yeni evliyken
1...kesinlikle annesi hakkinda iyi ve kötü konusma
2...kayin validene saygili ol iyini kötünü bildirme
3...esinin ailesine büyücü deme ayip bir sey her kuran harfi olan insan büyücü deyil sen kaybedersin
4...esinle senin promlemin varr niye kayinvaliden kötü oluyorsunki
5...daha evliliginiz oturmadan iki günlük kadinin akliyla annesini atan adam baska kadin icin 1 saatda seni birakir bunu unutma
6...esinle barisirsan kesinlikle annen söyle böyle deme kayinvalidenle kendin konus ama bagirarak deyil anne böylemi deeee
7...esini evde ne kadar huzur verirsen sende oda mutlu olursun 3kisileri kapida birakinn
8,, simdi gecler alev gibi parliyorlarya evlilik öyle kolaymi hemde kadinlar icin yuvayi disi kus yapar sabiri merhameti vicdani allah niye kadinlara verdiki ana olduklari icinnn esini seviyorsan evliligini kurtarmak istiyorsan ilk adimi at olmadi aileli cagirr bagirarak cagirarak bir yere varilmazzzzz konusarak varilirrrr
durduk yere asla kımseye büyücü demem,bu iftiraya girer,kayınvalıdemın babası başta millete muska yazar,gecenlerde vefaat etti,kayınvalıdemın evındee arapca yazılar derken isme yapılmış yazılar gördüm kızıma yaptırdım dedi,birde değişik sular vardı şişelerde saklanılmış,bende tesadüfen buldum bune anne dedim şifalı su camiden aldım dedi,ama neden saklamıştı aralara,herneyse insanın genede aklına şüpheler geliyor,bir arkadaşta büyü mü yaptırdı ki deyince aklıma şüphe girdi iyice,neyse ben genede niyetimi bozmayım inşallah öyle birşey yoktur.Allah korusun.
eşimle bir problemımız yok annesi yüzünden tartışıyoruz sürekli,kayınvalidemi ara dedi aradım açmadı teli,peki dedim annene niye birşey demiyorsun gelinin arıyor nıye açmıyorusn diye hesap bile sormadı,şimdide ben mi haksızım?
diğer söyledıklerını dıkkate alıcam