Guzel giden bi iliskimiz vardi aramizda sorunlar cikti oturduk konustuk duzeltiriz toparlariz diye . Sonra yine biseyler oldu tartismalar kavgalar ben yurutmek istemedim dusunelim dedik . Ben istemiyorum artik inancim yok dedi . Bitirmek istemedim ama o kabul etmedi kizgindir dedim ama 1 ay oldu dönmedi cabaladim ama herseferinde ben iyiyim aliscam ozlemiyorum ikimizde başkalarını sveebiliriz bi gun ilerde uzulmektense simdi uzulelim dedi . 2 gün once cuma gunu rahatsizdim aradim eski sevgilimi bana bi ilac alip gelirmisin diye. HEmen geliyorim dedi geldi . Laf lafi acti bana telefonun hic susmuyo dedi bende susmaz dedim . 3 gundur sacimi bile yikamadim canim istemiyo Eline telefonu alip bak surda sen varsin hep sana bakiyorum oturuyorum cevrim ici olusuna bakiyorum aciyorum kapali olan instagram hesabina bakiyorum bos bos alisamadim asamadim dedi . Benim biriyle konustuumu fln düşünmüş bende benim kendi arkadaşım her gun isyerime geliyodu da ondan bile biktim senle barisitigimi soyledim gitsin die dedim cok bozuldu 1 ay gecmis olabilir ama seviyorum sonucta iliskimize inancim olmasada kiskanirim dedi . Sonra ben kusura bakma seni de rahatsız ettim dedim . Oda burda benden baska kimsen yok ama barismak icin cagirsan gelmezdim dedi bende ben artik seni o sekilde cagirmam dedim guldu dalga geçer gibi oyle de deme vazgecmis olabilirsin ama gormek istersin bundan eminim dedi bende niye kendini vazgecilmez saniyosun bende artik vazgectim unutmam lazim cok uğraştım ama olmadi dedim . Bana diyosun ama sanki senin hayatina kimse girmiyo mu dedim acti instagramini gösterdi bi kizi eklemis aciklama yapti iki saat bende napiyosan yap kimle konusuyosan konus dedim . Giderken odama girip onun aldigi çiçek duruyomu bakti durmadığını gorunce bozuldu vay be dedi . Daha biseyler soruyodu bende niye bu kadar merak ediyosun bu kadar kafani karistirma madem bitti untamazsin boyle arastirdikca dedim oda gitti ne oldu neden boyle neden beni bu kadar merak edip dönmüyo neden bana geei gelmiyo bilmiyorum ? Okadar yakin olup okadar uzak olmak okadar zoruma gittiki cok özledim