• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık katlanamıyorum!!!

Arkadaşlar bu mobbingi bana da uyguladılar. hala da uyguluyorlar.ilk 1 sene yapmadıklarını bırakmadılar.bilgi saklamaklar, işi düzgün öğretmemeler, sonrada beni vicdanımla hiç iş yapmamakla sorguladılar,her günüm azap içinde geçti.inanın sırf bu birkaç kişinin yüzünü görmemek için işe gelmek istemiyorum.çalışmayı seven biriyim ama inanın sabah olsun istemiyorum.bu kişiler oda arkadaşlarım ve servisimdeki insanlar diğerleriyle aram gayet iyi.ara ara yine yapıcaklarını yapıyolar.ben ilk zamanlar hep karşı koydum yaptıklarına (kimilerinin deyimiyle yırtık) ama ben suçlu ilan edildim.kompleksli ilan edildim.insanları küçük görüyomuşum.

ama baktım iyice stres yaşıyorum,onlarla muhattap olmamayı seçtim.artık iş haricinde muhattap olmuyorum ama işle ilgili konuştuğumuz anlarda bile beni sinir etmeyi başarıyorlar.ben uyumlu kimseye zararı olmayan bir yapıya sahibim.ama onlardan nefret ediyorum çünkü her türlü yaşamımı etkiliyorlar.canınız sıkılınca nasıl boşverebilirsiniz işte boşveremiyorum.bundan önceki çalışma ortamım mükemmeldi.herkes seviyeli saygılıydı.çok mutluydumsonra memleketime tayin oldum.herşey güzel olacak diye geldiğim yerde bu sorunlarla karşılaştım.

tek isteğim sabah büyük zevkle yataktan kalkıp işime gitmek için can atmak eskiden olduğu gibi...bu insanlarla nasıl başedicem.ses çıkarsam olmuyor,sessiz kalsam olmuyor.çıkmaza girdim iyice...:çok üzgünüm:

haklısınız arkadaslar benm çalıştığım yerde de hep bayan ağırlıkta.altta kalmamak lazım

İş secimimi yaparken.. bayan ağırlıklı olan yerleri ben tercih etmiyorum..

Hatta bu işimdede hiç bayan yok.. tekim... bu benim doğrum..şakkıdı

Kafam rahat....benim borum öter.. accıkda yırtığım ....:lepi:

Hatamda olsa üstte çıkmayı pek beceririm.. derste alırım tabii.. ama belli etmem..

Yani biraz sesiz buluyorlarsa ondanda yapıyor olabilirler sana...

Back
X