Merhaba arkadslr.Bu sekilde yaziya dokmk brnim icin zor beynim artik susmuyo, hazmedemiyorum hakliyken susturulmktn biktim.aile gibi oldgmuz cok yakin oldgmuz komsumuz var.istanbulda yasyrz.burda iyi gunde kotu gunde birbrmiz yanndyz.karsilikli olarak haklrmz var birbrmzde.Ama ailem disaridaki insnlri cok cok onemsiyolar aman kalbi kirilmsn ama şoyle ama bu artik normo bi hassasiyeti gecti asiri derecede benim kimle ne konuscgma mudahale ediyolar, uyaryrlar.zaten saygsz yada basklrnn isine karismyrm ama ailem boyle yptikca,( karsi taraf ailemin bu huyunun farknda)karsmdki bayan istedg gbi konusuyo, yuzume guluyoda,bende sevecen guler yuzlu bi insanim,ama su dikkatumi cekti sende,iste yok.soyle yok boyle surekli olumsz bisuler buluyo ve bunlri basklrnn yannda yapiyo,kusur olark gordugu biseyi beni hep rencide ediyo ben aile baskisindn alttn aldikca tepeme cikti ailemde alttn aldim halde yuzumun dustgnu gorse bile beni uyaryo.iki gun once aramzda gecen konusma "gulerek.ben senin ablanim nisanda su elbiseyi gyceksin " dedi.bende gulerek sanane dedim.normlde bunu pek kullnmm (kendsi benden 6 yas buyuk ,annem ondan 18 yas buyuk ama saka olarkta ciddi sekildede okdr yakin olmamiza ragmen sanane der ismiyle hitapta eder o yuzden yptigmi norml buluyom kaldiki sakalsyrz bu arada ben 29 yasndyim).sirf orda onu soyledim die abim sonraki aksm bna fatmyla ilimli olucksin die bagrdi .bu arada yillrdr bunu yapiyo surekli uyaryo annemse hergun gece4 te suya kalktimda bile uyardi soyle konuscksn kimsenn kalbinu kirmicksn dedi.agbim bna hakli olsnda fatmyla tartsmicksn die bagrmya basld.i ben agladim zaten nerde nasl konuscmi biliyrm. biz orda sakalstik dedim .onu bunu bilmem hakli olsn bile tartsmicksn die bagryo ben savundukca daha da sinirlniyo artik yeter die sesimi yukselttim sonus beni itip kakti ellerimi tutup yuzume bagrdi masami dagitti ve sen ruh hastasisin dedi.yakinda nisanim olucak.gorunurde modern abi ama surekli boyle uyaryo ama benim boynuma dalick kdr o kisi icin ilkdefa