• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Katlanamıyorum

bugün evden ayrılışımın 3. günü ne aradı ne de mesaj attı. bende aramadım. sürekli arkadaşlarım ve ailem moral veriyor saolsunlar hiç yalnız bırakmıyolar beni. bende düşünmemeye çalışıyorum. bazen içim alev alev yanıyor bütün vücudum titriyor nolucak peki şimdi diye düşününce vücudum tepki veriyor. eğer arama veya görüşme maksadında bulunursa beyfendi "gerçekten bir aile olmamızı istiyorsan bundan sonra her gün işten gelirken annene uğramayacaksın pazar günleri bakkalda durmayacaksın ve en önemlisi o evin yarısını üzerine alacaksın diye şart koşucam" muhtemelen kabul etmeyecek ayak diretecek bende o zaman mahkemede görüşürüz demeyi düşünüyorum. artık takatim kalmadı çünkü tek kalıp da yaptıklarını düşündükçe beni nasıl aptal keriz yerine koyduğunu ona karşı olan sevgimi fedakarlığımı nasıl da sömürdüğünü çok iyi görebiliyorum. yine de üzülmeden bırakıp geldiğim evimi düşünmeden edemiyorum sanırım. bunlarda geçecek inşallah dirayetli olmaya çalışıyorum.
o gelip alsın seni arama şartları nda çok haklısın .......iyki ailen var

ailen ne diyor peki. sana destek oluyorlar mı.

ailem olmasa şuan bitik vaziyetteydim. allah onları başımdan eksik etmesin. tabi ki de yuvamın dağılmasını istemiyorlar. ama evlatlarının üzülmesine de gönülleri razı değil. ben evlendiğim ilk gün annem kocama "benim kızım 40 yaşında da olsa 10 çocuklu da olsa onu ezdiğini üzdüğünü duyduğum an çeker alırım" demişti hala da o sözün arkasında. kocan seni sende onu çok seviyorsunuz ama sevmek yetmiyo diyo.

ailem olmasa şuan bitik vaziyetteydim. allah onları başımdan eksik etmesin. tabi ki de yuvamın dağılmasını istemiyorlar. ama evlatlarının üzülmesine de gönülleri razı değil. ben evlendiğim ilk gün annem kocama "benim kızım 40 yaşında da olsa 10 çocuklu da olsa onu ezdiğini üzdüğünü duyduğum an çeker alırım" demişti hala da o sözün arkasında. kocan seni sende onu çok seviyorsunuz ama sevmek yetmiyo diyo.
sevmek yetmiyor . evet . emek lazım şimdi size. emek vermeden olmayacak . onu da kocan yapacak inşallah.

sevmek yönetilmek değilki saygı merhamet tir burada bi üye yazmıştı 10gün terketmişti evi o kadar umutsuz du eşi telefonunu kapamıştı o ara kavga konusuda
kaynana eşiyle konuşurken eşi kızgınlıkla boşarım dedi diye duymuş 2aylıkken bayan evi terk etmişti

ve 10gün sonra gelip aldılar bayanı ailesinden özür dileyip onunda dileği kaynana kayınpeder eşinin beraber gelmesiydi yoksa dönmicekti kayınpederi aradı babasına gelicez dedi kaynanada gelmek mecburi yetinde kaldı

boyun büküp geldiler iki aile konuştu lar eşiyle dışarıda görüşüp sarılıştılar barışıp tatlıya bağlndı

doğrusuda bu ailecek gelip özür dileyip tatlıya bağlamak

sevmek yönetilmek değilki saygı merhamet tir burada bi üye yazmıştı 10gün terketmişti evi o kadar umutsuz du eşi telefonunu kapamıştı o ara kavga konusuda
kaynana eşiyle konuşurken eşi kızgınlıkla boşarım dedi diye duymuş 2aylıkken bayan evi terk etmişti

ve 10gün sonra gelip aldılar bayanı ailesinden özür dileyip onunda dileği kaynana kayınpeder eşinin beraber gelmesiydi yoksa dönmicekti kayınpederi aradı babasına gelicez dedi kaynanada gelmek mecburi yetinde kaldı

boyun büküp geldiler iki aile konuştu lar eşiyle dışarıda görüşüp sarılıştılar barışıp tatlıya bağlndı

doğrusuda bu ailecek gelip özür dileyip tatlıya bağlamak
evet hatırlıyorum bunu da. ben eşinin geleceğini hiç dünüşmemiştim. ki geldi annesini bile getirmişti. olmaz die bi şey yok

