Artik kendimi ezdirmek istemiyorum.Ruh sagligimi bozan bi ailem var

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Merhaba arkadslr.Bu sekilde yaziya dokmk brnim icin zor beynim artik susmuyo, hazmedemiyorum hakliyken susturulmktn biktim.aile gibi oldgmuz cok yakin oldgmuz komsumuz var.istanbulda yasyrz.burda iyi gunde kotu gunde birbrmiz yanndyz.karsilikli olarak haklrmz var birbrmzde.Ama ailem disaridaki insnlri cok cok onemsiyolar aman kalbi kirilmsn ama şoyle ama bu artik normo bi hassasiyeti gecti asiri derecede benim kimle ne konuscgma mudahale ediyolar, uyaryrlar.zaten saygsz yada basklrnn isine karismyrm ama ailem boyle yptikca,( karsi taraf ailemin bu huyunun farknda)karsmdki bayan istedg gbi konusuyo, yuzume guluyoda,bende sevecen guler yuzlu bi insanim,ama su dikkatumi cekti sende,iste yok.soyle yok boyle surekli olumsz bisuler buluyo ve bunlri basklrnn yannda yapiyo,kusur olark gordugu biseyi beni hep rencide ediyo ben aile baskisindn alttn aldikca tepeme cikti ailemde alttn aldim halde yuzumun dustgnu gorse bile beni uyaryo.iki gun once aramzda gecen konusma "gulerek.ben senin ablanim nisanda su elbiseyi gyceksin " dedi.bende gulerek sanane dedim.normlde bunu pek kullnmm (kendsi benden 6 yas buyuk ,annem ondan 18 yas buyuk ama saka olarkta ciddi sekildede okdr yakin olmamiza ragmen sanane der ismiyle hitapta eder o yuzden yptigmi norml buluyom kaldiki sakalsyrz bu arada ben 29 yasndyim).sirf orda onu soyledim die abim sonraki aksm bna fatmyla ilimli olucksin die bagrdi .bu arada yillrdr bunu yapiyo surekli uyaryo annemse hergun gece4 te suya kalktimda bile uyardi soyle konuscksn kimsenn kalbinu kirmicksn dedi.agbim bna hakli olsnda fatmyla tartsmicksn die bagrmya basld.i ben agladim zaten nerde nasl konuscmi biliyrm. biz orda sakalstik dedim .onu bunu bilmem hakli olsn bile tartsmicksn die bagryo ben savundukca daha da sinirlniyo artik yeter die sesimi yukselttim sonus beni itip kakti ellerimi tutup yuzume bagrdi masami dagitti ve sen ruh hastasisin dedi.yakinda nisanim olucak.gorunurde modern abi ama surekli boyle uyaryo ama benim boynuma dalick kdr o kisi icin ilkdefa

Aile candır
Sıkılmışsın gecici bi dönemdir büyük bi sorun görmedim

Tabiki aileme cok duskundum aslnda, ama ailem surekli beni disarda basklaryla nasl konuscgma karisiyo.bu yillrdr boyle hergun artik dayanamiyorum.karsmdki bayanlra karisan yok istedg gbi konusuylr ama ben anne ve abi basksndn alttn aldikca egolrni tatmin ediyolar.etrafmdki insnlr kendne toz kondrmuyo hakszda olsa dedim kisilr ailsni savunuyo benim ailem beni atip basklrni tutuyo hakli olsn bile suscksn diyo .ben 29 yasndym ve istanbulda yasyrm ve bu zmnda insnlr kendne toz kondrmuyo hakkini savunuyo ben sindrmlye calisiloyom bu cok kotu bi duygu

Böyle insanlar var malesef. El iyisi .

Erkek haliyle hangi kadnla ne konustma dikkt edip uyarmsi norml degil.ailem baska kadinlrn agzina cok bakiyo.e karsmdki kadinlr da hep ustnluk yarisi hep bilmislik bende susim.kaldiki tartsmyorum ama onlr ballayip yaglmami istyolr benim kisiligim nerde nereye kdr ailem icin susucam

Evli olan arkdsnn evine baska ni ile gttimzde bile adamin karisi durrken arkdsnn gomlegini benim utulememi istiyo benden.kahve yptim ocaga tasti icer silerim die dusundum ama gelmis ocaga dokulen kahveyi silersn diyo .yani surekli boyle seylr.bu dedigim kisilr benim evimw geldnde benim evmde bnq emir veryolr benden kucuk kiz.ve dokup saciyolar.kaldiki erkeksin sen ne karisysn.

Deliye vur kendini diyecem ama şiddet uygularlar. Düğün ne zaman?

