Artık içim şişti

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448
Herkese merhaba. Konu kv🤦🏻‍♀️

Ya istiyor ki her gün konuşalım. Allah aşkına her gün ne konuşabilirim? Ben kendi annemi ablamı her gün aramıyorum ki seni arayayım? Telefon çalınca hah diyorum başlıyoruz yine. Her seferinde ilk cümle belli: Kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Ya kendi oğlun seni HİÇ aramiyor onu ne yapalım? Kendisini severim, iyi de anlaşırız kalbini kırmak istemiyorum ama artık bıktım yani aynı lafı duymaktan. Bugün yine aradı aynı cümle. Dedim bir şey olduğu yok öyle yani. İlla terslemek mi lazım anlamıyorum ki 🤦🏻‍♀️ İnsanları terslemek bana göre bir şey de değil. Nadir yaparım yaptı mı da sağlam yaparım ipler tamamen kopar. O yüzden tutuyorum kendimi. Akıl verin kızlar ne yapayım bu kadına ben ne diyeyim?

Ya istiyor ki her gün konuşalım. Allah aşkına her gün ne konuşabilirim? Ben kendi annemi ablamı her gün aramıyorum ki seni arayayım? Telefon çalınca hah diyorum başlıyoruz yine. Her seferinde ilk cümle belli: Kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Ya kendi oğlun seni HİÇ aramiyor onu ne yapalım? Kendisini severim, iyi de anlaşırız kalbini kırmak istemiyorum ama artık bıktım yani aynı lafı duymaktan. Bugün yine aradı aynı cümle. Dedim bir şey olduğu yok öyle yani. İlla terslemek mi lazım anlamıyorum ki 🤦🏻‍♀️ İnsanları terslemek bana göre bir şey de değil. Nadir yaparım yaptı mı da sağlam yaparım ipler tamamen kopar. O yüzden tutuyorum kendimi. Akıl verin kızlar ne yapayım bu kadına ben ne diyeyim?
Çok mu uzun konuşuyor? 2-3 dk ise idare et diyeceğim. ;)

Aynı benim kv. Her gün konuşsak yinede aynı cümle. Sesin çıkmıyor kaç gündür. Bide aradığında min10 dk konuşur.
Haftada da en az 2 görüşürüz.
Ben bi çözüm bulamadım gerçekten.

Klasik kayınvalide halleri işte. Niye canınızı sıkıyorsunuz ki? He hı deyip geçiştirin.Yeni evliyseniz. Bu dönemlerde, pek yüksek beklentileri oluyor zaten. Zamanla bir rutine biner. Ama, üstünüze çok gelirse, hafiften bir diş göstermek gerekebilir.

Çok mu uzun konuşuyor? 2-3 dk ise idare et diyeceğim. :KK66:
Genelde uzun konuşur evet. Tamam seviyorum kendisini iyidir hoştur ama yani normal arasa yine bir şey demeyeceğim. Ama açar açmaz sesin soluğun çıkmıyor deyince sesine deee diyesim geliyor artık.

Aynı benim kv. Her gün konuşsak yinede aynı cümle. Sesin çıkmıyor kaç gündür. Bide aradığında min10 dk konuşur.
Haftada da en az 2 görüşürüz.
Ben bi çözüm bulamadım gerçekten.
Cidden çok sabirliyimdir ama sinirime dokunuyor bu cümle artık 😶

Klasik kayınvalide halleri işte. Niye canınızı sıkıyorsunuz ki? He hı deyip geçiştirin.Yeni evliyseniz. Bu dönemlerde, pek yüksek beklentileri oluyor zaten. Zamanla bir rutine biner. Ama, üstünüze çok gelirse, hafiften bir diş göstermek gerekebilir.
Bir buçuk yıl oldu evleneli. Son altı aydır böyle aslında. Aşık mı oldu bana nedir anlamıyorum 😅

Genelde uzun konuşur evet. Tamam seviyorum kendisini iyidir hoştur ama yani normal arasa yine bir şey demeyeceğim. Ama açar açmaz sesin soluğun çıkmıyor deyince sesine deee diyesim geliyor artık.
Anne sürekli şunu deme ya, duyan da aylardır konuşmuyoruz sanacak diyebilirsiniz.

Bence de laf olsun diye diyor bu cümleyi, hergün konuşunca o da haliyle konuşacak bişey bulamıyor, ama hem can sıkıntısı, hem de sesinizi duymak istiyor sanki.

Sanki kendi oğulları hergün hergün bizim anne babamızla konuşuyor gibi bide sürekli aranmak bekliyorlar.
Eşim özel günler harici asla aramaz. Sever sayar değer verir ama aramaz işte sevmiyor telefonda konuşmayı. Ben onu zorlamiyorum. Aileme de anlattım durumu onlar da anlayışla karşılıyor. Ama kv ile yakınız biz artık ondan mıdır nedir illa her gün arayayım istiyor delircem valla.

Benim kv de derdi. Her konuştuğumuzda niye aramıyorsun, hiç aramadın bu aralar derdi. Bende telefonla konuşmayı sevmiyorum kimse ile konuşmuyorum deidm hep ama o çok söylendiği için bir daha Aramadım. Arayınca da müsait değilim diye açmadım. Şimdi de eşimden ayrıldım öyle bir sorunum kalmadı

Eşim özel günler harici asla aramaz. Sever sayar değer verir ama aramaz işte sevmiyor telefonda konuşmayı. Ben onu zorlamiyorum. Aileme de anlattım durumu onlar da anlayışla karşılıyor. Ama kv ile yakınız biz artık ondan mıdır nedir illa her gün arayayım istiyor delircem valla.
Hah aynen benğm eşimde öyle. Bence öyle de olmak en mantıklısı zaten. Şehir dışında olsak görüşemiyor olsak amenna ama haftada 1-2 görüşüyorsak niye arayalım zırt pırt anlamıyorum ki. Böyle oldukça baskı Hissediyorum üzerimde daha çok aramayasım geliyor. Soğuyorum kadından.

• Beğen
Reactions: Kuf
Back
X