Şartlarınızda çok haklısınız ki istediğiniz şeyler zaten olması gereken şeyler.

bugün aradı arkadaşlar. ne zaman eve dönmeyi düşünüyorsun bugün gel artık dedi. bende iyice düşündün mü sen dedim.
ben değil sen düşüneceksin sen gittin bu evden dedi.
bende tamam o zaman ben düşündüm yarın bi yerde oturup konuşalım napıcamıza karar veririz dedim.
kapattık.

bugün aradı arkadaşlar. ne zaman eve dönmeyi düşünüyorsun bugün gel artık dedi. bende iyice düşündün mü sen dedim.
ben değil sen düşüneceksin sen gittin bu evden dedi.
bende tamam o zaman ben düşündüm yarın bi yerde oturup konuşalım napıcamıza karar veririz dedim.
kapattık.
kendi niye gelmio sakın şartlar da anlaşma dan dönme kendin geldin olur yalvarıp acındırabilir kararlı dur korkut aynı olmasın sen gittin demesi seni suçluyor haklIsIn unut ma

kendi niye gelmio sakın şartlar da anlaşma dan dönme kendin geldin olur yalvarıp acındırabilir kararlı dur korkut aynı olmasın sen gittin demesi seni suçluyor haklIsIn unut ma

her zaman ki gibi beni suçladığının sadece kendisini haklı gördüğünün farkındayım. rabbim bugün içime öyle güzel bir ferahlık verdi ki hiçbirşey için endişe etmiyorum artık. şartlarımı kabul etmezse biter. bitiyosa da bitsin zaten ömrümün baharını soldurdu geri kalanını heba etmesine izin vermeyeceğim.

Ya acikcasi ben arkadasima derdim canim kusura bakma sana biraz gec gelebilcem once kaynanama ordan da arkadasa gecerdim yani olmazmiydi bu sekilde. Millette ne merakli faceden laf sokmaya varya su dunyada faceden birbirine laf sokan tek millet bizizdir eminim :KK70: amac disi kullanioruz:KK70:

Kekostar,evden gitmekle inanılmaz doğru bi ir hamle yapmışsın.Bak 4.gün aradı.Eve çağırıyor seni. Neden? Çünkü anladı rezil olacağını sensiz. Gözünü korkut kesinlikle işe yarayacak.Şartlarından sakın ödün verme.Bak eğer bugün verirsen bir ay sonra gene o ilaçları kullanacaksın.Bir daha dünyaya gelmeyeceksin,bu son.
Hayatında sana ilaç kullandırtan parazitleri yok et.Ha seviyorum mu dersin yere batsın öyle sevgi gerçekten.Sakın şartlarından ödün verme,üzmesine izin verecek hamleler yapma senden bir tane daha yok.Sana ve bırakmak zorunda olduğun binbir hevesle kurduğun evine çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun sana çok dua edyor olacağım.Ailen ve arkadaşların var yanındalarmış ne güzel.Çok mutlu olacaksın inşallah ama önceliğim dilerimki şartlarını kabul edip bi yerden başlar.

Kekostar,evden gitmekle inanılmaz doğru bi ir hamle yapmışsın.Bak 4.gün aradı.Eve çağırıyor seni. Neden? Çünkü anladı rezil olacağını sensiz. Gözünü korkut kesinlikle işe yarayacak.Şartlarından sakın ödün verme.Bak eğer bugün verirsen bir ay sonra gene o ilaçları kullanacaksın.Bir daha dünyaya gelmeyeceksin,bu son.
Hayatında sana ilaç kullandırtan parazitleri yok et.Ha seviyorum mu dersin yere batsın öyle sevgi gerçekten.Sakın şartlarından ödün verme,üzmesine izin verecek hamleler yapma senden bir tane daha yok.Sana ve bırakmak zorunda olduğun binbir hevesle kurduğun evine çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun sana çok dua edyor olacağım.Ailen ve arkadaşların var yanındalarmış ne güzel.Çok mutlu olacaksın inşallah ama önceliğim dilerimki şartlarını kabul edip bi yerden başlar.

