• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Katlanamıyorum

Gencecik kadınsınız böyle varoş bir aile yüzünden antidepresan kullanmaya başlamışsınız, aileniz sizi ne emeklerle büyütmüştür eminim. Burdan okurken bile çok sinirlenip üzüldüm savunulacak tek tarafları yok.

kaynanamda facebookta paylaşmış kırgınlığını sessiz olmakla anlatırmış insanlara
utanmasam altına ulan sen o çeneni bir tutabilsen biz bu hallere düşmezdik zaten yazacaktım
görümcem de altına annecim sen bunları hiç haketmiyorsun yazmış eşim de hepsini beğenmiş
çıldırmak üzereyim ben bu insanlara ne yaptım bilmiyorum
sende altına pişkin pişkin evet hiç haketmiyorsun vs yazsana üstüne hhiç alınma iyice kudursunlar sinir oldum :kahve:

ben merak ediyorum eşin senin ailene şu kadar gittik diye yada az gitmen için burun kıvırıyomu hep kendi ailesi nemi gitmeni istiyor sürekli akrabasınamı götürüyorlar ben bu model den gördümdü

Arkadaşlar hepinize merhaba, nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama buraya da yazmazsam patlayacağım..

9 aylık evliyim ancak evliliğim boyunca bir gün yüzü görmedim.eşimle severek evlendik çok büyük bir aşktı bizim ki ama evlendiğimiz ilk gün bir balon gibi söndü o büyük aşk. eşim ailesine çok düşkün hem de aşırı düşkün bir adam bunu nişanlılık döneminde anlamıştım fakat evlenince değişir diyerek göz ardı ettim etmez olaydım..9 ay boyunca ailesi yüzünden etmediğimiz kavga kalmadı sınırları çok zorladık. hala birbirimizi sevdiğimizden yoksa alışkanlıktan mı bir türlü boşanmaya cesaret edemedik. ancak son yaşanan olaylar artık sabrımı iyice taşırdım ona karşı olan sevgim bile tükenme noktasına geldi.

son yaşanan olayda şöyle; haftasonu pazar günü kaynanamın bir akrabasının mevlüdü varmış cumartesi günü arayıp beni de çağırdı gelir misin diye bende taaa haftaiçinden çok yakın bir arkadaşıma söz vermiştim onunda mevlüdü vardı. bunu belirttim kaynana kişisine çok bozuldu telefonda tamam deyip kapattı. olayı eşime anlattım normalde neden annemle gitmiyorsun diye bana kızacağına biliyordum ama o gün bişey demedi. aynı günün akşamı 15 dkkalığına kaynanamlara oturmaya gittik. ne kaynanam yüzüme bakıyo ne de görümcem eşime de surat yaptılar. ertesi gün de eşim triplere girdi benimle konuşmadı yüzüme bakmadı neyin var diye sorduğumda birşeyim yok deyip geçiştirdi. kaynana ve görümce kişisi facebook da bana yazıldığı çok belli olan saçma sapan şeyler yazıp paylaşmışlar eşimde hepsini beğenmiş tabi bunları da görünce benim şartellerim iyice attı. dün de ben eşimle hiç konuşmadım. gece aynı yatağa girdik istemden ben ona değince sanki bir mikropmuşum gibi çekti kendisini bu arada ne zaman kavga etsek bunu yapar. bütün gece gözüme uyku girmedi artık onun ve ailesinin saçmalıklarını çekmek istemiyorum. sanırım bugün eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönücem yakında da boşanma davasını açarım.
Biz bayanlar evlenince evliligi benimsiyoruz ama erkekler sonradan anne duskunu oluyorlar sanki gelinler annelerini yiyecekmis gibi anneleri korumaya basliyorlar benimkide oyle maalesef bende cok kavgalar ettim ama noluyor sadece kendine can sıkıntisi veriyosun bosveeer hic takma kv biyeremi gidiyor gitmeyonce sana lafmi sookuyor sende soyle esin suratmi asiyor sende surat as hemde o 2 gun asiyorsa sen 4 gun surat as camasiri yikanmayinca utusu yapilmayinca yemek olmayinca gitsin anasina yaptirsin bakalim sen keyfine bak arkadasim bosanma falanda dusunme bence

