Hamilelikte iştah

gebegunluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
1
0
1
30
6 haftalık hamileyim hiç bişey yapamıyorum, hiç yemek yemiyorum yesem de sadece meyve yiyebiliyorum, midem çok bulanıyor, ilaç alıyorum ancak bu süreçte gıda alamadığım için bebeğin gelişimi etkilenir diye korkuyorum benimle aynı durumda olan var mı ?

6 haftalık hamileyim hiç bişey yapamıyorum, hiç yemek yemiyorum yesem de sadece meyve yiyebiliyorum, midem çok bulanıyor, ilaç alıyorum ancak bu süreçte gıda alamadığım için bebeğin gelişimi etkilenir diye korkuyorum benimle aynı durumda olan var mı ?
Merhaba. Hayırlı olsun. Böyle şeyler yaşamanız çok normal. 20+5’teyim. Hâlâ kilo almadım. Yeterince sağlıklı beslendiğim söylenemez. Çoğu faydalı gıdayı sevmiyorum, tüketemiyorum. Ama bebeğimin gelişimi gayet iyi. O sizden alacağını bir şekilde alıyor zaten. Allah’ın izniyle zaman geçtikçe iştahınız düzelir.

Hamilelik zaten böyle bir şey. İlk trimester bulantılarla, ikincisi iştahla, sonuncusu da mide yanmalarıyla geçer. Yani genelde böyledir ve benim de böyle gecti. sabredin ikinci trimestera kadar.

Ben de ilk 3 ay öyleydim canım bebeğin gelişimi açısından bir sorun olmadı o her türlü bizim depodan besleniyor sanırım ama ben çok halsiz düşüyodum tabi o ayrı. Ama sonra sonra geçti meyve yiyebiliyorsan bolca meyve ye bari vitamin al

Back
X