canim benim seni cok iyi anliyorum. ben de 11 yillik evliyim. 1 asilama 2 negatif tupbebek denemem var. Ocakta Allahin izniyle bit daha deneyecez ve bu 3. olacak. her negatif haberinden sonra ben de yikildim, uzuldum agladim AMA Rabbimden umudumu hic kesmedim. sen de SAKIN kesme. bunlarin hepsi birer imtihan. umudumuzu kesip Allahim korusun isyan edersek sinavda kaliriz!!! biliyorum su anda her yer karanlik her sey anlamsiz gelebilir ama kendini toparlamaya calis ve doktoruna git. sebep nedir tester sonucunda ogren ve ona gore olacaksa bit daha dene. dunyanin sonu degil bu unutma. senin gibi ve senden cok daha kotu durumda plan arkadaslar var. 8-9 denemeler yapanlar var. Allah bidden daha iyi bilir her seyi. senin ser bildigin bu durumda inan ki bir hayer vardir mutlaka. zamani gelmemistir. insaAllah en kisa zamanda sen de biz de bu tadi hayirlisiyla tadacaz. biz de Anne olacaz. bizim de bebislerimizle guzel gunlerimiz olacak insaAllah. yeterki dua et, umudunu kaybetme ve mucadeleyi birakma…..