artık hamiş değilimmmmmmm :((

eyeblood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
69
0
86
Sakarya
ekim ayında düşük yaşadım doktorum bozulmuş gebelik olduğunu söledi ve bugün sonkez her ihtimale karşılık test yaptırdım çünkü sütüm geliyordu ve pozitif çıktı fakat değerler düşük ilk bebeğimdi ilk heyecanımdı Allah kimseye yaşatmasın,acaba benim gibi düşük yapan ama sütü gelen varmı yada karnında şişlik kalan erken dönem düşüktü benimki :43:

cnm geçmiş olsun dicem..ben 8 haftalık yapmıştım düşüğü.. toxzoplazmaydı benimkisi..şuanda 5 aylık hamişim.. canını sıkma rabbim en güzel zamanda yolluyo yine meleğini.. herşeyde bi hayır vardır gerçekten de öyle cnm.. hamişlik için beklemeni söyledimi doktorun

canım bende 12 haftalıkken düşük yaptım.
kürtaj oldum ve kürtajdan sonra süt geldi benden.çok korktum.acaba göğsümde bişey var mı diye.
sorduğumda bunun bebekten kaynaklandığını,yani bebek olunca hormonlar artık süt salgılamaya başlıyormuş,
düşünce de ister istemez vücut atıyormuş bunu.göğüslerim düşükten sonra şişti.
sütte çıktıktan sonra hepten indi.

inş. ikinci bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelir.

ekim ayında düşük yaşadım doktorum bozulmuş gebelik olduğunu söledi ve bugün sonkez her ihtimale karşılık test yaptırdım çünkü sütüm geliyordu ve pozitif çıktı fakat değerler düşük ilk bebeğimdi ilk heyecanımdı Allah kimseye yaşatmasın,acaba benim gibi düşük yapan ama sütü gelen varmı yada karnında şişlik kalan erken dönem düşüktü benimki :43:
çok geçmiş olsun .20. haftadan önce gebelikte süt salgılanması sık görülen bir durum değil.prolaktin hormon düzeyine ve tiroid fonksiyonları ile ilgili TSH ,T3,
T4 düzeylerine baktırmanı öneririm.umarım bir daha gebelik kaybı yaşamazsın.

Allah yeni bebekler versin inş.Dünyada yiyecek ekmeği yokmuş nasip ne diyelim:2:

teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı yanlız bırakmayıp bana yazdığınız için bir bakıma şanslıyız rahim zayıf canlıyı dünyaya getirmedi ama ilk heyecan ya insan üzülüyor esrayagmurcum doktorum nezaman istersem hemen deneyebileceğimi ve gebe kalabileceğimi söyledi yumurtalıklarım sağlıklıymış ayrıca eraysmum seninde prolaktin testi yaptırmam konusundaki düşünceni dikkate alıcam canım saol hepinize teşekkürler bilmiyorum sizdemi böle düşünüyorsunuz ama düşse bile az bir zamanda olsa onu içimde hissetmek tarifsiz bir duyguydu ben sanırım anneliğin çeğreğini yaşadım ama oda yetti :49:

Geçmiş olsun canım bende bebeğimi 24 haftalıktı kaybettim ve normal doğum yaptırdılar bana .Ancak doğumdan sonra süt gelmesin diye sıkıcagöğüslerim bağlandı ve sabah akşam4 günlük hap veriler bana onu içince süt geri gidiomuş die.Kullandım ve sütümü bile akarken göremedim nasip olmadı:((

maxderin canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum,her şerde bir hayır vardır be arkadaşım çok mutlu olacağımıza inanıyorum ben :54:

maxderin canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum,her şerde bir hayır vardır be arkadaşım çok mutlu olacağımıza inanıyorum ben :54:

Çok saol kardeşim .Tam 3 haftayı geride bıraktım yavrumu kaybetmenin üzerinden hatta dün dr. a gittim kontrol için o ortama bir kez daha gitmek ve bu sefer bebeğim olmadan gitmek çok koydu bana ..ağladım..ama dediğin gibi benim halaa umudum var..üzüntüler devam etse de umutluyum ben...Allah sesimizi duyucak elbet kardeşim...:43:

Çok saol kardeşim .Tam 3 haftayı geride bıraktım yavrumu kaybetmenin üzerinden hatta dün dr. a gittim kontrol için o ortama bir kez daha gitmek ve bu sefer bebeğim olmadan gitmek çok koydu bana ..ağladım..ama dediğin gibi benim halaa umudum var..üzüntüler devam etse de umutluyum ben...Allah sesimizi duyucak elbet kardeşim...:43:

zamanla düzelecek kardeşim,ben çok şükür atlattım,bizaman sonra üzüntü yerini yeni umuda bırakıyor şöle bir şey var düşük kadını doğumdan daha çok yıpratıyor hem bünye hemde psikolojik olarak ben 3 ay bekle derim hem kafanı toplarsın hemde bünyen toparlanır daha iyi bir hamilelik yaşarsın ben işe girdim daha çok aktifleştim toparlanıp sonra birdha deneyeceğim tevekkülü elden bırakma geçecek inşallah canım :54:

Back
X