2016 yaza dusunuyorz benim babam 5 yil once intihar etti sebebini sormyin.yasadim onca seyde okdr anlyss insnlr gordumki o donemde bile.acimi hep kendi icimde yasadim hani psklojsi bozulup ona buna satasn bi insn degilim insanlra karsi hassasim, kendme yapilmsini istemedmi yapmm,ama simdi dusunyrm onca aileck yasadmz seydn sonra ailem bna bunlri yapiyo.sakadan anlyn bi insanim ilimliyim ama karsimdki insan surekli iyi.gozukup frsatlik dusunuyo annemde cok duskun kadin bacim deyip bizimklri kiskrtyo ailem boyle ypmasa takmzfim onu.ama icime attikca sagligim bozuldu o ilkolula gidrn kizina bile kendni ezdrme kizim die ogutler veryo ilkolula giden cocuk kdr soz halkim yok.hergun yapiyo.ailem hergun fatmya nie soyle dedin .yok kadin alinmis yok konusmyi blmyn fesatsn kiskancsn ruh hastassn ben sinir krzlri gecryrm artik

Ailem icin kisiligmden odun vermkten biktim.abim brnden 3 yas biyuk bi hatam bi kavgam olmamis kardesnn mutlu gunlri kaldiki ailecek ne acilr kotu gunlr yasadiniz.hicbizmn bunun arksna siginip insnlra keyfmw gore davrnmdim ama basklrnn daha dikktli olmsi gerekirken benim basklrna yalakalik ypmamin beklnmsi nedir ya.ben suan ailmden nefret edyrm kadinla bi kavga yok kadin istedgni spyluyo bana mesela kiskancsin hava atysn vs.ama ben bi sey soyledmde yuzume oh olsn die nispet yapiyo arkmdn beni aileme geciyo.boyle ailmi olur ya disarida insnlr nekdr iyi ailn var diyo cunku basklrnin agzna bakiyolar yalakalik ypiyolr

Haddinden fazla mudahale ediyolar ben suan kendmi ezdrmektn biktim artik alttm almk istemyom ailemin istedig gbi sus deyince susmk istemyrm.ailem basklri icin benim kalbimi kirip sagligimi bozuyosa basklrnin omzunu kabartip bni eziyosa artik kararimi verdim susmicam ya ama ailem ortada bi sorun yokken yapiyokr bunu kac yasnda insanim ya nedemk hergun uyarmk tavir ypmk sadece onlra sussm neyse benim canimi acitan basklrna karsi ezilmemi istemelri hemde kadin gururum kisiligimi bastrmicm artk

Cok sacma davranislar insan cocugunu disariya karsi yuceltmesi lazim elelame maskara degil

Bekar degilde kadinlr evli boyle huzurumu bozan iki kadin var teki tekirdagda arkdsnn esi teki komsumuz aile gbiyis ama onlr sinirni ciziyo benim cizmemi istemyolr.ailem icin boyle sindrmktn biktim ailem kiymetni bilse neyse bosuna okdr sabrettim bnq sus demelrnn sebebi ben bisi desem karsmdkinn susmicgni.biliyolr cunku kendilernu hakszda olsa savunn insnlr yani tarstma olmsn die susmsi gereken bnim ben kendmi cok durrsuz hissefyrm 30 yasina geldim insan boyle yasayablrmi

Kadin yakiniz aile gbiyiz die yuz buldu ama herzmn istedg gbi konusuyo ben bisi deyince annem bu yuzden elini bile optrmdi bayrmfa kadinla kavga yok ama durumlr boylw anneme gerck dusuncki soylynce toz kondrmuyo seni cok seviyo kadin isteme hazrlmda cok yardm etti ama annemde onlrn cocugu icin oluyo surekli kostryo.bizimklr ben bisey derim karsidaki drr kavga cikar da arkdslimz bozulur die hergun baski yapyolr.kac yasndym nwrde ne konuscgmi biliyom ama onlr bni disarya alingan kirilgn siz ona bakmyn pskilojsi bozuk gbi lanse ediyo.ama baska kadnlrn kalbi icinde hergun uyari tavir kusluk.

Siz olsaniz ailenis sucunuz yokken hergun baski ypsa kotusun hastsn dese suscksn dese ne icin kime sabrettim belli degil hicbisekilde memnn degillr Allah biliyo simdi napim onlra inanip dahami delirim bu aralr biraz daha hakkmi savuniyom die eziyet cekiyom aileme gore herkes istedni soylyblr bna insanlr kotu ama gormuyolar.oyle yada boyle olcez hicbisey yapmdm halde abimlede annmlede kavgaliyiz .sizce ne yapmaliyim?

Arkadslar nolur yardm edin boguluyorum duramyrm bu hakszliklra baskilara abim bna sahibimms gbi davraniyo ben bi hicmiyim dayanamym bazen iyiyz tmm ama hep alttn aliyom.buyuk die yetr yani 3 yas buyuk die bu nedemktr ortada bi ayibim hatammi var.o kadndn da nefret ediyom ben kendme zrr verneden nasl kendmi savunablrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…