Kv ye gittik, şehir dışından gelen görümcemde orada bu yüzden bu ara sık gidip gelmeler oluyor. İyi hoş sohbet ediyoruz derken, kalmaya gelen görümcem oooo Sila da eşini iyi besliyor demekki çok güzel yemekler yapıyor maşallah kilo almış dedi. Diğer görümcem yüksek bir sesle kızarak niye anası beslemiyor muydu dedi. Eşim de ona boş boş konuşma dedi. Ama bunu sürekli yapıyor bu görümcem. Cevabını alsa bile vazgeçmiyor. Bu zamana kadar ben ona sert şekilde çıkmadım hiç. Lafına karşılık ya görmezden geldim ya da kibar bir dille cevap verdim. Benden üç yaş küçük ailenin en küçüğü. Eşim cevap veriyor evet ama bununla kalmıyor ki yine aynı. Kv de öyledir ama onun kadar değil. Bu kaçıncı oluyor artık hep bir üste çıkma, ortalığı karıştırma çabası var. Biz normal sohbet ederken birden sesini yükseltip ters bir şekilde azarlar gibi konuşuyor. Görmezden geliyorum genelde ama artık sinirime dokunuyor. Ne yapayım mecbur oraya gittiğimizde onuda görüyorum susmak çare değil cevap vermekte çözüm değil gibi sanki ne yapıyım artık siz söyleyin