artık karar verme zamanı.

O da çok uğraşmıştı.Heveslerini alınca sönüyor herhalde aşkları.Çok haklısın.Bir de ayrılırken ne dediğini bilmiyordu.Ara verelim dedi önce.Sonra arkadaş kalalım dedi.İkisini de kabul etmedim.Ve ''hiçbirşey'' olduk birbirimize.Anlattığına göre yaş geçse de düzelmiyorlarmış böyle adamlar.

Canım aynısını bende onunla yaşadım. Çok uğraştı beni ikna edene kadar. Yalvardı yakardı. Ne yapıcağını şaşırdı. Ama sonra birden bire aşkı bitiverdi. O da öyleydi. Önce ara verelim dedi. Sonra arkadaş kalalım dedi. Bende kabul etmedim. İyi ki etmemişiz. Dengesizler. Ne dediklerini bilmiyorlar. Düzelmez anacım hiç bi zaman düzelmez. Ne yapsan da ne etsen de olmaz. Huylu huyundan vazgeçer mi hiç ?

Son düzenleme:
Anlıyorum cnm seni , insanın umudu hiç bitmez zaten bitmemelide Fakat bu umut seni mutsuz etmeye başlıyorsa ve hayatını sınırlandırıyorsa vazgeçebilmeli insan inan yeni umutların oluck çünkü.

Şimdi sana boşver bırak uğraşma vs. bu tarz şeyler söylemeyeceğim çünkü vazgeçmeyeceksin sen şuan hissettiklerini değiştiremezsin çnkü aslında mantıklı düşününce değiştiriyor insan ama eğer duygularından kolay kolay vazgeçemeyen bir tipsen yani vazgeçmek istemeyenn o yüzden bu tarz cümlelerin pek anlamı olmuyor.

En azından sen adım atma , Ona hislerini belli etme önemsemiyormuş gibi davran ve eğer o sana karşı gerçkten birşeyler hissediyorsa mutlaka sana geri dönecektir.Dönsede ilişkinde dikkatli ol derim ''takıldığı '' kızların yaptıklarını yapmadığım için bıraktı diyorsun ya işte sen asla seviyorsun dye sınırlarını aşma onu o şekilde elinde tutamazsın çnkü.Seninde farkında olduğun gibi 18 yaşındasın daha belkide başka birine şuan hissettiğn duyguların çok çok üzerinde şeyler hissediceksin Oyüzden olmuyorsa zorlamanın anlamı yok cnm.Umarım seni önemseyen , mutlu eden ve seni senin kadar sevebilecek biriyle karşılaşırsın...:16:
Tabiki.Ben kendi değer yargılarımdan vazgeçemem zaten onun zevkleri için.Zaten gerçekten seven bir insanın böyle bir şey istememesi lazım diye düşünüyorum.Önemsemiyor gibi görünüyorum şu anda.Bakalım neler olacak,zamana bıraktım artık.

Canım aynısını bende onunla yaşadım. Çok uğraştı beni ikna edene kadar. Yalvardı yakardı. Ne yapıcağını şaşırdı. Ama sonra birden bire aşkı bitiverdi. O da öyleydi. Önce ara verelim dedi. Sonra arkadaş kalalım dedi. Bende kabul etmedim. İyi ki etmemişiz. Dengesizler. Ne dediklerini bilmiyorlar. Düzelmez anacım hiç bi zaman düzelmez. Ne yapsan da ne etsen de olmaz. Huylu huyundan vazgeçer mi hiç ?
Aynen ya bizimki de öyleydi.Önce ara verelim,sonra arkadaş kalalım dedi.Bir de yüzsüz yüzsüz diyor ki ''İstediğin zaman arayabilirsin.Özleyince,canın sıkılınca ara.'' Cümlelere bak.İşte tanıdığım en iyi insanlardan birisin.Bende yerin ayrı ama sonumuz yok işte vs. Ayrılırken böyle cümleler kuran insan bir anda nasıl silip atabildi.3 ay oldu hala aklım almıyor bunu.

Aynen ya bizimki de öyleydi.Önce ara verelim,sonra arkadaş kalalım dedi.Bir de yüzsüz yüzsüz diyor ki ''İstediğin zaman arayabilirsin.Özleyince,canın sıkılınca ara.'' Cümlelere bak.İşte tanıdığım en iyi insanlardan birisin.Bende yerin ayrı ama sonumuz yok işte vs. Ayrılırken böyle cümleler kuran insan bir anda nasıl silip atabildi.3 ay oldu hala aklım almıyor bunu.

Yemin ederim bu kadar olur yaa. Tıpa tıp aynılarını oda söyledi. Neymiş özleyince bişeye ihtiyacım olunca arıcakmışım. Aynen bizim de 3 ay oldu. Benimde aklım almıyor, hala anlayabilmiş değilim.

Back
X