Artık hayattan soğudummmm:(

Benim ilk kizimda 9 ay surmustu bide cok zordu... Cok iyi masallah bende su icse yarayanlardanim😄 dogum sonrasi kilolarimicok yavas verdim hatta kalmisti vermem gereken kilolarim vardi. Diyetisyene gittim sonra esimle 2. Bebege karar verince... Insallah fazla kilo almma bu gebeligimde
Oyy ne kadar zormuştur ya inşallah 3-4. Aylardan sonra biter umudum bu yönde :) her şey gönlünce olsun :)

sirkelenip kendine gel bence

beyninden hamile oldugunu sil
iyiyim de
işlerini yap dışarı çık
bende 8 haftalığım evet iyi değilim ama bu süreci ahla vahla geçirip daha beter olmaktansa işlerimi yapıp önemsemmeyi tercih ediyorum

ki benim hamileliklerim berbat geçer
bu sefer böyle yaptıgım için daha iyiyim

naz yapmaya ise hiç yüzüm tutmuyor çünkü nice sahip olmayanlar var isim isim hep dua ediyorum rabbim herkese kusarak uyanmayı tattır :D

sirkelenip kendine gel bence

beyninden hamile oldugunu sil
iyiyim de
işlerini yap dışarı çık
bende 8 haftalığım evet iyi değilim ama bu süreci ahla vahla geçirip daha beter olmaktansa işlerimi yapıp önemsemmeyi tercih ediyorum

ki benim hamileliklerim berbat geçer
bu sefer böyle yaptıgım için daha iyiyim

naz yapmaya ise hiç yüzüm tutmuyor çünkü nice sahip olmayanlar var isim isim hep dua ediyorum rabbim herkese kusarak uyanmayı tattır :KK70:
Valla naz yapacak durumum hiç yok. Keşke naz yapsam da kendi içimde yaşamasam bunları. Dışarı dahi çıkamıyorum hava bile kokuyor. Sudan bile tiksindim yiyip içmeyince gücüm de yok. Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Kimisi çok rahat yasıyor imreniyorum.

ben oğlumun hamileliğinde çok kötuydum baş ağrısı kusama 9 ay sürdü
ikiz kızlarımda da kötuydum
bunda ya kafamı takmadıgımdan çalıştıgımdan yada hamileliği öğrendiğim gibi şifalı taşlardan bana özel bileklik yaptrdm ondan mı bilmiyorum iyiyim

7 haftalık hamileyim. Ne yesem çıkarıyorum sürekli midem bulanıyor hatta midem ağrıyor :KK43: ev ayaklandı gidiyor hiçbir şey yapamıyorum hayattan eşimden her şeyden soğudum arkadaşlar nereye kadar böyle :KK43:
3.30-4 aylıkkene gecer merak etmeyın somradan iştahınız acılır bi an önce dogum yapmak istersiniz gün sayarsımız tamam zor ama bakın cocugu olmayan mide bulamtısına razı gelem hergğn dua eden caresiz insanları gözünüzün önüne getirin

Back
X