Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

10 gündür eşim olmadan yaşayabılıyorsam bir ömür boyu olmadanda yaşarım bu erkekler ne tür bilmıyorum ama eskiden kadınlar kaçardı annelerının evıne şimdi durum tersıne döndu sorunlarını kendı başına çözemeyen bı adamdan bi hayır gelmez bu devırede ınsasn eşini 10 günüde aştı bukadar yanlız bırakırmı bence hiç uğraşmaa değmez bugun ararsın düzelir yarın bu adam gene anasına kaçar kaçmasa bile annesı artıkk aranıza gırmiş ne olursa olsun herşeyde söz hakkı bulcak kendısınde çekilmez bence 10 gun yapabıldıysen eşin olmadan bundan sonrada yaşar gıdersın hiç boşuna anasınıda eşinide pohpohlama anasıyla mutlu mesut yaşasınlarr aralarına gırme :)

kesinlikle katiliyorum size.bir evlilikte boyle bir kaynana figuru varsa birakacaksin.cunku duzelmez.alsin anasi danasi teselli etsin artik!!!

bugunde gelmedi yazıklar olsun yaaaa...sabaha kadar uyumadım ne uyku düzeni kaldı nede evimin düzeni..sabah yattım akşama kadarda uyudum ..yemek bile yiyesim gelmiyor az önce tartıldım eşim olmayalı 3 kılo vermişim..elim kolum kalkmıyor yataktan dışarı cıkmıyorum tv bile izlemıyorum..herşeye küstüm ..aileminde bu durumdan haberi yok..tek başıma yapayalnız kaldım..sanırım deprosyona girdim kızlar..inanaın cok kötüyüm su bile içmiyorum kaç günlerdir..hepsine küstüm..eşimide asla tanımamışım demek ki..hakkımı helal etmiyorum ..dua edıyorum gelsin diye kabul bile olmadı:(

Neden dua ediyorsun canım ya o seni seviyorsa senin kadar acı çekiyordur. O yalnız değil şuan yanında annesi ailesi var günler bir şekilde geçiyor ama sen yalnızsın ne konuşacak nede zaman geçirecek birileri var yanında onun için senin urumun daha sancılı geçiyordur...
Bence de yarın bi ara ne olacaksa olsun annesinin arkasına saklanıp geçirmesin günlerini alışmasın öyle yaşamaya bi sonuca ulaşması lazım çünkü ya tamam ya devam ona göre sende ailene haber verirsin böyle yalnız başına hasta olursun allah korusun...

Neden dua ediyorsun canım ya o seni seviyorsa senin kadar acı çekiyordur. O yalnız değil şuan yanında annesi ailesi var günler bir şekilde geçiyor ama sen yalnızsın ne konuşacak nede zaman geçirecek birileri var yanında onun için senin urumun daha sancılı geçiyordur...
Bence de yarın bi ara ne olacaksa olsun annesinin arkasına saklanıp geçirmesin günlerini alışmasın öyle yaşamaya bi sonuca ulaşması lazım çünkü ya tamam ya devam ona göre sende ailene haber verirsin böyle yalnız başına hasta olursun allah korusun...

haklısınız kızlar...
yarın arıcam sorucam derdi neyse ortaya cıksın..bıktım bu durumdan

aramaktansa yanına gitsen ve yüzyüze görüşseniz daha iyi değilmi bu acizane bir fikir ama birbirinizi uzun zamandır görmemişsiniz ilk anda tavrından durumu değerlendirip ona göre bir konuşmada yapabilirsiniz gidişinizide veya aramanızı gurursuzluk değilde sizin ondan daha delikanlı olduğunuzun bir göstergesi olarak düşünün rahatlayın Allahın izni ile düzelir eğer eşiniz sizi hala seviyorsa biraz garıp kaçabilir ama yarın hayırlı haberlerinizi alırız inş.

öyle mi denicem:D bird ebunu denicem çok ma çok iyi olucam annesine eşimin yanında kaynanam ne derse desin belki eşim inanmaz b,rde bu ttktiği uygulayım bakalım cok sağol:)

Rica ederim ne demek bulasigini falan yika annecigim diye hitap et ;) sonra ne derse desin esin gordugune inanacak zatenn

