Artik hersey bitti

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Icimi dokmek istiyorum...
Bosandiktan sonra gtercekten mutlu olanlsriniz var mi yada bildikleriniz ? Gercek sevgiyi degeri nelere bedel olarak goruruz ??? belki akillanir ilerki süreçte hemde sürtsün burnu ... Sırf bu yüzden boşanmayacak ..-tim.
Ama bebeğini oglunu düşünmeyen ağladığını gördüğü halde arkasina bile bakmadan çekip gidince ne mal olduğunu bi kere daha anladım zaten bi halt değildin ama en azından bi babaydin gercek kimligini anlamama bilmeme rağmen anne olarak artık daha fazla dayanamayacagim... Özür dilerim annem ben senin için çok ugrastim anneli babali bi ortami hakediyorsun sende her cocuk gibi simdiden sana nasil cevap verecegim bu durumu nasıl en az hasarla atlatirsin diye düşünürken bile zorlaniyorum sana el çocuğuymus gibi davranınca sarilip susturmasini beklerken aldırmadı bile çekip gitti... Ve benim canımı yakansa böyle bi adamın çocuğumun babası olması ve ilerde güya alacağını hemde babası olarak daha arkasında olacağını söylemesi iyice cildırtti ... Dini nikahla bosanmadan evleniyormuş
Allahım bu ne kadar zor bi imtihan bu nasıl insan sıfatıyla geziyor nasıl ? Baba diye birgün karşısına çıkacağin diyo ki çıkamaz çıkmazda... Böyle yapanlar nasıl bi cezaya maruz kalır ben ne yapayım bu iğrenç insan bi zaman bana dokundu benim tazeligimi gencligimi bu mahlükat çaldı ... Çevrenizde böyle örnek olupta ilerde evladının ve kadının yüzunun güldügu yapanlardan cezası kalmadığı ettiklerini bulduklari birileri var mı?

Imam nikahlu mi evliydiniz resmi nikah yok muydu

Evladına bile merhameti sevgisi olmayan bir adammış işte, sevinin kurtulmuşsunuz.
Bundan sonraki hayatını boşverin , cezasını bulmuş ,bulmamış dert etmeyin.
Oğlunuzla kendi hayatınıza bakın .
Kendinizi mutlu edin.

Seninle evliyken bi başkasıyla nasıl dini nikâh kıyabilir , ben çok üzüldüm , şikâyet etme hakkın var , neden şikayet etmiyorsun , çeksin cezasını .
Geçmiş olsun , yaşadıkların çok zor , bu da senin sınavın , inşallah lâyık olduğu cezayı bulur

Cok vardir.bosandiktan sonra daha cok mutlu olan yeni evlilikler yapan.onemli olan ayni yanlisi yapmasmak icin daha temkinli davranmak.
Gecmisi dusun me olan olmus artik.cocugunla mutlu olmaya bak.hic oyle alacam ilerde felan diyenede inanma laf onlar sadece gormeye bile gelmezler.hem simdi yaninda olmadigi cocugun ilerde alip napcak

Kötüler elbet cezasını bulur, ben de iki küçük çocuğumla aldatılarak boşandım, daha çok yeni 4 ay oldu. Ben de sabırla bekliyorum hakettiğini bulacağı günü. Ama rabbime sonsuz güveniyorum bu konuda. Mazlumun ahı yerde kalmaz. Sizi çok iyi anlıyorum, insanın inandığı, güvendiği, sevdiği adamın aslında nasıl korkunç bir canavar olduğunu görmesi çok yıpratıcı. Onunla geçirdiği günlere, yıllara yanması, bir yanılsamayla yaşadığını anlaması.... Allah kolaylıklar versin size. Güçlü olmak zorundasınız evladınız için en başta. İlk zamanlar zor atlatılıyor ancak zaman herşeyin ilacı, sabredin ileride daha güzel olacak sizin için herşey. Allah evladınızla size huzur ve sağlık versin. Kötüler elbet birgün hakettiğini bulur

Imam nikahlu mi evliydiniz resmi nikah yok muydu
Hayır resmı evliyiz ve sırf nafaka vermemek için işten çıkıyor arabasını satıyor imam nikahiyla biriyle evlenecekmis ve dediğide su" bi daha asla ileri dercede okumuş kültürlü bilgili biriyle evlenmem" ... Aldığı kızda alt komsumuzun kızı ve bu sene uniyi kazanmış görümce deneçek o pisligin yaşadığı şehre o ikisi evlenip okulda orda okutacakmis