Ben o kocayı paralarım herhalde benden habersiz plan yapcak ha bi gün yemek yedin diye cumartesi pazarı sana kapatıyorlar ya valla gerçekten biktim artık su kv görünce eltilerden ne isterler hala anlamadım bi oğlum olursa hiç ama hiç karismamayi düşünüyorum hatta kocama bile vasiyet ettim ben ölürsem kimseyi rahatsıZ edip sıkma git başının çaresine bak diye
Ayy canım benim ya hem güldüm hemde cokkkkk katıldım sana. Kaynana ve erkeğin ailesinin sürekli geline yapışma çabalarını aklım mantigim hicbiseyim almıyor , sanki gobekleri bizle kesilmiş biz olmadan önceki hayatlarında ne kadarda yalnizlarmis yazık. Ben ömrü hayatımda güne gitmiş altın gününe giden bir insan değilken KV sürekli gün var sende gel demesi , kocamın aman gitsen nolcak incilerinmi dökülecek demesi. Malesef canım cogumuz önceki hayatımızda nasildik umursamadan sen artık bizim gelinimizsin bize uyacaksin dayatmalari.. ah ahh bosansam bidaha asla evlenmezdim. Allah hakkımızda hayırlısı hepimiz için..

Evli olmadığım için soruyorum: kaynananin ebesinin nikahinin mevludune gitmek gelinler için bir zorunluluk mudur? Bu normal midir?

Hayatta da gitmem valla. Hem Mevlüt nedir yaa. Canları sıkılıyor boşluktan. Mevlütle sosyallesiyorlar
Malesef zorunluymuş gibi davranıyor bazıları.

Konu sahibi : Allah yardımcın olsun, böyle bir adamla ve aileyle ömür nasıl geçer bilmiyorum

bu tür kaynanalar oğlunu kıskanır ve gelininin özgürlüğü nü kısıklatmaya çalışır düzelmezyuva yıkılıncada kaynana timsah gözyaşı döker olan sana olur hep haksz çıkar tırlar hasta ederler

Hee buarada bence hiccccc tinlama KV cagirdiginda sürekli gitme , gitmek zorundada değilsin heryere yapışık ikiz gibi , gorumcen emrivaki yaptığında kocana şöyle siz kardeşinle gidin ben ne skcam canımı onlar sklsin esinede hiçbirşey yokmuş gibi davran eğer surat asarsa bilmemezlikten gel . Bence çantani alıp çıkma hakliyken haksız duruma düşme eğer o kadar boşanmaya merakliysa kocan açsın davayı en azından maddi birşeyler alırsın. Bende eskiden hergun agliyodum kafama takiyodum artık hiccccc umrumda bile değil gitmiyorum kardeşim anlayışlı olsunlar da ben gonlumce gidiyim haftada bir iki kez yemeğini temizliğini yapiyim ama yoooook illa yapışıp aglanip sizlanip ogullarina kendilerinden sogutcaklar nefret ettircekler...

Burda arkadaş ne güzel demiş kocasına ben ölürsem kimseye yük olma yapışma git başının çaresine bak keşke tüm KV bu zihniyette olsa eminimki kimse yalnız koymaz aksine el üstünde tutarlardı. Yapışkanlık insanı nefret ettiriyor kim olursa olsun..

ben merak ediyorum eşin senin ailene şu kadar gittik diye yada az gitmen için burun kıvırıyomu hep kendi ailesi nemi gitmeni istiyor sürekli akrabasınamı götürüyorlar ben bu model den gördümdü

tabiki de kıvırıyor canım benim diyorum ya iki haftada bir gidiyoruz onda da ağzını açıp doğru düzgün konuşmaz sürekli telefonuyla oynar sürekli saate bakar. kuzenimin nişan zamanı sürekli gidip gelmek zor oluyor diye annemlerde kalalım dedim. sen istersen kal ama ben kalmam damat kaynanasında yatıya kalmaz diyo bana.

