Hayır resmı evliyiz ve sırf nafaka vermemek için işten çıkıyor arabasını satıyor imam nikahiyla biriyle evlenecekmis ve dediğide su" bi daha asla ileri dercede okumuş kültürlü bilgili biriyle evlenmem" ... Aldığı kızda alt komsumuzun kızı ve bu sene uniyi kazanmış görümce deneçek o pisligin yaşadığı şehre o ikisi evlenip okulda orda okutacakmisImam nikahlu mi evliydiniz resmi nikah yok muydu
Su an ispatlamaM mümkün değil ancak sahit yada fotoğraf bi delil olmalı bunlar içinde şartlarım el vermiyor sürekli peşinden dedektif gibi kosmaliyim ve daha evlenmemis evlenecekmisSeninle evliyken bi başkasıyla nasıl dini nikâh kıyabilir , ben çok üzüldüm , şikâyet etme hakkın var , neden şikayet etmiyorsun , çeksin cezasını .
Geçmiş olsun , yaşadıkların çok zor , bu da senin sınavın , inşallah lâyık olduğu cezayı bulur
Amannn yarabbimmm canimm valla bol sabir ve güç diliyorum sanaa yuhh ne bicimmm bir insanmisss gercii insan bile denmez bu musvetteyee zararin neresinden donersen kardir.Evladinla beraber musmutlu huzurlu ve saglikli hayat diliyorum sana birde saglamm bir avukat bul şöyle dişli caninii okuu onunn..Hayır resmı evliyiz ve sırf nafaka vermemek için işten çıkıyor arabasını satıyor imam nikahiyla biriyle evlenecekmis ve dediğide su" bi daha asla ileri dercede okumuş kültürlü bilgili biriyle evlenmem" ... Aldığı kızda alt komsumuzun kızı ve bu sene uniyi kazanmış görümce deneçek o pisligin yaşadığı şehre o ikisi evlenip okulda orda okutacakmis
Kötüler elbet cezasını bulur, ben de iki küçük çocuğumla aldatılarak boşandım, daha çok yeni 4 ay oldu. Ben de sabırla bekliyorum hakettiğini bulacağı günü. Ama rabbime sonsuz güveniyorum bu konuda. Mazlumun ahı yerde kalmaz. Sizi çok iyi anlıyorum, insanın inandığı, güvendiği, sevdiği adamın aslında nasıl korkunç bir canavar olduğunu görmesi çok yıpratıcı. Onunla geçirdiği günlere, yıllara yanması, bir yanılsamayla yaşadığını anlaması.... Allah kolaylıklar versin size. Güçlü olmak zorundasınız evladınız için en başta. İlk zamanlar zor atlatılıyor ancak zaman herşeyin ilacı, sabredin ileride daha güzel olacak sizin için herşey. Allah evladınızla size huzur ve sağlık versin. Kötüler elbet birgün hakettiğini bulur
Su an ispatlamaM mümkün değil ancak sahit yada fotoğraf bi delil olmalı bunlar içinde şartlarım el vermiyor sürekli peşinden dedektif gibi kosmaliyim ve daha evlenmemis evlenecekmis
Amannn yarabbimmm canimm valla bol sabir ve güç diliyorum sanaa yuhh ne bicimmm bir insanmisss gercii insan bile denmez bu musvetteyee zararin neresinden donersen kardir.Evladinla beraber musmutlu huzurlu ve saglikli hayat diliyorum sana birde saglamm bir avukat bul şöyle dişli caninii okuu onunn..
Ailemi Allah eksik etmesin elhandulillah varlar ama daha calisamiyorum bebeğim çok küçük biraz büyüyünce mümkün olacak, onunönüne yaptığı umrumda deGil artık ama evladima yapılanlar zoruna gidiyorO ne yapacak boşverin.. siz Bebeğinizle ne yapacaksınız aileniz var mı destek olacak işiniz var mı bir an önce geleceği planlayin.. sizi geçtim evladına sırt dönüp mutlu olmak mümkün müdür sanmam..
Amin inşallah. Evet olan çocuklara oluyor ne yazık ki. Benim de büyük kızım 4,5 küçüğüm 1,5 yaşında. Büyük olan biraz anlayabiliyor, bir de babasının ne kadar ilgisiz , ne kadar sevgisiz yapmacık bir karakter olduğunu bizzat yaşadı ama küçüğüme ilerde ben de nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Allah yardım eder bir şekilde , herşey hallolur. Evlatlar annelerine Allah'ın emanetidir, baba olsa da olmasa da güçlü, evlatlarına kol kanat geren bir anne her zorluğu aşar Allah'ın izniyle .Rabbim yavrularimizin yüzüne baksin ak bahtlar versin onlarla bizi aydınlığa eristirsin rabbim edene de ettiğini tez zamanda göstersin inş .. evet canım çok acıyor ama en çok masum 6 aylık dünyadan daha bi haber oğlumun yüzüne bakmaya Kıyamiyorum ilerde nasıl anlatırim diye ..
Amin inşallah. Evet olan çocuklara oluyor ne yazık ki. Benim de büyük kızım 4,5 küçüğüm 1,5 yaşında. Büyük olan biraz anlayabiliyor, bir de babasının ne kadar ilgisiz , ne kadar sevgisiz yapmacık bir karakter olduğunu bizzat yaşadı ama küçüğüme ilerde ben de nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Allah yardım eder bir şekilde , herşey hallolur. Evlatlar annelerine Allah'ın emanetidir, baba olsa da olmasa da güçlü, evlatlarına kol kanat geren bir anne her zorluğu aşar Allah'ın izniyle .
Amin inşallah. Evet olan çocuklara oluyor ne yazık ki. Benim de büyük kızım 4,5 küçüğüm 1,5 yaşında. Büyük olan biraz anlayabiliyor, bir de babasının ne kadar ilgisiz , ne kadar sevgisiz yapmacık bir karakter olduğunu bizzat yaşadı ama küçüğüme ilerde ben de nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Allah yardım eder bir şekilde , herşey hallolur. Evlatlar annelerine Allah'ın emanetidir, baba olsa da olmasa da güçlü, evlatlarına kol kanat geren bir anne her zorluğu aşar Allah'ın izniyle .
Ailemi Allah eksik etmesin elhandulillah varlar ama daha calisamiyorum bebeğim çok küçük biraz büyüyünce mümkün olacak, onunönüne yaptığı umrumda deGil artık ama evladima yapılanlar zoruna gidiyor
Siz ve aileniz bebeginizin annesi babası olursunuz çok güzel bir çocukluk geçirebilir yeter ki siz iyi olun ve geçmişe bakmayın.. şimdi ailenizin yanında bebeginizi büyütme zamanı biraz büyüsün kendi hayatınızı da kurarsiniz.. kötü bir baba olmayan bir babadan çok daha kötü.. varsın olmasın birgün o hesap verecek.. onun dağ gibi annesi var arkasında diye düşünün.. kolay değil ama basaracaksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?