Su an ispatlamaM mümkün değil ancak sahit yada fotoğraf bi delil olmalı bunlar içinde şartlarım el vermiyor sürekli peşinden dedektif gibi kosmaliyim ve daha evlenmemis evlenecekmis

Amannn yarabbimmm canimm valla bol sabir ve güç diliyorum sanaa yuhh ne bicimmm bir insanmisss gercii insan bile denmez bu musvetteyee zararin neresinden donersen kardir.Evladinla beraber musmutlu huzurlu ve saglikli hayat diliyorum sana birde saglamm bir avukat bul şöyle dişli caninii okuu onunn..

Rabbim yavrularimizin yüzüne baksin ak bahtlar versin onlarla bizi aydınlığa eristirsin rabbim edene de ettiğini tez zamanda göstersin inş .. evet canım çok acıyor ama en çok masum 6 aylık dünyadan daha bi haber oğlumun yüzüne bakmaya Kıyamiyorum ilerde nasıl anlatırim diye ..

Bu evlilik evlilik olmaz , asla geçerliliği yoktur
Hakkında hayırlısı olsun , Rabbim onu da ıslah etsin , pişman ettirsin
Su an ispatlamaM mümkün değil ancak sahit yada fotoğraf bi delil olmalı bunlar içinde şartlarım el vermiyor sürekli peşinden dedektif gibi kosmaliyim ve daha evlenmemis evlenecekmis

O ne yapacak boşverin.. siz Bebeğinizle ne yapacaksınız aileniz var mı destek olacak işiniz var mı bir an önce geleceği planlayin.. sizi geçtim evladına sırt dönüp mutlu olmak mümkün müdür sanmam..

Allah razı olsun duanizi eksik etmeyin en azından masum evladim icin kazanan biz olalim

Ailemi Allah eksik etmesin elhandulillah varlar ama daha calisamiyorum bebeğim çok küçük biraz büyüyünce mümkün olacak, onunönüne yaptığı umrumda deGil artık ama evladima yapılanlar zoruna gidiyor

Amin inşallah. Evet olan çocuklara oluyor ne yazık ki. Benim de büyük kızım 4,5 küçüğüm 1,5 yaşında. Büyük olan biraz anlayabiliyor, bir de babasının ne kadar ilgisiz , ne kadar sevgisiz yapmacık bir karakter olduğunu bizzat yaşadı ama küçüğüme ilerde ben de nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Allah yardım eder bir şekilde , herşey hallolur. Evlatlar annelerine Allah'ın emanetidir, baba olsa da olmasa da güçlü, evlatlarına kol kanat geren bir anne her zorluğu aşar Allah'ın izniyle .

Nasıl güzel ozetlemissiniz rabbim yüzlerine baksin sanslarindan guldursun böylesi bi pislikle ilerde ugrasmak istemiyorum bile ama parazit yapacak belli Rabbim gücümüzu imanimizi artirsin

Ailemi Allah eksik etmesin elhandulillah varlar ama daha calisamiyorum bebeğim çok küçük biraz büyüyünce mümkün olacak, onunönüne yaptığı umrumda deGil artık ama evladima yapılanlar zoruna gidiyor

Siz ve aileniz bebeginizin annesi babası olursunuz çok güzel bir çocukluk geçirebilir yeter ki siz iyi olun ve geçmişe bakmayın.. şimdi ailenizin yanında bebeginizi büyütme zamanı biraz büyüsün kendi hayatınızı da kurarsiniz.. kötü bir baba olmayan bir babadan çok daha kötü.. varsın olmasın birgün o hesap verecek.. onun dağ gibi annesi var arkasında diye düşünün.. kolay değil ama basaracaksiniz..

Ilerde çaresiz hissedersem yada üstesinden kalkmayaçağım bi durumda ne yapacağımı bilmezsem acip burayı okuyacağım ve size bana bunu hatırlattıginiz için hep dua edeceğim farkında değilsiniz ama yazdigin iki cümle aslında benim bi ömür ihtiyaç duyacağım tüm güce vede huzura sahip
... Çok ama Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…