Hee buarada bence hiccccc tinlama KV cagirdiginda sürekli gitme , gitmek zorundada değilsin heryere yapışık ikiz gibi , gorumcen emrivaki yaptığında kocana şöyle siz kardeşinle gidin ben ne skcam canımı onlar sklsin esinede hiçbirşey yokmuş gibi davran eğer surat asarsa bilmemezlikten gel . Bence çantani alıp çıkma hakliyken haksız duruma düşme eğer o kadar boşanmaya merakliysa kocan açsın davayı en azından maddi birşeyler alırsın. Bende eskiden hergun agliyodum kafama takiyodum artık hiccccc umrumda bile değil gitmiyorum kardeşim anlayışlı olsunlar da ben gonlumce gidiyim haftada bir iki kez yemeğini temizliğini yapiyim ama yoooook illa yapışıp aglanip sizlanip ogullarina kendilerinden sogutcaklar nefret ettircekler...

canım onu da denedim çağırdıklarında gitmedim sen git ben gelmiycem dedim. ama diyorum ya adam günlerce evin içinde konuşmuyor benimle nereye kadar dayanabilirsin ki. hadi kalk annenlere gidelim dediğim zaman hiçbirşey olmamış gibi konuşur güler şakalaşır ancak o zaman normale döneriz yoksa asla.

bu tür kaynanalar oğlunu kıskanır ve gelininin özgürlüğü nü kısıklatmaya çalışır düzelmezyuva yıkılıncada kaynana timsah gözyaşı döker olan sana olur hep haksz çıkar tırlar hasta ederler

karşısına geçip al oğlunu tepe tepe kullan ben canımı sokakta bulmadım diye bağırasım geliyor. tırlattım zaten tırlatacağım kadar.

boşanmak kolay mı diyenleri hayretler içerisinde okuyorum burda. boşanmak kolay değil ama gencecik yaşta ruh hastası insanlar yüzünden antidepresan kullanmak çok kolay. en güzel yaşlarında manyak manyak şeylerle uğraşmak, daha anne olmadan çocuk gibi bir adamı büyütmeye çalışmak çok kolay değil mi? neden kadınlar çekmek zorunda? madem annesine kardeşine bu kadar düşkün evlenmeseymiş. kimsenin kimseye bu eziyeti yapmaya hakkı yok. benim için başta gelen boşanma sebebidir. konu sahibinin ne yapacağı kendine kalmış.

Anladım canım.
Hakkında hayırlısı olsun.
Sakin olmalısın.
Bu arada eski konularına da gözatmış bulundum.
Düşüncem pek değişmedi,pek parlak görünmüyor durumunuz bence.
Ben olsam eğer bitirmeyeceksem evden gitmem. Evde onu yok sayarım.
Yemeğimi yer,başka odada televizyon izler,yatağa geçer uyurum. Ciddiyim,susabildiğim kadar susarım.
He senin eşine söker mi böylesi? Yoksa daha ağır tepkiler mi alırsın diye korktuğumdan illa şunu yap demem.
Allahım yardımcın olsun inşallah.

onu da yaptım adam beni çekmek zorunda değilsin diyor. beni seviyosan ailemi de sevmek zorundasın yoksa boşanıyosan boşan çok da umrumda değil triplerinde takılıyor.

