan prof gitcem kızlar bu doktorun söyledikleri beni psikolojik olarak çok yipratti Adetlerim çok düzenli kilom 63 herhangi bir aşırı Tüylenme filan yok hormon bozukluğunun hiçbir belirtisi yok sizce bu dr rahim filminden 1500 lira almak için beni de çok çocuk istediğimi bildiği için nasılsa yaptırır dediği için öyle demiş olabilir mi yarın prof gidicem nolur dua edin allah razı isteyen herkesin kucağıni doldurun gerçekten çok zor