Çok teşekkür ederim arkadaşım sabah sabah mesajın nasıl güzel cesaretlendirdi beni. Bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim onu evimi özlüyorum ama diyorum ki kendime senin özlediğin adam geçmişte kaldı eğer geriye dönersem o evlendikten sonra 180 derece değişen adama dönmüş olucam. Dediğim gibi ya şartlarımı kabul edip bana birazcık hak verecek ya da bu iş bitecek. Allah biliyor ya gönlüm biteceğini söylüyor çünkü ben malımı tanımıyorum burnu yere düşse eğilip almaz o kadar egoist bir herifdir.

Çok teşekkür ederim arkadaşım sabah sabah mesajın nasıl güzel cesaretlendirdi beni. Bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim onu evimi özlüyorum ama diyorum ki kendime senin özlediğin adam geçmişte kaldı eğer geriye dönersem o evlendikten sonra 180 derece değişen adama dönmüş olucam. Dediğim gibi ya şartlarımı kabul edip bana birazcık hak verecek ya da bu iş bitecek. Allah biliyor ya gönlüm biteceğini söylüyor çünkü ben malımı tanımıyorum burnu yere düşse eğilip almaz o kadar egoist bir herifdir.

Ya bak beni ne olur yanlis anlama ama icimden biterse bitsin demek geliyor.Yazik degilmi sana o anana babana? Milleti boyle uzmeye ne hakki var ve harbiden duzelecek bir konu bu.Karsi taraf biraz kendinden odun verse gecekten duzelecek asilaak bir sey.Ama kraliyet ailesi tesrif ederse yuvalari kurtulacak. Gencecik kadinsin kendini sakin mahfetme izin verme. Ben bu forumda her daim bosanma, mucadele et diyenlerdenim ama hakedene.ya ailesinin zevkinden odun verecek yuvasini kurtaracak, yada en fazla 1-2 sene veriyorum kopekleeeerrrr gibi pisman olacak. İnsallah yinede hayirli haberle gelirsin,insallah yuvana geri donersin.

Kv, ergenliği atlatamamis henüz galiba. Faceden laf sokmalı söz paylaşmak nedir ya ,kocaman kadın :KK53: İyi bir ders verin bakalım önce eşinize , evet zor bir durum ama daha çok yeni evlisiniz. Bence biraz burnunu sürtseniz,hemen boşanma davası açmadan belki daha iyi olur. Aldatilma veya şiddet olsaydı başka bir yorum yapardım ama şuan için sinirle boşanma davası açmayın bence. Önce bir törpüleyin bakalım burnunu eşinizin:KK11:

Kızlar yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Eşimle buluştuk bugün. İlk konuşmaya başlarken bana yine artist artist Yok sen aileme hakaret ettin onlardan özür dileyeceksin diye konuştu tabi benim karşısında bu kadar direyetli duracağımı düşünmüyordu. "Özür dilemem gereken bir hata yapmadım asıl özür dilemesi gereken bu yuvaya evliliğe sahip çıkması gereken sensin bugüne kadar ailecek beni salak yerine koydunuz benim sana olan sevgimi yaptığım fedakarlıkları kullandım karım nasıl olsa beni çok seviyo ne yaparsam yapıyım beni bırakamaz diye düşündüm ama o eski karın yok artık karşında dedim. Ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar değiştim ya şartlarımı kabul edersin ya da biter dedim. Zaten ailemde benim arkamda artık onlarda böyle devam edeceğini bu evliliğin bitmesini istiyolar dedim. Şoka girdi tabi bugüne kadar hiç böyle bi konuşma yapmamıştım ona. Onu kaybetmekten korktuğumu çok fazla belli etmiştim. Kuzu kuzu şartlarımı kabul etti artık her gün işten çıkar çıkmaz annesini görmeye gitmeyecek pazar günleri babasına yardıma gitmeyecek ve en önemlisi o evin yarısını ablasından isteyip kendi üstüne yaptıracak. Eğer bunlardan birini yapmazsa bu evliliğin biteceğini çok iyi anladı. Geri dönüyorum diye herşey hemen eskisi gibi olmayacak sana ve bu evliliğe olan inancımı yitirdim ben toparlanmam zaman alacak bu da senin davranışlarına göre değişecek dedim. İşte böyle kızlar hakkımda hayırlısı olur inşallah. Yine de içim o kadar soğumuş ki eşime karşı yol yakınken bitsemiydi diyorum içim hiç o eve dönmek istemiyor

Back
X