Vallahi çok üzüldüm ve çok sinirlendim. Daha gencecik kadınsın depresan kullanmak nedir? Kendine bunu yapma sağlığının önüne hiç kimseyi hiçbir duygunu geçirme. Umursamadan yaşa demiş arkadaşlar galiba karakter olarak bunu yapamıyorsun. İlle barışmak için ilk adımı atan sen oluyorsun? Kocan da nasıl bir koca ki üzülmen kırılman sinirlenmen ilaç kullanmaya başlaman umrunda olmuyor? Seni kararlı gördüm bence yolundan dönme, hakkında hayırlısı olsun

onu da yaptım adam beni çekmek zorunda değilsin diyor. beni seviyosan ailemi de sevmek zorundasın yoksa boşanıyosan boşan çok da umrumda değil triplerinde takılıyor.
Gerçekten anlamıyorum ya niye evleniyosunuz kardeşim bu kadar ana ablaniza duskunseniz. Yada baştan konuş bak kızım ben aşırı anneciyim heryere onla gitcen , ne diyosa yapcan bunları kabul ediyorsan evlenelim. Ama yokkkk illa o kizlarin hayatlarının ortasına edecekler , köprüyü geçene kadar anne anne degildi dimi..

canım öncelikle Allah yardımcın olsun KV +görümce. ikisi arasına almıs seni. ben de 26 yasındayım 9 aylık evliyim. bu durumu çözecek tek kisi kocan. biz de baslarda yaşadık bu tarz şeyler. 11 yıl görüştük öyle evlendik biz beraber büyüttuk birbirimizi. sanırım şansım buydu. KV arardı bu arkadaşıma gitcem sen de gel eltim de giderdi. benim canım istemezse gelmicem anne derdim. bu boyle tekrarlardı. arardı gitmezdim. hayır derdim sonra eşimi arardı aksam suraya gitcez o da anne bi esimle konuusim ben sana haber ederim. beni arardı cnm gidelm mi planımız var mı. ben söyledim ya anneme gitmek istemediğimi seni neden aramış ki derdim. bu böyle bi zaman devam etti sonraları hic bana demezdi eşime söylermiş eşim beni arayıp cnm gidelim mi annemgil aksam suraya gitcekler. cnm. gitmeyelim bugün evde olalım ya da bugun keyfim yok gidesim yok. KV daha beni arayıp bisey demezdi cunku oğlu hayır gelmiyoruz anne dedigi için. eşimde ailesine cok düşkün ama beni de asla ezdirmeZ. esim arkamda olmasaydı ben de ya tıpış tıpış gidicektim ya da böyle senin yaşadığın gibi sorunlarımız olcaktı. senin eşin arayı yapmalı. ben hep sunu diyorum eşime canım ben hayir diyince çok hoş olmuyo sen söyle anne gitmicez anne şöyle anne böyle diye. oyle olunca sıkıntı olmadı bizde. eşim hala der sen gitmek istiyosan git yoksa gitme gelmiyorum de. kv ile sıkıntım yok bunun sebebi eşimin haklıysam haklısın haksızsam haksızsın cnm diyebilmesi. cok uzun oldu ama ben uzuldum senın ıcın yapabilcegım bisey olsaydı keşke. kimse icn antidepresan kullanmaya değmez. daha gencecigiz. 26 yas ne ki. ve suan. kesinlikle bebek düşünme duzelmezse bebege yazık olur. insallah heer sey yoluna girer.

tabiki de kıvırıyor canım benim diyorum ya iki haftada bir gidiyoruz onda da ağzını açıp doğru düzgün konuşmaz sürekli telefonuyla oynar sürekli saate bakar. kuzenimin nişan zamanı sürekli gidip gelmek zor oluyor diye annemlerde kalalım dedim. sen istersen kal ama ben kalmam damat kaynanasında yatıya kalmaz diyo bana.

saati geçerse atarlanırda çünkü bizde az oturduk der daha çok yenisin ilerde kaynanan oğluna başka bahaneler söyleyip suratını ascak oğluda gelip ezecek senaryo tam uyuyo ailene gitmem dcek sen onlara gitmem diye inatlaşırken vs :KK12:

Back
X