• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık istemiyorum seni baba!!!

hayanın her enında ele karışınca bile baba sevgi almamışsan onun elini sırtında hissetmemişsen her zaman boynun istemesende hep eyik kalacak bu yokluğu her zamzn hissedeceksin çok isterdim güçlü,sevgi dolu herzamn arkandayım kızım diyen bir baba olmasını çok isterdim,bu hissi hiç birşyle dolduramıyorsun anne olsan bile...

yaz canım, içinde kalanları aynen böyle yaz mektuba ver eline
ama sevgi meselesine gelince yine gelenek görenek hikayesi
babalar sevdiklerini söyleyemez pek
yani bunu istese bile yapamaz o yaşa kadar öyle öğrenmiş çünkü
ama yinede hissedersin mesela
ama şiddet konusunda diyecek bişey bulamıyorum malesef hala vazgeçmiyor aileler bundan

kusura bakma canım ben yeni diye yorum yaptım ama konu eskiymiş araları okuyamadım yani

cevap vermeniz iyi olmuş aslında, aradan bayağı uzun bir zaman geçmiş, ben de forumu takip ederken aa bunu ben yazmıştım dedim; babaammm...
evlendim, konyaya geldim, ve aradan da 6 ay geçti, babam benim evime 1 kez geldi, kalmadan gitti, 6 ayda beni 6 kere ancak aradı, yazdıklarımı babam her aklıma geldiğinde yaşıyorum ben, ve artık bu konuyu hiç düşünmüyorum. çünkü düşündükçe acı çekiyorum. inşallah eşim iyi bir baba olur, umarım iyi ebeveynler oluruz ve çocuklarımız bizimle ilgili böyle düşünmezler...

cevap vermeniz iyi olmuş aslında, aradan bayağı uzun bir zaman geçmiş, ben de forumu takip ederken aa bunu ben yazmıştım dedim; babaammm...
evlendim, konyaya geldim, ve aradan da 6 ay geçti, babam benim evime 1 kez geldi, kalmadan gitti, 6 ayda beni 6 kere ancak aradı, yazdıklarımı babam her aklıma geldiğinde yaşıyorum ben, ve artık bu konuyu hiç düşünmüyorum. çünkü düşündükçe acı çekiyorum. inşallah eşim iyi bir baba olur, umarım iyi ebeveynler oluruz ve çocuklarımız bizimle ilgili böyle düşünmezler...

tebrik ederim canım seni, çokta iyi yapıyorsun, değiştiremeyeceği şeyler için kafa yormamalı insan...
düşünse üzülsen ağlasan ne değişecek
bencede takma, hayat çok güzel ve kısa, hayatın güzelliklerine odaklanmak daha güzel bi seçim

Back
X