Hakikaten bende çocuğa müdhaleden çok hoşlanmam,yapma etme diye diye öz güvensiz ve sinik oluyor çocuklar,birde pat diye karşıdan gelip eliyle makas alan ,saçlarını kurcalayan hatta kucaklayıp öpmeye kalkanlar a sinir oluyorum ,ben nerden bilicem senin elin temiz mi ,hastamısın , yabancı bir erişkini yolda çevirip makas alıp öpmek ne kadar abestse buda öyle bence,çocuklar bireysellikler ini ispat etme ve kişilik geliştirme döneminde iken özellikle yabancı insanlarla yakın temastan hoşlamıyorlar;
Ah vah diyenlere gelince bu bir tercih meselesi kendine güvenen doğurur peşpeşe sizene kardeşim! Sen ben merkezci yaşıyorsun tek çocukla aman aman illahlah ediyorsun diye herkes sen gibi olacak değil, bende peşpeşe doğurucam inşallah bilerek ve isteyerek yaptım çok şükür, ama ikinci hamileliği duyanlar ah vah gene hamileymişsin diye dudak ısıranlar oldu yapıştırdım cevabı ,herkes kendi işine baksın ,dönsün de kendine acısınlar ,herkes annelik yapamaz evet ,çok şükürki bizlere o sabır güö kuvvet verilmiş te bu hayattaki en saf mutluluğu görüşmeye biliyoruz,hiç takma insanları canım bence çok şanslısın