Canim konu sahibi sen 10 gundur napiyosun canim, ara esini yap biseyler ve yuvaniza geri getirmeye bak :4:
10 gun esinin kafasini kotu seylerle doldurmasi icin cok ama cok uzun bir zaman bir an once cozum yolu bul derim ben.
Ayy ben olsam dokuz dogururdum simdiye kadar
Bir kaynana oglunu 1 saatte bile guzel bi sekilde doldurabiliyor bunu kendimden biliyorum..:26:
Onun icin sen yarin kalktigin anda hemen ara sor neler oluyor de sonucunda evlisiniz ne bu boyle ohh gel keyfim 10 gun gideyim anamin yanina tovbe simdi erkeklerde bi cins dogrusu :ssz:

aramaktansa yanına gitsen ve yüzyüze görüşseniz daha iyi değilmi bu acizane bir fikir ama birbirinizi uzun zamandır görmemişsiniz ilk anda tavrından durumu değerlendirip ona göre bir konuşmada yapabilirsiniz gidişinizide veya aramanızı gurursuzluk değilde sizin ondan daha delikanlı olduğunuzun bir göstergesi olarak düşünün rahatlayın Allahın izni ile düzelir eğer eşiniz sizi hala seviyorsa biraz garıp kaçabilir ama yarın hayırlı haberlerinizi alırız inş.

yanına gitmek istemıyorum o gelsın çünkü cok kırgınım kalbim öyle acıyor ki..genede sağolun kızlar tavsiyeleriniz için

Rica ederim ne demek bulasigini falan yika annecigim diye hitap et ;) sonra ne derse desin esin gordugune inanacak zatenn

canım ilk zamanlar herşeyını yapıyordum sonra bir baktımm ki arkama iki görümce bir kaynana koltuğa oturmuşlar ellerinde sigara bacak bacağa benımde ellerim bulaşığın içinde dağlar kadar bir başıma yıkardım,makina var çalıştırmıyor elimde yıkayım diye anne makinaya atalım diyorum bozuk diye beni kandırdı..ben bunlara çok iyilik yaptım ama yaranamadım..eşimin yanında yapıcam gene iyilik ama o yokken kv ye bana bırsey derse karşılıgını alıcak..çünkü böylesi yarıyor..

Canim konu sahibi sen 10 gundur napiyosun canim, ara esini yap biseyler ve yuvaniza geri getirmeye bak :4:
10 gun esinin kafasini kotu seylerle doldurmasi icin cok ama cok uzun bir zaman bir an once cozum yolu bul derim ben.
Ayy ben olsam dokuz dogururdum simdiye kadar
Bir kaynana oglunu 1 saatte bile guzel bi sekilde doldurabiliyor bunu kendimden biliyorum..:26:
Onun icin sen yarin kalktigin anda hemen ara sor neler oluyor de sonucunda evlisiniz ne bu boyle ohh gel keyfim 10 gun gideyim anamin yanina tovbe simdi erkeklerde bi cins dogrusu :ssz:

sağol canım bugun yapıcam böyle olmayacak yoksa..
Allah kımseye huzursuzluk vermesin..
bende önceden dokuz doğururdum ama eskiden,şuanki halime şaşıyorum nasıl sabrettim:) bugun döner yarın döner derken bi baktım ki 10 günü geçti..eşim çok değişti yaptığı davranış yenilir yutulur cinsten değil,hele bir sabah olsun bakıcam nabzına..şimdiki kaynanalar bi cins ,oğullarına akıl veren onlar :(

sağol canım bugun yapıcam böyle olmayacak yoksa..
Allah kımseye huzursuzluk vermesin..
bende önceden dokuz doğururdum ama eskiden,şuanki halime şaşıyorum nasıl sabrettim:) bugun döner yarın döner derken bi baktım ki 10 günü geçti..eşim çok değişti yaptığı davranış yenilir yutulur cinsten değil,hele bir sabah olsun bakıcam nabzına..şimdiki kaynanalar bi cins ,oğullarına akıl veren onlar :(

Ay canim yazik valla sana Allah yardimcin olsun bu kaynana meseleleri hic kolay seyler degil gercekten..
Ogullarini evlendirmek isterler evlenince gelini kiskanirlar hep bir acigini yakalamaya calisirlar
Esinin boyle birden degismeside ayri bir problem ama onu en iyi sen taniyosun ve duzeltmek yine senin elinde gibi gorunuyor.
Gerekirse git kadinla konus de senin amacin ne yuvami yikmayami calisiyon :41:Hic guzel seyler degil gercekten. Allah sabir versin sana canim

Ay canim yazik valla sana Allah yardimcin olsun bu kaynana meseleleri hic kolay seyler degil gercekten..
Ogullarini evlendirmek isterler evlenince gelini kiskanirlar hep bir acigini yakalamaya calisirlar
Esinin boyle birden degismeside ayri bir problem ama onu en iyi sen taniyosun ve duzeltmek yine senin elinde gibi gorunuyor.
Gerekirse git kadinla konus de senin amacin ne yuvami yikmayami calisiyon :41:Hic guzel seyler degil gercekten. Allah sabir versin sana canim

sağol canım...
aman uzak olsun ne gidicem..giderim başıma iş alırım,yapmadığım şeyleri yapmışım gibi oğluna söyler yanına 5 katar ..aman aman uzak olsun..canım benım kaynanada yalan var işte bu yüzden çok korkuyorum ondan,söylemediğin şeyleri söyledin diye üstüne yürür kolayca iftira atar varda var yani..
giderim ben zararlı çıkarım..
en iyissi bugun eşime ulaşmak,hiç içimden gelmiyo ama yapıcam:( yüreğim buruk 3 senede onuda tanıyamamışım

bu kadar basit yani boşansın gitsin öyle mi?:44:

