Kızlar yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Eşimle buluştuk bugün. İlk konuşmaya başlarken bana yine artist artist Yok sen aileme hakaret ettin onlardan özür dileyeceksin diye konuştu tabi benim karşısında bu kadar direyetli duracağımı düşünmüyordu. "Özür dilemem gereken bir hata yapmadım asıl özür dilemesi gereken bu yuvaya evliliğe sahip çıkması gereken sensin bugüne kadar ailecek beni salak yerine koydunuz benim sana olan sevgimi yaptığım fedakarlıkları kullandım karım nasıl olsa beni çok seviyo ne yaparsam yapıyım beni bırakamaz diye düşündüm ama o eski karın yok artık karşında dedim. Ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar değiştim ya şartlarımı kabul edersin ya da biter dedim. Zaten ailemde benim arkamda artık onlarda böyle devam edeceğini bu evliliğin bitmesini istiyolar dedim. Şoka girdi tabi bugüne kadar hiç böyle bi konuşma yapmamıştım ona. Onu kaybetmekten korktuğumu çok fazla belli etmiştim. Kuzu kuzu şartlarımı kabul etti artık her gün işten çıkar çıkmaz annesini görmeye gitmeyecek pazar günleri babasına yardıma gitmeyecek ve en önemlisi o evin yarısını ablasından isteyip kendi üstüne yaptıracak. Eğer bunlardan birini yapmazsa bu evliliğin biteceğini çok iyi anladı. Geri dönüyorum diye herşey hemen eskisi gibi olmayacak sana ve bu evliliğe olan inancımı yitirdim ben toparlanmam zaman alacak bu da senin davranışlarına göre değişecek dedim. İşte böyle kızlar hakkımda hayırlısı olur inşallah. Yine de içim o kadar soğumuş ki eşime karşı yol yakınken bitsemiydi diyorum içim hiç o eve dönmek istemiyor
Hayirlisi olsun hakkınızda sevindim adınıza inş. Eşiniz ders almistir