Artik hissetmek istiyorum

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Arkadaslar ben artik bebegimi hissetmek istiyorum yoksa hep bir korku oluyor icimde acaba bisey mi oldu diye felan ilk hamileligim daha..hamile arkadaslarim bana biraz yardimci olsaniz cok mutlu olacagim Sizde de oluyormu veya oldumu böyle

korkulcak bişey yok, hisseder o korktuğunu üzme miniği, tadını çıkar... zamanı gelince hepsi olucak inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

çok az kalmış canımcım biraz daha sabret korkunuda sürekli ona dokunarak yenebilirsin,sürekli dokun ve salavat çek...

bebeğin kendi içinde çok güvenliyken bu halde isen doğunca napacan sen :)

endişe herkeste olur, bende de oldu.. ama Rabbimin onu benden iyi koruduğunu düşünüyordum o zamanlar ben..

Arkadaslar ben artik bebegimi hissetmek istiyorum yoksa hep bir korku oluyor icimde acaba bisey mi oldu diye felan ilk hamileligim daha..hamile arkadaslarim bana biraz yardimci olsaniz cok mutlu olacagim Sizde de oluyormu veya oldumu böyle

seninle günlerimiz aynı ben de 16 nın içindeyim, daha ben de hissetmedim, bi sorunum da yok, hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum, normal yani, 1-2 haftamız var galiba hissetmek için..içini ferah tut..

seninle günlerimiz aynı ben de 16 nın içindeyim, daha ben de hissetmedim, bi sorunum da yok, hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum, normal yani, 1-2 haftamız var galiba hissetmek için..içini ferah tut..

Sagol canim evet günlerimiz ayni cok sevindim insaallah cabuk hissederiz ben cok sabirsizim...ama saglikli olsunda baska bisey istemem

bende 19+5 günlük hamileyim pıt pıt şeklinde bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama bugün havasında değil sanırım böyle olur mu? tecrübeli arkadaşlar içim çok daralıyor ve çok korkuyorum

cok normal daha duzenli hissetmemen ben 22. haftamdayim daha tam olarak hissettigimi soyleyemem yoruldugunda ayakta kaldiginda da hissetmeyebilirsin ben bugun daha hissedemedim dun cok yoruldum genelde boyle oluyor 22. haftadan sonra duzene girer diyorlar kisifen kisiye gore de degisir 6. ayinda hsseden de var

11inde kontrole gidicem 20 haftalık olck bebeğim bende hissedemiyorum.1 aydr kontrole gitmiyorum icim içimi yiyo 16. Haftada falan nasıl hissediyolar ya anlamıyorum

bende 21 haftalık hamıleyım ve yaklaşık 4 haftadır duzenlı bı şekılde hareketlerını hıssedıyorum ondan oncesınde de seyırme halınde oluyo. ama şımdı oğlum hıc durmuyo yerınde bunu ızlemek o kadar guzelkı hareket etmedıgı zaman endıse duyuyorum cunku cok alıştım ınsallah canım sende hıssedersın kımı erken hisseder kımı gec kımı bebekler de uykucu olur muş bak belkı de ondan hıssetmıyosun daha:))) doktor sağlıklı dedikten sonra hıc kafana takma sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…