10 yıllık evliyim boşanma sorusu aklıma binlerce kez gelip gittii ne yalan sölim herseferındede kayınvalidem sebep oldu bu soruyu kendıme sormama ama eşimle aşılamıycak sorunum yok dıye boşanmadım ama burda eş evden gıdıyor 10 günü geçti aramıyor sormuyorr bu devırde bır kadını tek başına kendı halıne barıkıyor nekadar kurtarılmaya değer bı evlilik sanırım çocukta yok daha bu adam çocuk oluncada böyle giderse ne olucak hem bu kadar zamanda başımın çaresıne bakamam sanırım yada başıma gelmediğinden böyle düşünüyorum boyuna bıle lafedıyor gelinin oğlu gerı gelmiş bu kozu nası""l kullanır artık bu kadın çekilmez gerçekten çekilmezz

eski konularını da hatırlıyorum canım, kv ile arandaki bu savaş seni epey yıprattı, mecaz değil cidden aranızda savaş var, eşinde ne yapacağını şaşırmış olabilir, ara diyemem ben olsam aramazdım çünkü, ama sen bilirsin

merhaba konuyu oku oku bitiremedim. arkadaşlar gerçekten çok sağduyulu yaklaşmışlar.
sadece bi düşünce ama eşinde evden bi sinirle çıktım şimdi eve nasıl dönerim gibi gurur yapıyo olabilir mi?
büyüden muskadan korkuyorsan eğer duası var güzelce oku. ardından da at mesajı eşine. sen ilk gece atmalıydın mesajı.
evlenen insanlar başka yerde de rahat edemez, eşinde bunalmıştır orda. 10 gündür ister istemez aynı mevzu konuşuluyordur.
senden aldığı mesajla kaça kaça gelecektir:D

merhaba konuyu oku oku bitiremedim. arkadaşlar gerçekten çok sağduyulu yaklaşmışlar.
sadece bi düşünce ama eşinde evden bi sinirle çıktım şimdi eve nasıl dönerim gibi gurur yapıyo olabilir mi?
büyüden muskadan korkuyorsan eğer duası var güzelce oku. ardından da at mesajı eşine. sen ilk gece atmalıydın mesajı.
evlenen insanlar başka yerde de rahat edemez, eşinde bunalmıştır orda. 10 gündür ister istemez aynı mevzu konuşuluyordur.
senden aldığı mesajla kaça kaça gelecektir:D

Kesinlikle katiliyorum yuva kolay kurulmuyor . boosan diyen arkads sadece kayinvalide icin ayril diyosa turkiye de ki butun evliliklerin sona ermesi gerekiyodu cunku herkes kayinvalidesinden cekiyor ...

Allah cc yardımcın olsun,çok zor bir durumdur yaşadığın.Umarım eşinle bugün görüşebilmişsindir.

ben hala konu sahibi eşine ne dedi de,adam evden gitti onu merak ediyorum:44:

birde kaynana da,konu sahibi gibi zafer kazandım diye düşünüyor mudur:26:

aslında tek kelimelik bir mesaj yeternce çarpıcı olur bence:

GEL......................

sonrasında istediğin yöne çekersn... baktn ılımlı özledim; baktn kızgn konuşmadan böyle olmasın baktın iyice soğumuş gel de eşyalarını al demek istemiştm diye kıvırırsn:):) şaka bi yana... gerçkten fazla söze gerek yok aslında belkide ufak bir ışık bekliyordur o da.. sadece gel...

aslında tek kelimelik bir mesaj yeternce çarpıcı olur bence:

GEL......................

sonrasında istediğin yöne çekersn... baktn ılımlı özledim; baktn kızgn konuşmadan böyle olmasın baktın iyice soğumuş gel de eşyalarını al demek istemiştm diye kıvırırsn:):) şaka bi yana... gerçkten fazla söze gerek yok aslında belkide ufak bir ışık bekliyordur o da.. sadece gel...

Umarım ışık bekliyordur oda umarım annesinin dolduruşuyla eşine siniri dahada artmış dolduruşa gelmiş eşinden soğumuş olmasın 11-12 gün az bi süre değil...

Back
X